Forza ŞİMŞEKLERİZ,ATAKUM ARENAYIZ...SAMSUNSPORUMUZA Talibiz...

Başlatan cuneytavar55, 12 November 2009, 14:51:11

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

para para dıyorsunuzda suan klubu yönetenler ne vermiş samsunspora veya abartıgınız kadar zengınlermi önce bunun cevabını verın olumsuzluk cıkarmayın

pitbul055

hayaller üzerine odaklanmak bizi geri getirmekten başka bir işe yaramaz...

cuneytavar55

Alıntı yapılan: rass - 13 November 2009, 00:35:03
.

birbirimizi kandirmaya gerek yok. forza<simseklerin yogun bir taraftar kitlesi yok. en fazla 100 kisisinz zaten. gaziantep macinin son 5 dakikasi kapilar acilinca girebildiniz iceri. niye? cunku para yok ve bilet beklediniz. maca girmeye bile parasi olmayan bir tribun grubu sanli Samsunspor'umuzu nasil yonetecek? mac sonunda hepinizin cebini bosaltsak 500 lira bile cikmaz. birakin bu isleri. guldurmeyin kendinizi. bu sadece forza icin degil diger gruplar icinde gecerlidir. taraftar, taraftarligini bilecek. paramiz olsa zaten yonetici olurduk. cocuk oyuncagi degil bu isler. fifa 2010 oyunuda degil. belki bana kizacak, kufur edeceksiniz ama korler sagirlar birbirini agirlara donmesin is. kim takar yalova kaymakamini? takima sahip cikmak istiyorsaniz eger taraftarlik gorevinizi yerine getirin yeter. obusu paraya bakar. bende de yok, sende de.
aslında cevap vermek istemezdim ama herhalde bu açıklamanın ne anlama geldiğinin farkında değilsin.dediğin gibi 100 kişibile olmayabiliriz ama bu konu ile ilgili açıklama yapan gurubuz.Bu bile SAMSUNSPOR  için yaplmış sahiplenmedir.Kapıda bilet bekleme işine gelince dünyanın her yerinde taraftar kulüpten bilet alır.3 büyüklre yada diğer anadolu takımları stadları nasıl dolduruyur zannediyorsun.Ha şunu konuşalım taraftar bilet beklemesin uygun fiyata kombine alsın.

Nuri Asan

Taraftarın takıma sahiplenmesi,takımını düşünmesi çok güzel bir olgu;fakat maalesef her şey paraya dayanıyor.
X-5 ile klübün önüne gitmediğinizde bırakın Başkanlığı vermeyi,selam bile vermiyorlar.

Şu anda kim Başkan olursa olsun,elbette Hakkı Tomaç ve ekibinden daha iyi yapar,Hakkı Tomaç ve ekibi bu takıma hiç bir şey vermedi bizimde paramız yok diyebilirsiniz ama iş Başkan olmakta.

Sadece adayız demekle Başkan olunmuyor,hele hele klübün içinde bu kadar keneler varken vede ortada trilyonlarınız yoksa...

rass

kral.samsun
akilli mantikli yaz.  yonetime allahina kadar karsiyim, yorumlarimi okusan anlardin bunu.ama bu girisim yonetimi bile guldurur.

yaman55
madem hepiniz birsiniz niye polsi cemberinde geliyorsunuz stada. Yaman, sen sbahcedensin galiba, aiyp degil mi niye o.clari diye sovuyorsn obur taraftaki gruplara. Birakin bu ayaklari. Durust olun. raufs dedigin kisiyide tanimyorum. birsey yazdik biri rauf diyor obusu yonetm yalaksimisin.

- samsunspor trbun gruplari iyi olsa zaten takim bu duruma dusmezdi. Yonetim kurmak oyle kolay degil. 20 milyon borc var. Ruyadan uyanin.
- store acacak olanlar buggune kadar samsunsporlun hangi lisansli urununu almis, kombine satacaklarmıs, kac tane kombine almis. daha maca girmeye bilet parasi olmayan bir grup nasil yonetimi alacak? hodrimeydan,tatanglar bile ypamadilar bunu.
- avarin dedigi mantikli, eger amac ses getirmekse tamam ama obur turlusu masal olur.

rass

iyi niyetinizden ve samsunsporlulugunuzdan suphe duymuyorum ama bazi seyler iyiniyetle olmuyor. baska seyler gerekiyor.

cuneytavar55

2 sene evvel taksitle kulübe destek olsun diye 100 adet kombine almıştık.Daha 2.hafta maçları 1 lira yapınca iade ettik.Aslında sorun parada değil galiba.

