Anket: Samsunsporumuzun Teknik Direktoru Sizce Kim Olmali?

Başlatan Amsterdamli, 04 November 2008, 14:00:19

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Ad Soyad  : MEHMET ALİ ÇINAR 
Son Takımı : MARMARİS BLD.GENÇLİKSPOR 
Görevi : PROFESYONEL TAKIM TEKNİK SORUMLUSU 
Doğum Tarihi : 10 Mart 1949 
Doğum Yeri : TRABZON 
Kulüp Ligi : Lig B Klasman

11 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 6 yenilgi gorevde bulunduğu yerde durumu hiçte iyi görünmüyor..

kuzey55

yücel hocayı tecih ederim...zaten her taraf trabzonlu bide hoca trabzonlu olmasın...

mehmet yılmaz

Şu anda net olan tek şey takımı Karabük maçına Nafiz Tural-Ayhan Bayraktar ikilisinin çıkaracağı. Yönetim hoca konusunda biraz daha sakin kafayla karar vermek istiyor. Ayrıca şartlar ne olursa olsun SAMSUNSPOR'da çalışmak için üste para verecek adamlar bile var; buna emin olun.

@kuzey55

Bir yanlışı düzeltmek adına öyleyeyim M.Ali Çınar Trabzonlu değildir, Samsunludur. Tıpkı Serkan Aykut'un doğum yerinin Ankara olması gibi onun Trabzon doğumlu olması bir tesadüftür.

**KaR6**

Arkadaşlar öyle adamlar devredeki şu durumda ki kulube bile hoca olmak için inanamazsınız.. SamsunSpor kulubunun adı yeter herseye.. en mantıklısı ince eleyip, iyi dusunup en dogrusuna karar vermek.. eminim yönetimde böyle dusunuyordur.. bekleyip göreceğiz artık..

Mert

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 November 2008, 20:23:51
Arkadaşlar öyle adamlar devredeki şu durumda ki kulube bile hoca olmak için inanamazsınız.. SamsunSpor kulubunun adı yeter herseye.. en mantıklısı ince eleyip, iyi dusunup en dogrusuna karar vermek.. eminim yönetimde böyle dusunuyordur.. bekleyip göreceğiz artık..

ağzından bal damladı be mustafa hadi hayırlısı

Kaya

bizim için en hayırlısı hangisi ise o olsun inşallah iyi bir tercih olur

ali ihsan

M.Ali Çınar'ın bizdeki 5 maçlık performansını çok iyi hatırlıyorum.Statta istifa diye çok bağırdım çünkü takım rezil top oynuyordu.Şahsen gelmesini istemiyorum.
İllaki içimizden birisi olacaksa Yücel Uyar olsun derim.

Gönlümden geçen ise Raşit Çetiner.Ankete sonradan eklendiği  için Bülent Ünder'e oy verdim.

Sadece Samsunspor

AlıntıÇınar ve Uyar kabul etmedi

05 Kasım 2008 / 16:06

Teknik adam arayışlarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı yönetim, Mehmet Ali Çınar ve Yücel Uyar'a teklif götürdü. Çınar ve Uyar Samsunspor yönetiminin, bu teklifini geri çevirince rota başka isimlerin üzerine yöneldi
Samsunspor'da Hayrettin Gümüşdağ'dan boşalan teknik direktör koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu. Kırmızı-Beyazlı yönetim bu konuda çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürürken teklif götürdüğü isimlerden Mehmet Ali Çınar ve Yücel Uyar, Samsunspor'un teklifini geri çevirdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından yönetim kurulu rotayı başka isimlere çevirdi. Konuyla ilgili olarak çalışmaların hızlandırıldığı öğrenilirken Samsunspor Yönetim Kurulu'nun pazar günü oynanacak Karabükspor karşılaşmasına yeni teknik direktörle çıkacağı açıklandı.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=14139

ali ihsan

İlginç gerçekten.Kabul etmeme gerekçeleri ne acaba.

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 November 2008, 20:23:51

Bunlardan biride Muhammet Dilaver olabilir mi?  :)

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20081104/gumusdag_resmen_birakti.html

Ajansspor da yorumlarda Muhammet Dilaver patlaması yaşanıyor birileri kamuoyu oluşturmaya çalışıyor herhalde  ??? Vay be neymiş bu adam  :P

MeL_55

yok ya ne muhammet dilaveri bizde yardimci antrenörlük yapti.. sonra takimin basina gecti 3 hafta 3 maglubiyet aldi  ;D

mehmet yılmaz

05 November 2008, 22:06:04 #101 Son düzenlenme: 05 November 2008, 22:08:38 samsuni
Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 05 November 2008, 21:31:20
Çınar ve Uyar kabul etmedi

05 Kasım 2008 / 16:06

Teknik adam arayışlarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı yönetim, Mehmet Ali Çınar ve Yücel Uyar'a teklif götürdü. Çınar ve Uyar Samsunspor yönetiminin, bu teklifini geri çevirince rota başka isimlerin üzerine yöneldi
Samsunspor'da Hayrettin Gümüşdağ'dan boşalan teknik direktör koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu. Kırmızı-Beyazlı yönetim bu konuda çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürürken teklif götürdüğü isimlerden Mehmet Ali Çınar ve Yücel Uyar, Samsunspor'un teklifini geri çevirdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından yönetim kurulu rotayı başka isimlere çevirdi. Konuyla ilgili olarak çalışmaların hızlandırıldığı öğrenilirken Samsunspor Yönetim Kurulu'nun pazar günü oynanacak Karabükspor karşılaşmasına yeni teknik direktörle çıkacağı açıklandı.
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=14139

Bu haber yalan arkadaşlar, henüz net bir görüşme ya da teklif olmadı. Özellikle Yücel Uyar konusunda çok eminim kesin bir reddetme durumu olmadığına. Şartları iyi ölçüp biçmek lazım. Ancak şu bir gerçek ki kulüpte ciddi bir para krizi var. Beklenen destek verilmemiş, verieln sözler havada kalmış.

**KaR6**

Alıntı yapılan: Ant55 - 05 November 2008, 21:58:05
Bunlardan biride Muhammet Dilaver olabilir mi?  :)

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20081104/gumusdag_resmen_birakti.html

Ajansspor da yorumlarda Muhammet Dilaver patlaması yaşanıyor birileri kamuoyu oluşturmaya çalışıyor herhalde  ??? Vay be neymiş bu adam  :P

yok be abi, onu da getirmezler heralde ;D hayrettinin gittiğine sevineceğimiz birinin gelmesi lazım ki bi yere vursun..

mehmet yılmaz

Yahu, hoca olabilmek için mafyayı devreye sokanlar bile varmış :)

Kendine sponsor bulup, paramı x kuruluş verecek, sizden para istemiyorum diyenler de varmış.  ;D

Sadi Tekelioğlu milletvekillerini sokmuş devreye!  ::) ???

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: samsuni - 05 November 2008, 22:10:23

Kendine sponsor bulup, paramı x kuruluş verecek, sizden para istemiyorum diyenler de varmış.  ;D

Sadi Tekelioğlu milletvekillerini sokmuş devreye!  ::) ???

Uşaklar paramı siz verirseniz ben seve seve çalıştırırım takımı :)

Sadi Tekelioğlu'nu tevsiye eden vekil kimse gitsin bale yapsın, futboldan anlıyorum demesin :)