Anket: Samsunsporumuzun Teknik Direktoru Sizce Kim Olmali?

Başlatan Amsterdamli, 04 November 2008, 14:00:19

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Madem hakiki samsunlu ariyoruz o zaman alin size.

Baskan              ORHAN GENCEBAY
Teknik Direktör  Tanju Colak

yok yok saka saka insallah enHAYIRLISI gelir ne diyelim.

tanju55

arkadaslar benim icimden gecen 3 isim var

1.yücel uyar samsunu iyi taniyan tecrübeli bir isim samsunu da cok seviyor...
2.tanju colak samsunun ünlü askeri :P:P inatci maci evire cevire kazanan ve her istedigi futbolcuyu getirecek gücte birisi ve her futbolcuun örnek aldigi birisi...
3.abdullah avci genclerle uyumu istanbul b.bld. takimini genclerle süper lige cikartti bizim genclerimiz daha iyi ve kolaylikla cikartir bizi...

ahk34

Sakıp Özberk veya Bülent Ünder

bülent korkmazda olursa hani harbi canlanırız en azından yenilsekde alkışlanacak bi top oynarız
favorim bülent korkmaz listede olsa banko

bezgınbekır

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 04 November 2008, 16:24:30
ben senin gibi düşünenleri anlayamıyorum 2004-2005 sezon sonu bizi bırakıp alel acele kaçıp Kayseriye giden birini hala bu kadar istemeniz anlaşılmaz bi durum o kadar adam gibi adamsa gelsin Samsunada görelim parasız pulsuz kaç hafta kalır takımda !

celil hesabı gibi yani aga  ;D ;D ;D kızma ama burayada oturdu bu sor be aga  ;)

maço

allah askına ne bulent korkmazı heryerden kovulan adamımı alacaz

sakıp ozberk benım en cok ıstedıgım hoca bıze nasıl top oynattıgını herkez hatırlar. ama bızdeyken para konusundan dolayı ayrılmıstı.bu yuzden gelcegını hıc sanmıyorum.

yucel uyar olabılır.degerlerımızı bılsın sahıp cıksın yeter

kumköylü ahmet

ABDULLAH AVCI
ertugrul yaramaz ,bulent under gec onu
tek iyi adam burda ABDULLAH AVCI

Sadece Samsunspor

ercüment coşkundere olsun derim ben nedeni ise çoğu genç oyuncuyu tanıyor ve a pro lisansı var, iyi bir samsunsporlu bence yeni isim o

alperen_55

Yücel uyar olabilir. isa turan-hamza hamzaoğluda düşünülebilir.bunların dışında ismi yazılan a.avcı,b.ünder,e.sağlam gibi isimleri maddi olarak kaldıramayız.buna ilaveten besim hocada düşünülebilir.

europe_55

Ertugrul Saglam gelse bizi en gec 2 sezon icinde layik oldugumuz Turkcell Süper Lig´e cikarir...

Recep

süper ligden gelecek bir hoca bu ligde çok fazla iş yapamaz gibime geliyor
birde süper lig hocalarını maddi olarak kaldırmak çok zor

ILUVATAR

super lig hocalarını maddi olarak kaldırmak zor evet ama maddi acidan uygun olanları da gorduk en bariz ornek HaYrettin  :-\

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar isim olarak çok şey söylüyemiyorum ama gelecek kişi:

1- gençlerle çalışmasını onlara nasıl davranılması gerektiği bilecek
2- gençlere hırs kazandıracak topu doğru kullanmayı, nasıl topa vurulması gerektiğini birebir gösterecek
3- serkan'ı son senelerinde iyi değerlendirilmeli onun gücünün sonuna kadar kullandırtmalı
4- samsunu ve samsunsporu iyi tanıyan taraftar profilini bilen bir teknik adam olmalı
5- beyefendi olmalı, yenildiği zaman suçu futbolcuya atmayacak

seckin55

Ara transferde celil ve hakkıyı da kadroya dahil etsek çok fena olmaz...defansta tehlike çanları çalıyor...birde celil...ruzgarın oglu

O.YILMAZ

05 November 2008, 00:11:09 #43 Son düzenlenme: 05 November 2008, 00:12:41 O.YILMAZ
Abdullah Avcı, Bülent Under, Ertuğrul Sağlam, Rıdvan Dilmen'in gelmeleri çok iyi olur ama bana göre hayalci bir yaklaşım olarak geliyor.

Ercüment Coşkundere'nin neden olmasın demekle birlikte olmayacak gibi gelmesine karşın Yücel Uyar veya Tanju Çolak'ın takımı çalıştırmasına daha yakın olarak düşünüyorum.

Alemci İsmail

Bizim takıma kimse gelmez hele ki Ertuğrul falan tam hayal olur
Rıdvan hayal.
en mantıkllısı M.Ali Çınar baba gelsin,ya da Yücel Uyar baba.