Forza ŞİMŞEKLERİZ,ATAKUM ARENAYIZ...SAMSUNSPORUMUZA Talibiz...

Başlatan cuneytavar55, 12 November 2009, 14:51:11

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

gazetelerde televızyonda ıcraat lazım burdan konusarak olmaz buiş

Nuri Asan

Böyle bir oluşum gerçekleşirse elimden ne gelirse Maddi Manevi yapmaya hazırım.
Daha öncede dediğim gibi;Klübün önüne x5'le gitmediğinizde değil başkanlığı selm bile vermezler.

cuneytavar55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 13 November 2009, 20:19:09
Böyle bir oluşum gerçekleşirse elimden ne gelirse Maddi Manevi yapmaya hazırım.
Daha öncede dediğim gibi;Klübün önüne x5'le gitmediğinizde değil başkanlığı selm bile vermezler.
Buluruz kardeş x5 derdin bu olsun.

cuneytavar55

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 13 November 2009, 16:59:31
Cüneyt abiye maddi yönden destek verilsin adam gibi yönetir samsunsporumuzu arkandayım cüneyt abi

CÜNEYT AVAR BAŞKAN SAMSUNSPOR ŞAMPİYON
Teşekkürler ali her zamanki gibi çoşkulusun.allah bozmasın

cuneytavar55

Çok sevgili SAMSUNSPORLU dostlarım adaylık açıklamamızdan itibaren telefonlarım hiç susmadı.Evet bu bir gurup hareketi idi ama şu aşamadan sonra SAMSUNSPOR TARAFTAR HAREKETİ OLDU.Bende listemi hazırlıyorum .Destek olmak isteyen ve bize samimi düşüncelerini açmak isteyen SAMSUNSPORLULAR bana istedikleri satte ulaşabilirler.
                                                  SAYGILARIMLA
CEP:05368171855
     :05436505155                                            FORZA ŞİMŞEKLER GURUBU BAŞKANI
                                                                                 CÜNEYT AVAR

Nuri Asan

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 13 November 2009, 20:44:44
Buluruz kardeş x5 derdin bu olsun.

Benim derdim değilki x5 Cüneyt Abi.
Sen klübe git ben başkan adayıyım de,ilk önce arabana bakıyorlar.
Mahzar Başoğlu zamnında çalıştığım iş yeride niyetlenmişti,resmen ciddiydiler klübü almayı,Arabalar merkezde olduğundan uçaktan inip taksiyle geldiler.Dedikleri tek cevap:''Takımıdamı deplasmana taksi ile götüreceksiniz.''

Abi git klübe ben başkan adayıyım de bak nelerle karşılacaksın.Bu kadar kenelerle uğraşmak kolay değil.
İnşAllah takımı alırsınız bizde elimizden ne gelirse her türlü desteği yaparız.
Trilyonlarınız olacak (15-20 trilyon) hepsine yol vereceksin Yusuf Ziya dahil.Aksi taktirde burada kendimiz konuşur kendimiz dinleriz.

since1965

Bu hafta stada son 10 dakikada girdi forza şimşekler daha stada girişte sorun var başkanlıgı nasıl yapacaksınız?

sBc-1984

Forzanın Böyle Bir İşe Kalkışması bir yandan iyi oldu,Niye Diye Sorarsan ÇÜnkü bunun haberi illaki samsunun önde gelenlerinin kulaklarına gidecek gitmiştirde.UTANSINLAR BİRAZ!!!Yüzleri kızarmıştır buna eminim.

Sioux

BENCE
Bu bir taraftar hareketi değildir, Forza'dan başka hiçbir grubu bağlamamaktadır. Forzadaki herkesin haberi olduğunuda sanmıyorum. Taraftar taraftardır, bunu eskilerin daha iyi bilmesi lazım. Forum üyeleri saygıdan birşey demiyor olabilir ama hiç olmayacak, boş bir iş olmuş.

harbisamsunsporlu5517

biz hiç birseyi belirleyemeyiz boş yere acılmış bir konu ben artık kimsenin samimi olduguna inanmıyorum bu takım amatöre kadar gider boşuna kandırmayalım kendimizi stada para verip maç izlemek hariç aylık 50 tlyi esirgeyip fikrime sahip çıkmayıp kongre uyeliği konusuna yorum dahi yazmadığımızdan dolayı samsunsporumuzdan basarı beklemek hakkımızda olamaz kimse kusura bakmasın

Ertuğrul Sağlam

İçi Samsunspor sevgisi ile dolu, Cefakar, Vefalı, bir okadarda yüreği yanık bu arkadaşlarımızı tamamen Samsunspor sevgisi ile çıktıkları bu yolda cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.

bu hedeflenen iş çok zor bunu Cüneyt abi'de en az bizim kadar biliyordur ama Samsun'da ses getirmesi açısından bu tür yaklaşımlara yanlış gözle olumsuz tarafından bakmamak gerek.

Birilerinin artık uyanması ve takımı layık olduğu yere çıkarması gerek.....

