Anket: Samsunsporumuzun Teknik Direktoru Sizce Kim Olmali?

Başlatan Amsterdamli, 04 November 2008, 14:00:19

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 November 2008, 22:06:10

yok be abi, onu da getirmezler heralde ;D hayrettinin gittiğine sevineceğimiz birinin gelmesi lazım ki bi yere vursun..

Katılıyorum kardeş :) Getirmezler ve getirmesinler de zaten ama bu şekilde bir hocanın kendine kamuoyu oluşturması ilginç geldi bana sadece.

ahk34

Abdullah Avci=bir takım çalıştırıyor gelirse,siyasetden gelir akp destekli
Ahmet Ertem=  2.liğde hiç bir takım çalıştırdığını sanmıyorum
Besim Durmus=tek başına bir takım çalıştımadıki samsunu çalışdırsın
Bulent Under= kimine göre sarhoş? ama çok iyi hoca oyunu iyi çözüyor
Ercument Coskundere=bu adam samsuna kilit vuracam dedi iki yıl önce
Ertugrul Saglam=serkanla olan kavgasını unutmadık gelmez zaten
Hikmet Karaman=hiç bir takımla bir sezon bitirimedi,ama karizma hoca
Isa Turan/Hamza Hamzaoglu=samsunspor stajer hoca yeri değil olamaz
Orhan Kapucu=vizyonu yok, bu oyuncular ona saygı duymadı bile
Ridvan Dilmen=program başına 40 bin dolar alıyor ntvden?
Sakip Ozberk=adam gibi adam,oglunu bilmiyorum, o problemli biraz
Tanju Colak=karakteri yok, kaçan şampiyonlugun hesabını veresin
Yucel Uyar=bu tarftar onu (istifa uyar) diyerek gönderdi neden gelsinki
Mehmet Ali Cinar=daha marmarisi götüremiyor durum ortada başarısız
Rasit Cetiner=yönetim agırlıgını koyamıyacagı için almaz,problem olur

olacaksa sakıp özberk olsun oglu garanti gelecek ama parasal anlamda sıkıntı yapmaz sanırım ismail başkanımıza desinler bir telefonla getirir onu.
yada bir heyacan katması lazımza Bülent Korkmaz derim ben en azından yürekli top oynarız..!

jean

dilaverle falan ugrasmasak yav adam gibi birini alsalar mehmet ali cinar belki bu sefer uyabilirdi bizi calistirdigi sezaon kotuydu bizden sonra bayagi tecrube kazandi

Sadece Samsunspor

ya ne muhammet dilaveri adam bizde 3 maç antrönürlük yaptı 3 yenilgi aldık saçmalamayın hayrettin kalsa bi farkı olmazdı muhammet dilaverden

iyi bir antrenör istiyoruz artık

AntZ

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 06 November 2008, 00:26:18
ya ne muhammet dilaveri adam bizde 3 maç antrönürlük yaptı 3 yenilgi aldık saçmalamayın hayrettin kalsa bi farkı olmazdı muhammet dilaverden

iyi bir antrenör istiyoruz artık

Kusura bakmayın arkadaşlar Muhammet Dilaver i yazan bendim ama gelsin diye değil, Ajansspor da hakkında lobi yapıldığını anlatmak istedim sadece. Zaten ne ben ne de burdaki hiç kimse gelsin demiyor. Forum kirliliği yapmak istemezdim tekrar kusura bakmayın bu Muhammet Dilaver konusunu kapatalım isterseniz artık birileri Muhammet Dilaver için kamuoyu oluşturuyor diye kızarken biz adı sanı gündemde olmayan birini gündemde tutmayalım

55.hakan

ben orhan kapucunun gelmesini istiyorum geçen sene futbolcular takım düşmesin diye hırs yaptı hoca bişe yapmadı demek yanlış,mağlubiyette hocayı yerden yere vuruyoruz başarıda destekleyelim orhan hocanın katkısı olmuştur olacaktır takıma...

YaşarDoğu

06 November 2008, 01:44:33 #111 Son düzenlenme: 06 November 2008, 01:46:05 slymnbsrn
ya raşit cetiner gelsin yada bülent korkmaz
rasit cetiner ümit milli takım calıstırmış genclerden anlayan hoca hem altyapıyada cok yararı olur hemde topcu cıkarır genclerimizin gelişmesine yardımcı olur
bülent korkmaz ı sölememin sebebi adam top oynatıyo bu takıma bir iki takviyeyele iyi işler basarır.
her ikiside basarıya aac teknik adamlar.