Akyol

İyi niyetli, sahiplenmeye yönelik bu hareket ne kadar ütopik olsada alkışlanmaya değerdir. Açıklamayı yapan arkadaşlarımız, taraftarının SAMSUNSPOR'u asla sahipsiz bırakmayacağını belirtmek ve dikkatleri bu yöne çekmek adına önemli sayılabilecek bir adım atmışlardır.

Yönetimde ki kişiler özeleştiriden yoksun kimselerdir. İstifa nedenleri bile başarısız sonuçlar ve yönetememe durumundan değil, taraftarın küfürlü tezahüratlarından kaynaklı olduğunu belirtip komik duruma düşmüşlerdir. Geçen yıl Fuat Köktaş'ın başlatıp devam ettirdiği şeffaf ekonomiden rahatsız olup kuyusunu kazanlar, bugün gevrek gevrek gülmeye devam etmektedirler...

Peki biz taraftar olarak ne durumdayız? Antep belediye maçında statda taş çatlasa 2000 kişi vardı belki de yoktu! Güneşli bir cumartesi gününde, o stada 10 binler gelmiyorsa sorun sadece yönetim-siyaset vs vs... konular mıdır? Ligde sondan birinci olan takımımızı süper lig fiyatı ile izletenler bir yana, eğer bizler 2 haftada 5 veya 10 lira paramızı çok sevdiğimiz tutkunu olduğumuz SAMSUNSPOR için ayıramıyorsak, nerde kaldı sevgi-aşk-sadakat? Sen bedava, ben bedava! Bu takımın en büyük gelir beklediği alan maç biletleri iken, bize düşen maddi destek payını biz yeterince veremiyorsak suçu başkalarında aramak bize yakışır mı?

Başta da söylediğim gibi, Cüneyt Avar'ın iyi niyetli davranışı Gerçek SAMSUNSPOR taraftarının bu takımı sahipsiz bırakmayacağının bildirgesidir. Ancak şunu da unutmayalım "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Önce taraftar olarak bizler sağlam duralım ki, birşeyler demeye yüzümüz olsun...

kral.samsun

Alıntı yapılan: rass - 13 November 2009, 13:45:27
kral.samsun
akilli mantikli yaz.  yonetime allahina kadar karsiyim, yorumlarimi okusan anlardin bunu.ama bu girisim yonetimi bile guldurur.

yaman55
madem hepiniz birsiniz niye polsi cemberinde geliyorsunuz stada. Yaman, sen sbahcedensin galiba, aiyp degil mi niye o.clari diye sovuyorsn obur taraftaki gruplara. Birakin bu ayaklari. Durust olun. raufs dedigin kisiyide tanimyorum. birsey yazdik biri rauf diyor obusu yonetm yalaksimisin.

- samsunspor trbun gruplari iyi olsa zaten takim bu duruma dusmezdi. Yonetim kurmak oyle kolay degil. 20 milyon borc var. Ruyadan uyanin.
- store acacak olanlar buggune kadar samsunsporlun hangi lisansli urununu almis, kombine satacaklarmıs, kac tane kombine almis. daha maca girmeye bilet parasi olmayan bir grup nasil yonetimi alacak? hodrimeydan,tatanglar bile ypamadilar bunu.
- avarin dedigi mantikli, eger amac ses getirmekse tamam ama obur turlusu masal olur.
birader burda yazılanlara ve yapmak istenenlere saygı duyacaksın öle boş boş konusmican zaten herkesin sabrı taşmış bide sen cins cins yazılar yazma akıllı ol

Yaman55

Alıntı yapılan: rass - 13 November 2009, 13:45:27
kral.samsun

yaman55

yoo şirinlerdenim

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 13 November 2009, 15:01:08
yaman55

yaman kardesım söğütlübahceden degıl ŞİRİNLER grubunda takılır yanı senın grubunda o bılıyor nıye o adamların orda kufur ettıgını nıye polıs kordonlarıyla maca genıldıgını ama burda konusulmaz sende bos bos konusmayı bırak buraya gelıysunuz uye oluyonuz mılletı sokuyonuz bırbırıne ..1

grupdan degılım dıyon cok bellı edıyon grupdan oldugun ...!burda bos bos yazma ..!samsunda tek 1 tane grup yok artık kafana sok...!o beynıne sok..!

cuneytavar55

Alıntı yapılan: samsuni - 12 November 2009, 19:31:29
Öncelikle hayırlı olsun...

