Anket: Samsunsporumuzun Teknik Direktoru Sizce Kim Olmali?

Başlatan Amsterdamli, 04 November 2008, 14:00:19

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Yönetimin düşüncesi önemli.Bir kaç güne netleşir herşey.

FaT1h

tanju colagı istayen arkdaşlara bi sorum olcak tanjunun samsunspora yaptıklarını biliyomusunuz tanju getirselerde süper ligde iken getirirlerdi tanju takımın başına gelsin hayriden kötü olcagını düşünüyorum

Türk!

ya ne ertugrulu allah askjna arkadaslar..

besıktasdan samsnspora bugune kadar kım gelmıs hoca olarak..

benım fıkrım her zaman oldugu gıbı ıstıkrar..genc dınamık futbolu gercekden kenardan okuyan hamlesı dogru yapabılen oyuncuyu gozunden anlayabuılen bırıaı gelsın.

futbolda ısımler degıl sahadakı ışlevler konusur..abdullah avcı bırakıp gelı demı sımdı samsuna..hey allahım yaa mantaliteye bak

seckin55

Alıntı yapılan: Türk! - 05 November 2008, 02:20:55
ya ne ertugrulu allah askjna arkadaslar..

besıktasdan samsnspora bugune kadar kım gelmıs hoca olarak..

benım fıkrım her zaman oldugu gıbı ıstıkrar..genc dınamık futbolu gercekden kenardan okuyan hamlesı dogru yapabılen oyuncuyu gozunden anlayabuılen bırıaı gelsın.

futbolda ısımler degıl sahadakı ışlevler konusur..abdullah avcı bırakıp gelı demı sımdı samsuna..hey allahım yaa mantaliteye bak
Kimse Samsunspordan buyuk degıldır...Ne Ertuğrul da Ne de Abdullah Avcı......Şartlar uygun gelirse seve seve gelicektir..bu kadar abartılcak birşey yok. yok bjk ı yeni bırakmış felan filen..biz hiç kuçulmedık.bizim bjk tan da bi kuçuklugumuz yoktur...

Ama butun Samsun hoca gitsin derken Sen Hayrettinde yana tavır sergiledin.onu da anlamış degılım..istikrardan bahsetmişsin, genç kenardan iyi okuyabilen birinden bahsetmişsiin ama hayrettin yandaşısın.ben seni çözemedimm..kusru bakma

Mert

Bence ertuğrul sağlam gelmez.Ancak duygusal yönden samsunsporun eskileri baskı yaparsa gelir ama o da çok zor.Bu listede ben en iyi abdullah avcıyı görüyorum.Gelebilir.Çünkü istanbul b.b de istikrar sağlayamıyor.ama 1.lig de başarı sağlayabilir.bunun en iyi adresi de samsunspor.Herkes başarıya aç.Hırs var.Abdullah hoca da bu hırsı körükleyebilen kapasiteye sahip.Ertuğrul sağlam işi yaş bence...

ngonge

hamza hamzaoğlu saha içinde çok iyi liderlik özellikleri olan bir futbolcuydu. bence çok başarılı  olur.

ertuğrul  gelsin diyen arkadaşlar alınmayın ama ertuğrul sağlam samsunspor un bugün 2.ligde olmasında en büyük sebeplerden biridir, ne çabuk unuttunuz.

**KaR6**

Alıntı yapılan: ngonge - 05 November 2008, 03:26:45
hamza hamzaoğlu saha içinde çok iyi liderlik özellikleri olan bir futbolcuydu. bence çok başarılı  olur.

ertuğrul  gelsin diyen arkadaşlar alınmayın ama ertuğrul sağlam samsunspor un bugün 2.ligde olmasında en büyük sebeplerden biridir, ne çabuk unuttunuz.

bizde nedense böyle abicim, o kadar emek veren, gol atan, kral olan Tanju satıp gitmiştir, ama ben olmasam bu takım çoktan düşerdi diyen, izlettirdiği oyuncuları kayseriye alan, Samsunspora transfer oldugunda ağlayan Ertugrul ise delikanlıdır.. Bu ne yaman çelişki, ben bi turlu çözemedim..

