Anket: Samsunsporumuzun Teknik Direktoru Sizce Kim Olmali?

Başlatan Amsterdamli, 04 November 2008, 14:00:19

« önceki - sonraki »

pitbul055

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 November 2008, 04:06:13

bizde nedense böyle abicim, o kadar emek veren, gol atan, kral olan Tanju satıp gitmiştir, ama ben olmasam bu takım çoktan düşerdi diyen, izlettirdiği oyuncuları kayseriye alan, Samsunspora transfer oldugunda ağlayan Ertugrul ise delikanlıdır.. Bu ne yaman çelişki, ben bi turlu çözemedim..
vallahi çok haklısın kardeşim.

seckin55

05 November 2008, 13:50:12 #76 Son düzenlenme: 05 November 2008, 13:59:42 Amsterdamli

Samsunspor'a hoca aranıyor

Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayıran Samsunspoor yönetimi, teknik direktör arayışını hızlandırdı. Yönetim Kurulu üyesi Kosif, "Acele edip hata yapmayacağız. Telafuz edilen isimler sadece yakıştırma" dedi.

HATA YOK
Kırmızı-Beyazlılarda Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın görevine son vermesiyle birlikte yeni hoca arayışıda hız kazandı. Dün kulüpte toplanan bazı yöneticiler yeni hocanın belirlenmesi için çalışmalarını sürdürdü. Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, hoca konusunda hata yapmak istemediklerini belirterek,"Şu anda yönetimdeki arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yapıyoruz. Elimizde bazı isimler var. Ama acele etmiyoruz. Samsunspor'a yakışan, yükü kaldırabilecek ve maddi açıdan bizi sıkıntıya sokmayacak birisine karar vereceğiz. Telafuz edilen isimler sadece yakıştırma" dedi.

HOCA FURYASI
Öte yandan Samsun spor kamuoyunda gün boyu Hayrettin Gümüşdağ'ın görevden ayrılmasıyla birlikte göreve kimin geleceği konusunda yakıştırmalar yapıldı. Teknik adamların içinde Yücel Uyar, M. Ali Çınar, Ahmet Ertem, Kadir Özcan, Bahattin Güneş, Orhan Kapucu ve Muhammet Dilaver gibi isimler bulunuyor. Bu arada, bazı teknik adamlar ise devreye hatırı sayılır kişiler sokarak yönetimi etkilemeye çalıştı. Ancak Samsunspor yönetimi bu etkilemeye karşı sert tavırını koydu. Yönetimin teknik direktör konusunda bugün net bir karar vereceği ise gelen haberler arasında.

liseliler

Samsunsporumuza yakışacak üç teknik adam; Ertuğrul Sağlam,Orhan Kapucu,Yücel Uyar.Üçüde Samsundan, Samsunspordan çıktılar.Üçünden biri olabilir ama en çok Orhan Kapucu'nun olması doğru tercih olur.

Kadir ÇELEBİ

Orhan Kapucu ismini geçtiğimiz sezondan biliyoruz birazda onun dönemindeki gelişmelerden bahsedip öyle değerlendirelim.. Orhan hoca görevde kaldıgı süre içinde 4-5 haftalık bir galibiyet serisiyle başladı sonrasında 4 haftalık malubiyetlerle ligi sonlandırdı genel anlamda nedenlerini burada tartıştık değerlendirdik.. futbolcuların isyanından sonra bu takımı ligte bırakacagız gibi yaptıkları açıklamalar kazanılan kaybedilen maçlar bu anlamda orhan hocanın o donemde katkı anlamında varlık gosteremediğini düşünüyorum.. yapmak istediği bazı açıklamaları basına yansıttıktan sonra samsunspor'a zarar vermemek adına vaz geçtiğini duyurması çelişkiliydi madem samsunspor'a zarar verebileceğini düşündünüz neden basına yansıttınız..

mehmet yılmaz

Makul pek çok aday var aslında ama mevcut şartlar göz önünde tutulduğunda benim tercihim Yücel Uyar ile Mehmet Ali Çınar ikilisinden yana...