Forza Şimşekler yönetime talipse şahsım adına bundan mutluluk duyarım. Tabii projelerin dışında mesela "başkan kim olacak, yönetimde kimler yer alacak, mevcuuta kaç milyon liralık bir bütçeniz var, kaynak sorunu nasıl halledilecek?" gibi sorulara da cevap verilirse iyi olur.

Samsunspor'un içinde bulunduğu durum nedeniyle yönetime talip olacak olan kişilerin iki özelliği olması lazım. Birincisi Samsunsporluluk ruhu ve bakışı. İkincisi ise maddi imkan...

Birincinin sizlerde olduğuna şüphe yok. O bizlerde de var. Ama ikincisi konusunda en azından bizim adımıza öyle bir imkan olmadığını söylemek isterim. Olsa zaten hiç bu duruma gelmesine müsaade etmez takımımızın kaderinde söz sahibi olurduk.

Özetle, plan ve programınızı paylaştığınız sürece ve bunlar da mantığa ve ortak akla uyduğu müddetçe böyle bir girişimden mutlu olacağımı belirtir, başarılar dilerim.

Gelişmeleri bekliyoruz...
tabiiki ilk etepta yönetim taraftarlardan oluşacak.Buna her kesimden olması kaydı ile.Tabiik SAMSUNSda görev yapmış büyüklerimizden destek isteyeceğiz.,İSMAİL UYANIK,TARIK KAPTAN,KAYA AKAL,ŞAKİR ÖZÖN,CEVAT ÖNCÜ,EYÜP GÜLER,YUSUF YILMAZ,ŞAFAK GEDİKOĞLU,TUNÇ GÜVENOĞLU.SEZGİN GÜMÜŞ,MURAT ALANYURT,GÖKER GÖKSEL,HASAN KOÇ,gibi.

55cem55

dünya genelinde böyle bi yönetim oldumu bilmiyorum ama şuan ki global bakarsak olaya imkansız gibi bişey..keşke olsa güzel olur..

artık futbol olayı ruh meselesinden ziyade maddi olanaklara bakıyor örn. abramoviç chelside doğup buyumedi oralı değil sadece ticari mantaliteyle aldı takımı ve dünya zirvesine çıkardı nasıl tabiki parayla ve para kazanma hırsıyla ta kii bildiğim onun dahi zarar ettiğiydi çoğu transfer elinde patladı..arap milyonerler ing. liginde takım alıp duruyorlar ruhla mı hayır tabiki parayla sonra ticareti geliştirip gerek para aklama gerek popülaritedir alıp götürüyolar olayı..

gelelim samsuna zavallı takım ismini hiç duymadığımız kişileri samsun gundemine tasıdı ve suan hepsi rahat çünkü artık şehrin önde gelenleri oldu hepsi tanınıyor ve samsunspor sayesinde iş yapıyor tabi onların cebinden abramoviç gibi bi kıyaslama olayı mumkun değil onlar 3 5 ortaya attı sonucta kayıpları olmadı ticari kazandılar kulüpten değil ama çevreden örn:mazhar basoglu,adnan ölmez vs...

sonuc olarak olması en muhtemel olay bence takımın şirketleşmesi o zaman ruh için değilde en azından ticari kaygıyla birileri samsunspora yurt içi yurt dışından sahip çıkar belki yabancı bi baskanımız olur ama samsunspor boyle ayaklar altında olmaz diye düsünüyorum..

samsunspor kazansın adamda kazansın bende basım dik bi şekilde dolaşayım artık yeterki benim ruhum aklım rahat olsun...

Tribün_ali

Cüneyt abiye maddi yönden destek verilsin adam gibi yönetir samsunsporumuzu arkandayım cüneyt abi

CÜNEYT AVAR BAŞKAN SAMSUNSPOR ŞAMPİYON