Forza ŞİMŞEKLERİZ,ATAKUM ARENAYIZ...SAMSUNSPORUMUZA Talibiz...

Başlatan cuneytavar55, 12 November 2009, 14:51:11

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 November 2009, 16:35:14
Cüneyt bey'i tebrik ederim. Olacak diye bir şart yok ama birilerine kapak olsun yeter. Cesaretiniz için sizleri alkışlıyorum. Samsunspor'luluk duruşunuz hiç eksilmesin.
teşekkür ederim

rass

maglesef su tesebbus bile samsunsporun dustugu cikmazi gosteriyor. eskiden olsa akillarinin ucundan bile geciremezlerdi boyle bir fikri. keske once amator bir takimdan baslasaydiniz, deneyim kazanirdiniz. koskoca SAMSUNSPOR bu. bu ne curet?

Mustee13

Hayırlısı olsun inşallah...
Bence kulüp kayyuma kalmalı ve içindeki bütün pislikleri arındırmalı sonra da  baştan aşşağı yapılcak bir tüzük değişikliği ile Samsunsporumuz'un A'dan Z'ye yapılanması...

cuneytavar55

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 November 2009, 16:35:14
Cüneyt bey'i tebrik ederim. Olacak diye bir şart yok ama birilerine kapak olsun yeter. Cesaretiniz için sizleri alkışlıyorum. Samsunspor'luluk duruşunuz hiç eksilmesin.

cuneytavar55

Alıntı yapılan: Mustee13 - 16 November 2009, 17:29:29
Hayırlısı olsun inşallah...
Bence kulüp kayyuma kalmalı ve içindeki bütün pislikleri arındırmalı sonra da  baştan aşşağı yapılcak bir tüzük değişikliği ile Samsunsporumuz'un A'dan Z'ye yapılanması...
eyvallah bunlarda kayyuma bırakacak cesaret yok.BıRAKILSIN KAYYUMa çoğu yeni ve eski yönetici ceza alır.

cuneytavar55

16 November 2009, 20:54:28 #110 Son düzenlenme: 16 November 2009, 20:55:02 cuneytavar55
Teşekkürler atakum teşekkürler Erkut ERBİL

Kürsat Berrak

Alıntı yapılan: Kürsat Berrak - 16 November 2009, 14:42:41

Şuanki yönetim ne harcamıştır öğrenebilirmiyiz???
İki katını harcayacağınıza göre bilginiz vardır...
Samsunspor için samimi olan her kimse Allah yolunu açık etsin....

CEVAP ALAMADIK CÜNEYT BEY...

sessiz55

yorumların hepsını okudum vede ATAKUM ARENANIN baskanı ERKUT ERBIL E aktrdım ne hıkmettırkı steye 5 defa uye olmaya kalmasına ragmen onay gelmedı vede bız atakum gurubu olarak steye grmeme kararı aldık ıstenmeyen yerde durlmaz bu 1 bız atakum olarak CUNEYT AVARIN ARKASNDAYIZ  vede ERKUT ERBIL BU KONUDA ISTANBUL BURSA IZMIR VEDE ALMNYADA BAZI İŞ ADAMLARI ILE GORSME HALINDE BU KONUDA CUNEYT AVARI HICBIR SEKILDE YALNIZ BIRAKMICAZ  HANI BIRI DEDYA BURDA PARA VARMI PARAYLA IMAN KIMDE OLDUGU BILINMEZ IMANLI INSANLARIZ SUKURLER OLSUNKI GERSIDE KOLAY SAMSUNDA BOSA YASAMADIK BIZ

yönetici

Alıntı yapılan: sessiz55 - 17 November 2009, 03:45:27
yorumların hepsını okudum vede ATAKUM ARENANIN baskanı ERKUT ERBIL E aktrdım ne hıkmettırkı steye 5 defa uye olmaya kalmasına ragmen onay gelmedı vede bız atakum gurubu olarak steye grmeme kararı aldık ıstenmeyen yerde durlmaz

E-mail adresinize gelen linkten aktivasyon işlemi yaptınız mı? Yaptıysanız üyeliğinizin onaylanmadığına dair e-mail aldınız mı? Aldıysanız onaylanmama sebebi ne olarak belirtilmiş?
Kaldı ki burda böyle bir ithamı dile getirmek yerine özel mesajla bize kullanıcı adını bildirerek, üyelik başvurusunun onaylanması isteğinde bulunabilirdiniz.
Lütfen her işin altında art niyet aramayın, Samsunspor'un bir tribün liderini aramızda görmek istememek söz konusu bile olamaz.