CeLiL_55

Alıntı yapılan: sbc_emir - 05 November 2008, 01:21:44
arkadaşalar ertuğrul sağlam bizim  öz çocuğumuzdur ve takmdan nasıl gitiginide herkes çok iyi bilior ertuğrul takımı satıp hçbi zaman gitmez ertuğrul sağlam adam gibi adamdırr bnece ertuğrula fırsat werilmeli samsunun öz çocukları para için samsuna gelmemezlik yapmaz yaparsan zaten samsunu sewmiyo demektirr ben ertuğrulun gelmesini isterim sahsen herkesin kendi fikrinede saygım war
arkadaşım hala ertuğrul sağlam diyorsunuz madem adam gibi adam gelsin oynatsın takımı bu borçla bu dar kadroya gelirmi zanlediyorsunuz Samsunun öz çocuğu güyaa.. bu adam SÜper Ligde devam eder Samsunspor'u düşünmez bile biraz olsun kariyer yapmış biri sonuçta Beşiktaştan ayrılıp bank asyada Küme oynayan Samsunspor'a gelebileceğini düşünüpte umutlanan arkadaşlarımıza gerçekleri görün diyorum..

veis

ertugrul saglam bankasyadaki samsunsporda yetişdi ve adam oldu bunu unutdunmu sevgili celil55.geri gelmesindede bi manii yok bence.hatta süper olur ama kaldıki mali portremiz ve onun istedigi oyuncuları almakdaki zorlugumuzdan dolayı gelmez.ama ileriye dönük planlarla önümüzdeki seneyide göz önüne alarak hoca seçimi yapılmalı bence.

AntZ

Haklı olarak arkadaşlarımız yapılan yanlışları göz önünde bulunduruyor, kimisi zamanında satmış gitmiş ya da zarar vermiş ama iyi hoca, kimisi iyi Samsunspor lu ama yeterli değil, kimiside Samsunlu değil ve zaten gelmeyi bile düşünmez, hal böyle olunca fazla seçenek kalmıyor...

Gönül isterki İmdat Aslan gibi zamanında varını yoğunu ortaya koyan, Ertuğrul Sağlam ya da Abdullah Avcı gibi iyi hoca olan, aynı zamanda gençlere önem veren ama paraya çok fazla önem vermeyen birinde bu özellikler birleşsin...

Çıkan sonuca baktığımda hemen hemen hepsinden de bir nebze ödün vermek gerekiyor malesef, birde Samsunspor'a (bu şartlarda) gelirmi diye düşünüp realist baktığımda bu kriterleri bir nebze içinde toplayan adaylarım;

