Anket: Samsunsporumuzun Teknik Direktoru Sizce Kim Olmali?

Başlatan Amsterdamli, 04 November 2008, 14:00:19

« önceki - sonraki »

seckin55

Samet Aybaba' da Bursa' dan ayrılmış ama bize getirilmez be gelmez...

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 04 November 2008, 23:19:24
Arkadaşlar isim olarak çok şey söylüyemiyorum ama gelecek kişi:

1- gençlerle çalışmasını onlara nasıl davranılması gerektiği bilecek
2- gençlere hırs kazandıracak topu doğru kullanmayı, nasıl topa vurulması gerektiğini birebir gösterecek
3- serkan'ı son senelerinde iyi değerlendirilmeli onun gücünün sonuna kadar kullandırtmalı
4- samsunu ve samsunsporu iyi tanıyan taraftar profilini bilen bir teknik adam olmalı
5- beyefendi olmalı, yenildiği zaman suçu futbolcuya atmayacak

Birisi beni mi çağırdı? :)

Bence yukarıdaki listede bir yanlışlık var, Tanju Çolak teknik direktör değil ki! Kimi çalıştırmış, ne başarısı olmuş? Onun orada olamamsı lazımdı. Benmi tercihim aylar öncesinden de dediğimi gibi Besim Durmuş'tur. Ama yönetimin onu düşünmediğini öğrendik. Mehmet Ali Çınar'ın bize 10 yıl önceden büyük bir borcu var, eskiler bilir. Gelsin ve temizlesin bu borcunu.

seckin55

Mehmet Ali Çınar Marmarıs i çalıştırıyormuş şuan..ve oda istifanın eşiğindeymişş....

inadına Yücel Uyar veya Orhan Kapucu:):):):):)

bizim iki ismede vefa borcumuz var...

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 November 2008, 00:32:56
Gençlerbirliği ile anlaştı
ne çabuk yaww:):)bunların zaten çalıştırmadıgı takım kalmadı..bi bize gelmedi sanırsam

tanju55

tanjuuuuuuuu gelsiiiiiiiiiin
gerisi hayaaaaaaaaal
tanju gelir devre arasinda süper ligden 1 orta saha 1 de forvet alir bizi bu sene süper lie cikarir
cünkü tanjunun getiremiyecegi futbolcu yok...

gozgoz yýlmaz

05 November 2008, 01:08:42 #50 Son düzenlenme: 05 November 2008, 01:10:50 gozgoz yýlmaz
Alıntı yapılan: tanju55 - 05 November 2008, 01:02:40
tanjuuuuuuuu gelsiiiiiiiiiin
gerisi hayaaaaaaaaal
tanju gelir devre arasinda süper ligden 1 orta saha 1 de forvet alir bizi bu sene süper lie cikarir
cünkü tanjunun getiremiyecegi futbolcu yok...

Evet, evet Tanju gelsin :)

Getirdiği ve götürdüğü futbolcuları iyi biliyoruz biz.

Gökhan Kaba, Evren Kürkçü... İkisinin Samsunspor'a 1 yıllık toplam maliyeti 900.000 lira.

Götürdüğü isim ise 16 yaşındaki Armağan Kuş.

Sevgili kardeşim, Tanju bizim için 1980'li yıllarımızın büyük golcüsüdür, Onu Samsunsporlu Kral Tanju olarak severiz ama hepsi o kadar...

En son yazın buradaydı, 1.000 Altın adam kampanyası vardı, O çok sevdiği gazetecileri karşısına alıp , sahte gülüşlerle poz verdi ve herkes Samsunspor'a tyardım etsin dedi. Kendisi ise 1 lira bile vermez Samsunspor için.

Allah korusun!

FaT1h

gozgoz yýlmaz

Haklısın birader, Samsunsporlu Gol Kralı Tanju demeliydim.

Kral Serkan Aykut!

seckin55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 05 November 2008, 01:08:42

Evet, evet Tanju gelsin :)

Getirdiği ve götürdüğü futbolcuları iyi biliyoruz biz.

Gökhan Kaba, Evren Kürkçü... İkisinin Samsunspor'a 1 yıllık toplam maliyeti 900.000 lira.

Götürdüğü isim ise 16 yaşındaki Armağan Kuş.

Sevgili kardeşim, Tanju bizim için 1980'li yıllarımızın büyük golcüsüdür, Onu Samsunsporlu Kral Tanju olarak severiz ama hepsi o kadar...
tanjulu yılları hatırlamıyorum ki o senelerde dogmuşum daha...ama buyuklerımızın duyumu uzerine tanjunun samsunspordan koparıldıgı iddia ediliyor.donemin başkanın dan dolayı..yani hasmi menteşoğlu...

tabi tam ayrıntılı bilmiyorum.duyumum sadece..he bu arada tanjunun gs forması ile samsuna gol attıgında kaç takla attıgınıda soyluyorlar..hemde samsunda....

gozgoz yýlmaz

Bir de neyi merak ediyorum biliyor mudsunuz?
Yazılanlara bakıyorum da, bir sürü adam "Orhan Kapucu gelsin" demiş. Aldığı oya bakıyorum 1 ( yazıyla bir )

Eeee. Gelsin diyenler başkasına mı oy veriyor? Ne iş bu?

gozgoz yýlmaz

"Hayatta iki hayalim vardı, Birisi Galatasaray'da oynamak, öbürü de Hülya Avşar'ıı götürmek"
Tanju Çolak

Keşke be Tanju deseydin ki, hayatta iki hayalim vardı, birincisi Samsunspor ile bir kez olsun lig şampiyonu olmak, öübürü Hülya'yı dağa kaldırmak"

Maradona niye efsanedir?
Çünkü diğerlerinden daha zayıf bir Arjantin'i Dünya şampiyonu
Diğerlerinden daha zayıf bir Napoli'yi İtalya ve UEFA şampiyonu yapmıştır.

Tanju kolay olanı seçmiştir.

Neyse, mevzu Tanju değil , yeni hoca, dediğim gibi bence Samsunlu, Samsunsporlu ve temiz bir mazisi oln TFF antrenörlerinden Besim Durmuş gelmeli.

seckin55

inş...en hayırlısı kimse o gelsin...kim daha çok katkı saglıcaksa o gelsin..

sbc_emir

arkadaşalar ertuğrul sağlam bizim  öz çocuğumuzdur ve takmdan nasıl gitiginide herkes çok iyi bilior ertuğrul takımı satıp hçbi zaman gitmez ertuğrul sağlam adam gibi adamdırr bnece ertuğrula fırsat werilmeli samsunun öz çocukları para için samsuna gelmemezlik yapmaz yaparsan zaten samsunu sewmiyo demektirr ben ertuğrulun gelmesini isterim sahsen herkesin kendi fikrinede saygım war

seckin55

face de bile grup açtık be..gelebilcekse ertuğrul gelsin bencede..para içn gelmez zaten.kaazancanı kazandı zaten..ertugrul paracı degıldır kesinlikle

"SAMSUNSPOR' da yeniden Ertuğrul Sağlam Dönemi" faceebokk grubu

jean

tanju colak su konumda ilac olur yucel uyar i istemiyorum her zaman ayni senaryoyu yazmayalim