Anket: Samsunsporumuzun Teknik Direktoru Sizce Kim Olmali?

Başlatan Amsterdamli, 04 November 2008, 14:00:19

« önceki - sonraki »

europe_55

CeLiL_55

Alıntı yapılan: europe_55 - 04 November 2008, 16:17:11
bence ERTUGRUL SAGLAM gelse cok is yapar!!! ;D
ben senin gibi düşünenleri anlayamıyorum 2004-2005 sezon sonu bizi bırakıp alel acele kaçıp Kayseriye giden birini hala bu kadar istemeniz anlaşılmaz bi durum o kadar adam gibi adamsa gelsin Samsunada görelim parasız pulsuz kaç hafta kalır takımda !

Kaya

Mehmet Ali Cinar,Yucel Uyar,Sakip Ozberk,Orhan Kapucu,Ertugrul Saglam,Bulent Under gibi isimler daha önce bizde çalışmıştı ve bende bu isimlerin takımı nasıl çalıştırdığını çok iyi izleyenlerden biriyim bana göre bu isimlerin içinde en kaliteli isim sakıp özberk onun çalıştırdığı gibi hiç bir hoca nın takımı çalıştırdığını bile görmedim bakmayın ertuğrul a o da sakıp özberke ten öğrendiklerini uygulamaya çalışıyor ki özberk ten sonra takımın başına o geçmiş aynı stille devam etmişti farklı nedenlerden takımdan gitmişti (kaçmışta denebilir) benim şahsigörüşme göre en uygun aday ve gelebilecek aday sakıp özberk
Ama yöneticilerimiz der ki SAMSUNSPOR umuz u maddi açıdan zorlamayacak bir isim düşünüyoruz o zaman kesinlikle yücel hoca onun takımın başında olmasını da çok isterim 

samsun155

ertuğrul bence,bide beşiktaştan oyuncu getirirse tamamdır bu iş.inş.yönetimin hedefide değişir.

erkan55

Gönül Abdullah Avci´yi ister.
Fakat baskan yine trabzonlu hemserilerinden birini getirir.

FaT1h

55.hakan

evet beyler gümüşdağ fiyaskosundan sonra daha dikkatli olurlar artık

ultra55

Kaldığı yerden devam etsin, dürüst,disiplinli ve bildiğim kadarıyla futbolcularında sevdiği isim ORHAN KAPUCU.

55__Gurbet__55

selahattin55

ertuğrul gelmese veya alamassak.kesinlikle abdullah avcı olsun derim.

veis

uzun vadeli düşünürsek:ertugrul saglam-abdullah avcı
kısa vadeli olursa sakıp özberk ve malum kardeşi
idare etsin bi hocamız olsun denilirse:kim olursa olabilir.

FaT1h

ertugrulun gelmesi biraz bize hayal ama bütcemize uygun en iyi otoriter bi hoca almamız lazım

seckin55

gonlumuz ertugruldan yana ama bugunku butceye bakılırsa en iyi isim ya Yücel UYAR ya da Orhan KAPUCU..

ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN

roligan

Yücel Uyar bence en akılcı çözümdür. Ama "Kendi evladımız, hem para da istemez" mantığı yürütülürse, tabii ki "Ucuz, semiz, leziz" bir üçleme sonucu "Hayrettin Gümüşdağ 2" gelir ki, fazla değişen bir şey olmaz.
Korkmayalım düşmeyiz, zaten dibe vurmuş bir Samsunspor'un bundan daha kötü durumda olması mümkün değildir.
Abdullah Avcı'nın gelme ihtimalini ise Jose Mourinho ile eşdeğer tutuyorum.
Bülent Ünder, Samsunspor'a her zaman olumlu bakmış, şehrin ne istediğini bilen bir isim fakat onda da "PARA" problemi ortaya çıkacaktır.
Ezcümle, Samsunlu olmayıp da 1. Lig çalıştırmış hiçbir hocayı aklımızın ucundan bile geçirmeyelim.
Ne kadar ekmek, o kadar köfte... Endüstriyel futbolun temel düsturunu gözardı ederek, "O gelsin şöyle olur, bu gelsin böyle olur" demek akılcılıktan uzak.
Yine tekrarlıyorum, bu durumda Yücel Uyar, Samsunspor'a uyar...

kuzey55

En mantıklısı yücel uyar olur diye düşünüyorum..ama abdullah avcı süper olur..