samsunmania

06 November 2008, 02:00:46 #112 Son düzenlenme: 06 November 2008, 02:02:33 samsunmania55
Arkadaşlar ekonomik durumumuz malum.Bülent hoca,RAşit hoca çok para ister. Finanse edecek biri olmadıktan sonra bu isimler zor. Abdullah Avcı da aynı şekilde. Ertuğrul'un hedefleri başka. Tutup bize geri gelmez. Bize gereken adam hırslı, gençleri motive edebilecek ve sosyal ilşkileri kuvvetli bir teknik direktördür. Futbolcu hem korkacak, hep taparcasına sevecek. Sadi tekelioğlu ismini duyunca tüylerim diken diken oldu. İnşallah olmaz. Şu an o kadar iyi bir hocaya ihtiyaç var ki hem bizi toplasın, hem de gençlerimize futbolu adam gibi öğretsin ki başarılı olalım. Çok kritik bir süreçteyiz. Sonumuz iyi olsun. Samsunspor'a yakışan adam gibi bir teknik direktörümüz olsun.
Bir lafım da Tanju için. Tanju'yu isteyen can kardeşlerim zannedersem ya bilgi kirliliğinden ya da yaşları gereği tam tanıyamadıklarından onu istiyorlar. Goz Goz çok güzel yazmış ama ben de ekleme yapayım. Tanju öncelikle Samsunspor'u yarı yolda bırakıp giderek kaçan şampiyonluğun hesabını versin. Genç arkadaşlarım pek inanamıyor ama gerçekten işi bitiriyorduk. Tanju baş suçlulardandır Savaş ile birlikte. Gs ye transfer olarak şampiyonluğumuzu gasp etmişlerdir.
Bir diğeri FB ve GS de oynarken bize gol atınca tribünlere çektiği hareketleri unutmam mümkün değil. İnsan biraz olsun utanır ama nafile. Bir de Samsunspor ona isim verdi o daha sonra Samsunspor'a ne verdi? Bunu da sorgulamak lazım.

veis

uzun vadeli düşünülmesi gerekiyor dilaver veya sakıp hocayla uzun vadeli olmaz.

pitbul055

AntZ

Sesli düşünüyorum; ekonomimiz ortada ama sezon başında buna rağmen 9-10 adam aldık, sağolsun Turgut Tüfenk in ve diğer bazı iş adamlarımızın katkıları da var. Turgut Tüfenk'in sözü vardı, takım devre arası iyi bir yerde olursa transfer yaparım diye. Belki bu durum ondan daha da önemli şu durumda. İyi bir hoca için sponsor olabirir... Sn Turgut Tüfenk in Samsunspor sevgisini biliyoruz istekte bulunulursa seve seve katkıda bulunabilir diye düşünüyorum.

HoliganSamSunLu

hocanın  ekonomi ile alakası yok türkiytede yerli hocalar öyle ahım şayım para alamıyorki zaten

ngonge

arkadaşlar isa turan, hamza hamzaoğlu gibi isimler gelmesi lazım. bakın barcelaona bile hiç tecrübesi olmayan guardiola ya görevi verebiliyor. sivas ta bülent hocanın başarısı, tolunay kafkas ın çıkışı türkiye'de de birçok şeyin değiştiği manasına geliyor. umarım günü kurtaracak her devre ayrı takım çalıştıran hocalardan birini almazlar.

seckin55

Futbolcular 'Tural' dedi

Kırmızı-Beyazlı bir çok futbolcu, Antrenör Nafız Tural ile yola devam edilmesinden yana. Futbolcular, pazar günü oynanacak Karabükspor maçında Tural'ı mahcup etmeyeceklerini açıkladılar

TURAL'I MAHCUP ETMEYECEKLER
Samsun'un desteğini arkasına alan Antrenör Nafız Tural'a bir destekte oyunculardan geldi. Teknik direktör arayışlarına giren yönetim kurulunun bu çabasına gerek olmadığı görüşünü savunan Kırmızı-Beyazlı oyuncuların büyük bir bölümü Samsunlu antrenör olan Nafız Tural ile yola devam edilmesinden yana olduklarını söylediler.

YÖNETİME GÖRÜŞ BİLDİRECEKLER
Nafız Hocaları'nın futbol bilgisi ve tecrübesine güvendiklerini ifade eden Kırmızı-Beyazlı oyuncular, Tural'a şans tanınmasından yana. Pazar günü oynanacak Karabükspor karşılaşmasını kazanarak Nafız Hocaları'nı mahcup etmeyeceklerini dile getiren Samsunsporlu futbolcular, yönetim ile bu konuda da görüşeceklerini açıkladılar.

veis

ya esasında hayrettin hocayı sevmedikleri için oynamadılar ve şimdi bu hocayı istiyorlar ve güvenmek lazım belki aşı tutabilirde.