cuneytavar55

17 November 2009, 13:02:50 #114 Son düzenlenme: 17 November 2009, 13:03:54 cuneytavar55
 Çok değerli SAMSUNSPORLU arkadaşlarım burdan bir kez daha Erkut ERBİL ve atakum arenaya teşekkür ederken,istanbulda görüştüğüm bir kaç iş adamından sponsorluk anlamında SAMSUNSPOR BASKETBOL TAKIMINI desteklemek mahiyetindede sözler aldık.
Dileriz Basketbol takımımızıda hayata geçiririz.Tabiiki öncelik FUTBOL TAKIMIMIZ.

kral.samsun

Alıntı yapılan: yönetici - 17 November 2009, 12:48:55
E-mail adresinize gelen linkten aktivasyon işlemi yaptınız mı? Yaptıysanız üyeliğinizin onaylanmadığına dair e-mail aldınız mı? Aldıysanız onaylanmama sebebi ne olarak belirtilmiş?
Kaldı ki burda böyle bir ithamı dile getirmek yerine özel mesajla bize kullanıcı adını bildirerek, üyelik başvurusunun onaylanması isteğinde bulunabilirdiniz.
Lütfen her işin altında art niyet aramayın, Samsunspor'un bir tribün liderini aramızda görmek istememek söz konusu bile olamaz.

yönetici kardesim tribün liderini aramızda görmek istememek söz konusu bile olamaz demişsin ama erkut erbil'in arena55 adlı  üyeliğini neden sildiniz peki?

çýlgýnlar1984

ınsallah bu proje yoluna gırer ama yonetım bırakmaya bılır gaztede yonetım subat ayındakı kongrede devam edebılırız gıbısınden konusmus ben bu takımı taraftarlara vereceklerını sanmıyorum ama ınsallahda verırler..erkut baskan sevıyoruz senı ınsallah gelırısnız...!

FORZA ÞÝMÞEKLER

Öncelikle Cüneyt AVAR gibi bir başkanımız olduğu için ne kadar gurur duysak az.Nicimizde problem olduğu için uzun süredir fikirlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşamıyorduk.Az önce Cüneyt abi Bizi arayarak sorunun giderildiğini söyledi.Açılan konu ile ilgili Cüneyt abimizin ölene kadar yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.Görüş belirten arkadaşlarımızdan bazılarının gurup hakkındaki sözlerine doğrusu şaşırdık.Samsunspor taraftarlarından çok trabzon,malatya taraftarlarına benziyorlar.Hatırlatırız Bu gurup 2003 yılında SHOW tv tarafından yılın en iyi taraftar gurubu seçilmiştir.Hatırlatırız 2004 yılında samsunda açılan fenerbahçeliler derneğinin kapatılmasında (hırçınlar gurubu ile birlikte)ön ayak olmuştur.Klabalık gurup olmak iyi taraftar olmak anlamına gelmiyor.Bizler hiç bir zaman kendi çıkarlarımızı samsunspor üzerinde tutmadık.Evet doğrudur kulüpten bilet alıyoruz.Ama o biletleri gurup içinden bu zamana kadar kimseye satmadık.Kombine aldığımız zamanlarda bile bir kişiye 2 veye 3 kere kombine satmadık.Gece yarıları futbolcuları arayıp tehdit etmedik.Yöneticilerden maddi yardım almadık. Deplasmanlara giderken yöneticilerden maç başı para almadık.
Samsunda taraftar gurubu olmanın zorluğu ile yıllarca savaştık.Abilerimiz şehir dışında iken bile her zaman SAMSUNSPORU düşündüler.Forza şimşekler taraftar gurubunun Şu aşamada samsunspora sahip çıkma düşüncesini kavrayamamak demek,gelecekte ailemize vatanımıza sahip çıkamamk demektir.
                                                                                   saygılarımızla
                                                                                       Forza ŞİMŞEKLER taraftar gurubu üyeleri

kaptan 55

öyle bi yönetim oluşturun ki forza şimşekler;seneye sağa sergio ramosu sola daniel alvesi getirelim?

harbisamsunsporlu5517

diğer taraftar grupları nedıyor onlarda aranızda yer alır umarım