AntZ

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 14 November 2009, 11:28:51
biz hiç birseyi belirleyemeyiz boş yere acılmış bir konu ben artık kimsenin samimi olduguna inanmıyorum bu takım amatöre kadar gider boşuna kandırmayalım kendimizi stada para verip maç izlemek hariç aylık 50 tlyi esirgeyip fikrime sahip çıkmayıp kongre uyeliği konusuna yorum dahi yazmadığımızdan dolayı samsunsporumuzdan basarı beklemek hakkımızda olamaz kimse kusura bakmasın

Kardeşim onunla ne ilgisi var, burdakiler ceplerinden sürekli kaç 50 Lira veriyor, ondan kaçmaz. Ama biz sorunları çözmeye sondan başlıyoruz. Önce bu kişilerin üye kaydının nasıl yapılacağı sorusuna cevap verilmesi lazım, kaldı ki kulübü yönetenlerin yeni üyelere nasıl yaklaştığı, bu tür üyelikleri onaylamayacağı ortada.

Böyle iyi niyetli, taraftarın takıma sahip çıkma, aday olma düşüncesi de hepimizi gururlandırır fakat şahsen önce ben adayım deyip sonra bu işin nasıl yapılacağını konuşmaktansa, önce oyunu kendi kafamızda oynayıp sonunu görmek, sorunlara çözüm bulacağımızdan emin olmak, bir projeyi konuşurken de bütün ayrıntılarını, olurunu, olmazını önceden düşünüp ortaya atmak gerekir.

Burda herşeyi konuşalım ama birşeyi savunuyorsakta önce kendi kafamızda bütün soruların cevabını bulalım.

Bu başlıkta bizlerin yazarken oldukça zorlandığı bir başlık, Cüneyt abinin Samsunsporluluğu, iyi niyetinin yanında bir taraftan da işin çıkmazını görünce yazmakta zorlanıyoruz. Hiçbirimiz Cüneyt abi gibi bir Samsunspor'lunun ne şevkini ne de kalbini kırmak isteriz. Kendi kafamda olayı pozitif yönce canlandıramadığım ve bu işin başarılı olacağını göremediğim için kendi adıma direkt destek nasıl verebilirim? Samsunspor'umuz şu ankinden daha ne kadar kötü olabilir ki? Ama şu durumda böyle bir işe kalkmak başta Cüneyt abiye çok zarar verir.

Burda hepimiz destek veriyoruz desek ne kadar gücümüz yeter, ne kadar destek olabiliriz? Somut destek olamayacaksak, katkı sağlayamayacaksak Cüneyt abiyi sorunların ortasında tek başına bırakmış olmaz mıyız?

Açık konuşmak gerekirse şu ana kadar yazılanlara baktığımda abilerimi böyle bir adaylık için hazır görmedim. Aynı zamanda sizin gibi abilerimi bu takımın başında görmeyi de çok isterim. Nacizane fikrim, en azından birkaç hafta bir araştırma, proje ve destek çalışmaları yapılsın, bu çalışmalar sonunda ortaya çıkan durum bizleri tatmin ederse tabi ki böyle bir oluşum güzel olur. Cüneyt abiyi seviyoruz, güveniyoruz, iyi bir oluşum olursa neden olmasın?

cuneytavar55

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 14 November 2009, 00:41:38
BENCE
Bu bir taraftar hareketi değildir, Forza'dan başka hiçbir grubu bağlamamaktadır. Forzadaki herkesin haberi olduğunuda sanmıyorum. Taraftar taraftardır, bunu eskilerin daha iyi bilmesi lazım. Forum üyeleri saygıdan birşey demiyor olabilir ama hiç olmayacak, boş bir iş olmuş.
ya kardeş kafaya taktığımızdan değil.yani şu işleri samsunda bi toparlayamadık.yok senin gurup yok benim gurup .takım elden gidiyo kimsenin umurunda değil.üzülüyorum arkadaşlar.1981 de girdiğimde bu stada SAMSUNSPOR böyle değildi.şimdi kulüpte ne arasan var.itmi arıyon köpekmi arıyon kansızmı arıyon adam dışında herkesvar.adamlar daha dün yönetici oldulaR Biz 25 senedir SAMSUNSPORLUYUZ ADAMLIĞIMIZI SORGULUYORLAR.AYIP AYIP

cuneytavar55

Alıntı yapılan: sBc-1984 - 14 November 2009, 00:13:47
Forzanın Böyle Bir İşe Kalkışması bir yandan iyi oldu,Niye Diye Sorarsan ÇÜnkü bunun haberi illaki samsunun önde gelenlerinin kulaklarına gidecek gitmiştirde.UTANSINLAR BİRAZ!!!Yüzleri kızarmıştır buna eminim.
EYVALLAH ANLAYAN ANLIYOR İŞTE.

adem sarıahmet

arkadaslar ben bir samsun fanatigiyim ayrıca fatsalıyım
fatsada oturuyorum.samsunspor sevgim belki sizler kadar destek veremiyorum ama her maglub olusunda sizler kader üzülüyorumve beni tanıyanlar benimle dalga geciyor ne olacak samsunun durumu diye
forsa cüneyit beye katılıyorum bıraksın artık yönetim
onlarım işidegil futbol bu işi bilenlere bıraksınlar mesela bu işin icinde olan biri tanju colak yıllarını cürüttü  futbol icin samsunun ileri gelenleri destek versinler tanjuya bakın nasıl yönetiliyor takım gerekirse teknik tirektörlük bile yapar ama samsunun ileri gelenleri daha iyi bilir kimin yapacagını saygılarımla. artık üzülmek istemiyoruz. basarılar