Yücel Uyar, Orhan Kapucu, Besim Durmuş, Ercument Coskundere

Kais

herkez orhan kapucu gelsın dıor ama 1 kısı oy vermıs  :P

cuneytavar55

Mazhar BAŞOĞLU döneminde Kulübe menejer arandığında bir çok isim dillere dolandı.Can Çobanoğlundan tutunda Hikmet karamana kadar.Ozamanki adı ile SAMSUNSPOR TARFTARLAR BİRLİĞİ adı altında halk gazetesine yaptığımız açıklamada Avucumuzdaki değerler varken sağda solda adam aramanın mantık dışı olduğunu belirttik ve Ercüment hocayı kamu oyuna sunduk.Bu ismi söylerken FderasyondaHOCA EĞİTMENİ OLAN ÇOŞKUNDERE AYNI ZAMANDA O YIL YAPILAN TEKNİK ADAMLIK KURSLARINDA 1. OLMUŞTU.YANİ BUGÜN SÜPERLİGTE VE BANK ASYADA HOCALIK YAPANLARIN Başındaydı Ercüment hoca.Daha sonraki süreçte Sezgin Gümüş yönetiminin aldığı kararla Orhan hoca geldi. Kimilerin göre başarılı idi.Yalnız yıllardır SAMSUNSPORDA yapılan en büyük hata alt yapıdan gelen topcularla üst seviyedeki topcuların kaynaşmaması yada yeni topcuların dilinden anlıyacak hocaların bu takımda görev almaması. Bu kulübün hem en kıymetli olan zamanın çalıyor hemde yıldız topcu bu kulüp yetiştiremiyorduk.
   Bugün SAMSUNSPORA bakıldığı zaman elindeki kadronun yarısı Ercüment hoca tarından yetiştirilen bulunan ve SAMSUNSPORUN geleceği için önemli futbolcular.Bunun için benim mantığım Ercüment hoca diyor.

55samsunlu55

Samsunsporu satarak kaçarcasına giden bir ertuğrul sağlamın, samsuna gelince her zaman samsunsporun askeriyim diyen, ama istanbula gidince bunu unutan tanjunun, bu kadar arkasında durulması beni çok şaşırtıyor. adam 1000 altın adam oluşumuna bile katkı sağlamamış. mehmet ali çınar ismini neden telaffuz ederler onu da anlamam. adam Sami Hyppia (bugüne kadar gördüğüm en istikrarlı defans oyuncusu ve liverpool takımını yıllarca sırlamış bir isim) gibi bir cevherin farkına varamamış, "bundan futbolcu olmaz, olsa olsa çamaşır sırığı olur." diyen, samsunspora 5 haftada 5 mağlubiyet yaşatan bir adamla ne işimiz olabilir? bence arkadaşın dediği gibi bu şartlarda ancak yücel uyar bize uyar, abdullah avcı gelirse süper olur ama hayal gibi geliyor:)

yusuf celebi

Şu ana kadar zikredilen isimler hakkında şunları söyleyebilirim.

Bülent Ünder ; Bülent Ünder'in Samsunspor'da olduğu dönemde o kadroyu bir aklınızdan geçirin derim kimler vardı o kadroda.Bu ismin Samsunspor'a uygun düşeceğini zannetmiyorum iyi bir hoca olsa boşta olmaz veya rakı masalarından kalkmadığı için fırsatı olmuyordur.Samsunspor'un genç futbolcularına hiçde iyi bir örnek teşkil edeceğini düşünmüyorum ve başarılı olabileceğinide zannetmiyorum.

Sakıp Özberk ; Sakıp hocayı genel olarak beğenirim ama maalesef gençlere hiç tahammülü yok hep tecrübeli oyuncularla çalışmayı seven bir tarzda hoca,genç oyuncularla uğraşmak istemez.

Tanju Çolak ; Futbolculuğuna kimse laf edemez ama karekteri konusunda problem.İyi biri olarak görülse zaten boşta kalmaz.Tanju Samsunspor'un herhangi bir kademesine getirilirse Samsunspor'u bırakacağımı beyan ediyorum.O tip karaktere sahip bir insanla aynı çatı altında bulunmam söz konusu dahi olamaz.Özellikle genç futbolcuların olduğu bir takımda nelerin olacağını tahmin bile edemeyiz.Kamuoyunda hergün Tanju skandalları ile meşgul oluruz.

Hikmet Karaman ; Bir dönem iyi şeylere imza attı ama sonrasında belli bir çizgi tutturamadı bu isimden daha faydalı olacak Samsun'un öz evlatları var.

Abdullah Avcı ; Takımından ayrıldıysa ve Samsun'un öz evlatlarına fırsat verilmeyecekse bence Abdullah Avcı'nın Samsunspor'a uygun bir isim olacağını düşünüyorum.
Böyle bir tercih söz konusu olursa yardımcısı kesinlikle samsun'dan olmalı Samsunspor'un olanakları ve hedefleri iyi anlatılmalı.Abdullah Avcı'nın bu sene eski başarıyı neden tekrarlayamadığınıda iyi analiz etmek lazım.