ultra55

Geçen yıl yönetimin ve dolayısıyla teknik ekibin ne kadar yokluk içinde ve ne kadar zor şartlarda çalıştığını hepimiz biliyoruz.Keza hatırlarsanız transfer yapacak zaman ve para bile yoktu.Ara transferde ise parasızlıktan transfer yapılamamıştı.Hatırlarsanız bazı futbolcularımızın ve istifa etmiş yöneticilerin ne dümenler döndürdüğüde basında bile ayyuka çıkmıştı.hani o 4-5 maçlık seriden sonra ''bu maçları almayın yokluğumuzu görsünler'' diye futbolculara masa altından paralar verenler olmuşmuş.sonra mahkemelik bile oldular birbirleriyle!!ve bu takıma etki eden abi!! futbolcular sayensinde disiplinli ve üst üste maç kazanan takım bir anda maç kaybetmeye başladı.Takıma yeni girmiş genç futbolcular bile hatırlarsanız bu seneki futbollarından daha iyidiler yeni olmalarına rağmen.Parasız moralsiz eksik kadro cadı kazanı olmuş takımın disipline olması gençlerin takıma kazandırılması ve bir takım alicengiz oyunlarına rağmen üst üste alınan galibiyetler Orhan Hoca'nın eseridir.Ayrıca insanlar Samsunspor'a zarar vereceğini bile bile ne açıklamalar yaptılar hala da yapıyorlar en azından o zarar vereceğini fark edip vazgeçmiş.

samsunspor.co.nr

Ertuğrul... :)
Gelmesin zahmet edip.. Zaten zahmet de etmez..  !

Abdullah Avcı hayal.. Adam bırakıp gelmez..

Rıdvan'ı konuşmak bile gereksiz. Çok net gelmez..

EĞRİ OTURUP,DOĞRU DÜŞÜNELİM !

İsa Turan ile Hamza Hamzaoğlu sezon başında geliyordu.
Ciddi yol aldılar ama siyaset girdi devreye ve olmadı.
Şimdi birlik zamanı...
Gençlerimizi çok iyi tanıyan..
Samsunspor'un bu mali durumunu kabul edebilecek..
Samsun'lu ve Samsunspor'lu...
Ve artık kazandığı tecrübesi ile İSA TURAN en akıllı adaydır.

Hepinizi saygıyla selamlıyorum...

harbisamsunsporlu5517

05 November 2008, 17:06:47 #82 Son düzenlenme: 05 November 2008, 17:10:15 harbisamsunsporlu5517
takımımıza suan için gelecek olan ve en ideal teknık dırektorler yucel uyar ve orhan kapucudur  bizi daha önce super ligde calıştırdıgı için yucel uyara daha sıcak bakanlardanım samsunsporumuz için hayırlısı olur inşallah

Türk!

sevgili seckin55 ben ıstıkrardan yana oldugmu soyledım sadece..hayrettını falan tuttugun yok.dusuncemı dıle getrdm ve kalmalı edım bence sadece..ben baskan olsa yolamazdım sahsen bunuda ıstıkrara ve sezon ortası hoca gonderlmez felsefesıne dayanarak yapardım..sezon oncesı kampını kımle yapmssa takım en azından ocağa kadar o hocayla gıderdım..sımdı gelecek hoca bhızı bırıncılıgemı tasıyacak? ki gelecek adamda hayrettınden kac gömlek daha üstün birisi olur..

Tamam Samsunspor herseydenn üstün;sportif basarıda besıktasla kıyaslayabılırmıyız samsunsporumuzu?...

Ertugrul hem karakterıyle hemde dıplomatık sartlar nedenıyle gelmez gelmemeli bence samsunsporumuza.neden; çünküü, kayserıyı ulu orta bırakan odu..samsunsporuda aynı sekılde..besıktasdan bi zahmet bas git denılen ertugrulu samsunspor ne yapsın ıkıncı el araba gibi aynı..