Ercüment Coşkundere ; Samsunspor yönetiminin düşünmesi gereken bir isim olmalı.

Yücel Uyar ; Samsunspor'a en kritik ve en zor dönemlerde getirildi bana göre başarılıda oldu Samsunspor alt yapısını üst yapısını en iyi bilenlerden bir tanesi.Sevgili roligan'ın dediği gibi bizim evladımız mantığıyla hareket edilip kendisine üvey evlat muamelesi yapılırsa bu yanlış olur.Taraftarımızında Samsun'un kendi öz evlatlarına biraz daha tölaranslı,saygılı ve değer vermesi gerekiyor.

Ertuğrul Sağlam ; Ertuğrul iki haksız nedenden dolayı eleştiriliyor.
1) Diyarbakır maçı ; Bu maçta Ertuğrul'un bu maçın sonucuna olumsuz etki edecek ne yaptığını kimse izah edemiyor,bende bilmiyorum o zaman o maçta yenildik diye küfür edenler Ertuğrul'un Samsunspor'dan kopmasına neden olduğunu unutmayalım.

2) Samsunspor'dayken hazırladığı transfer listesi ; Samsunspor'dayken hazırladığı transfer listesindeki o isimleri bir hatırlayın kimler vardı ve o isimleri Samsunspor'un o anki ekonomik şartlarında almamız mümkünmüydü bence kesinlikle hayır peki aldığımızı düşünelim paralarını ödeyebilecekmiydik kesinlikle hayır o zaman Ertuğrul hazırladığı listeyi Kayserispor'a aldırdı mantığı temelsiz bir eleştiri oluyor ayrıca kim olursa olsun her hoca kendi transfer listesini gittiği takımda aldırmaya çalışır buda gayet normal.
Ertuğrul'un çalıştırdığı takımlarda başarısız olduğunu idda edenler Kayserispor'a ve beşiktaşa iyi bakmalılar.
Ben yönetimin Ertuğrul'a teklif götüreceğini zannetmiyorum nedenleri şu olabilir,Ertuğrul bütün kamuoyunun takdir ettiği bir isim yönetim ise bu ismin altında ezileceklerini düşünürler bir diğeri çok para ister düşüncesi.
Bence teklif götürülmesi halinde öyle zannedildiği gibi Samsunspor'u çok fazla zorlayacağını düşünmüyorum eğer yönetim teklif götürür ertuğrul'da kabul ederse Samsunspor'un çok önemli bir iş yapacağını ifade etmek istiyorum.

Mehmet Ali Çınar : Ben bu isme pek sıcak bakmıyorum,Samsunspor'u kaldırabilecek bir isim değil.Samsunspor teklif ederse belki para bile istemeyebilir ama sonucunda kaybedeceğimiz çok şey olur.

Besim Durmuş ; Bu isim hakkında bir bilgim yok bilen arkadaşlar zaten fikirlerini beyan etmişler.

İsa Turan-Hamza Hamzaoğlu ; Bu isimler bize yabancı değil fakat şu andaki kadromuzu göz önüne aldığımızda oyuncular genç hocalarda genç ve tecrübesiz olursa sonuç pek istediğimiz gibi olmaz.Bu isimler ilerki dönemlerde Samsunspor'a hizmet edebilirler bence.

Özetle ben ; Samsunspor'da görmek istediğim , Ertuğrul Sağlam,Yücel Uyar,Ercüment Coşkundere veya Abdullah Avcı sıralamasında bulunabilirim.Bunlardan bir tanesi uygun olabilir diye düşünüyorum.

pitbul055

inadına orhan hoca.gelmiyeceklerini bile bile abdullah avcı,ertuğrul.......vs yazılıyor...