Gelecek hocayla en az 3 yıllık anlasma yapılmalı bence.Kaldıki en az 1,5 sezon daha burda oldugumuz kestirilirse baskanımızın sözlerine bakarak

veis

bu gençlerle orhan kapucu büyük bir ivme kazandı esasında ve çocuklarlada arası gayet iyiydi.mantıklı düşünürsek mali portrede göz önüne alınırsa orhan hoca çok aklı selim bir karar olucakdır sanırım.

jean

abiler ne ertugrulu ya adam milyon dolarlari birakip samsunsporami gelecek iddiasiz bir takima kafaya oynasak neyse benim tercihim tanju hem her defasinda soyluyor para da istemiyor

veis

gelince zaten paranın dibine vurucak ya ondan istemiyordur.

tuzlalı

05 November 2008, 19:08:37 #87 Son düzenlenme: 05 November 2008, 19:16:38 tuzlalý
Yücel Uyar şartlara göre en uygun aday. Mümkünse menajerliğede ya büyük kaptan Ercan Kol ya da (kabul edermi bilemiyorum ama) Ercüment Coşkundere.

Adaylardan şu dönem için Samsunlu ve Samsunspor geçmişinin olması konusunda öncelikli hassasiyetim olmasa, benim isteğim Raşit Çetiner aslında. Hem gençlerle çalışma tecrübesi hem de takip ettiğimiz kadarı ile karakteri iyi. 1. ligde de çalışmış bir hoca. Olmasını isterdim.

Orhan Kapucu ismi çok geçmeye başladı. O.Kapucuyu isteyen arkadaşların iyi niyetinden şüphem yok. Ama bulunduğu dönemde katkı sağladığını düşünmüyorum. Ama o çalkantılı dönemde görev almış olmasıda kendi talihsizliğidir aslında.
Kartal maçında 3-0 öndeyken ne denli büyük hatalarla maçı rakibe hediye ettiğine, izleyen herkes şahit oldu. Verdiği beyanlarla da bendeki o efsane kadrodan geliyor olan imajını yerle bir etti. Açıklama yapacağım tehditleri, 1. lig ve süper lig takımlarından teklifler aldığı açıklamaları ve genç oyuncuları kendisinin kazandırdığı iddialarıyla yeterince kendine zarar verdi.

veis

menajeri bilmem ama yönetimin aklında 2 isim var
yücel uyar
m.ali çınar.

ve cuma günü büyük ihtimalle m.ali çınar hocamız olucak.

seckin55

Alıntı yapılan: Türk! - 05 November 2008, 17:36:10
sevgili seckin55 ben ıstıkrardan yana oldugmu soyledım sadece..hayrettını falan tuttugun yok.dusuncemı dıle getrdm ve kalmalı edım bence sadece..ben baskan olsa yolamazdım sahsen bunuda ıstıkrara ve sezon ortası hoca gonderlmez felsefesıne dayanarak yapardım..sezon oncesı kampını kımle yapmssa takım en azından ocağa kadar o hocayla gıderdım..sımdı gelecek hoca bhızı bırıncılıgemı tasıyacak? ki gelecek adamda hayrettınden kac gömlek daha üstün birisi olur..

Tamam Samsunspor herseydenn üstün;sportif basarıda besıktasla kıyaslayabılırmıyız samsunsporumuzu?...

Ertugrul hem karakterıyle hemde dıplomatık sartlar nedenıyle gelmez gelmemeli bence samsunsporumuza.neden; çünküü, kayserıyı ulu orta bırakan odu..samsunsporuda aynı sekılde..besıktasdan bi zahmet bas git denılen ertugrulu samsunspor ne yapsın ıkıncı el araba gibi aynı..

Gelecek hocayla en az 3 yıllık anlasma yapılmalı bence.Kaldıki en az 1,5 sezon daha burda oldugumuz kestirilirse baskanımızın sözlerine bakarak
sevgili Türk kardeşim; tamam istikrar demişinde senın dedıgın ıstıkrar 10 maçta 10 puan mı yada 10 maçta 20 kayıp puan mı..sen şuan puan durumunu açıp durumuumuza ve onumuzdeki maçlara baktınmı..gelecek hoca en azından şampiyon yapmıyacaktır ama kumede duşurmeyecektır...lutfennn...daha bu adamı savunmayın bana...biz bırak 10.haftayı,, super ligden duştugumuz sene ilk ordu maçınının 20.dk sinda dobi hasanı gonderdık...hatırlarsanız..kan değişikliği şart...takım belki koşuyor mucadele ediyor..futbol bu zaten olması gerenken de bu.bunu da vermeseydın daha ne yapcaktınki....