Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

twitter'da Samsunspor için yazdıklarını okuyun sonra neden gönderildiğini anlarsınız zaten.

cembaba

özkan

Erkeğe bak  ;)

Sen bana en kotu gunlerini canli canli goster Allahim ! Ve benim onlara yardim etmemi nasip et ! Armağan efendisinin twitterdaki yazısı.

kuzey55

en kötülerini de gördük biz armoşş efendi.haydeeeee 3. lige

Theofanis Gekas

neden küme düştüğümüze bir kanıt daha alınan adamlara bak takımına şehrine söven insancıklar,süper lige çıktığımızda gidenler ise takımı çıkarmalarına rağmen Atatürklü armamıza ve taraftarımıza teşekkürlerini ileterek giderler

GökhanÇağlar

Şu yönetim geçen sene olsaydı çok rahat bir sezon geçirirdik.Herşey parayla olmuyor biraz da akıl lazım.Dilaver,Burak Çalık gibi adamlar gönderilip Uğur Boral,Serdar Özkan a trilyonlar verildi devre arası.O son sivas maçındaki pozisyona Dilaver girseydi şimdi ligdeydik...

Levent ÖCAL

Dün berberde traş olurken bi konuşmaya kulak misafiri oldum;

Abinin adı Erol du sanırım. Fatih isimli oğlu varmış Yolspor da oynayan, Antalyaspor ile anlaşmışlar ve 250 bin tl ye transferi gerçekleşmiş. 2. yarının başında duyurulcakmış transfer ve 2. yarı Antalyaspor A takımı ile maçlara çıkacakmış. Arkadaş henüz 17 yaşındaymış ve olayı anlatan babasıydı stili gsli selçuk inan ile birebirmiş. Mehmet Özdilek 1 senedir takipteymiş genç kardeşimizi. Söylediğine göre Samsunspor'lu İmdat Arslan geçen gün Fatih kardeşimizi kulübe götürmek için evine gitmiş tabi transfer gerçekleştikten sonra.

burakbas

Alıntı yapılan: özkan - 14 August 2012, 12:54:29
Erkeğe bak  ;)

Sen bana en kotu gunlerini canli canli goster Allahim ! Ve benim onlara yardim etmemi nasip et ! Armağan efendisinin twitterdaki yazısı.

bu adam hala kampta mı ?  ???

lato

Karaktersiz insanlardan takıma fayda gelmez kimse armadan büyük değil ama bizim altyapıdakilerin çoğu kendini büyük görüyor bu kafayla takıma bir faydaları dokunmaz inşallah hoca kendine getirecek bunları. Bir de dikkatimi çekiyor altyapıdaki oyunculara bakıyorsun oğuzhan AZGAR, yankı ŞENGÜN, armağan KUŞ, enes KÖKTAŞ vs. daha bilmediğimiz ne adamlar hepsi de iyi aile çocukları yanlış anlaşılmasın aralarında yetenekli olanları da var ama düşünüyorum bu çocuklar altyapıya alınırken kim bilir ne yetenekli çocuklar arkası olmadığı için harcanmıştır zamanında. inşallah yeni yönetimimiz bu tarz insanlara prim vermeyecek Samsun futbol için maden gibi bir şehir zengin bebelerin peşinde koşmadıktan sonra en iyi altyapıyı oluşturacağımıza da eminim formayı hakeden kazanırsa biz de hakettiğimiz yeri buluruz inşallah bundan sonra da böyle olacak..

Desiqner

Biraz önce kadroda kalabilirdi demiştim özür dilerim.Böyle adamın tesislerde bile işi yok...

Desiqner

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 14 August 2012, 13:26:58
Dün berberde traş olurken bi konuşmaya kulak misafiri oldum;

Abinin adı Erol du sanırım. Fatih isimli oğlu varmış Yolspor da oynayan, Antalyaspor ile anlaşmışlar ve 250 bin tl ye transferi gerçekleşmiş. 2. yarının başında duyurulcakmış transfer ve 2. yarı Antalyaspor A takımı ile maçlara çıkacakmış. Arkadaş henüz 17 yaşındaymış ve olayı anlatan babasıydı stili gsli selçuk inan ile birebirmiş. Mehmet Özdilek 1 senedir takipteymiş genç kardeşimizi. Söylediğine göre Samsunspor'lu İmdat Arslan geçen gün Fatih kardeşimizi kulübe götürmek için evine gitmiş tabi transfer gerçekleştikten sonra.

Doğrudur hocam Samsun amatörü Samsunspor'dan başka her takıma çalışıyor.Bundada haklılar zaten.Samsunspor'un bundan önceki yönetimlerinde bize müstehaktı ama bundan sonra umarım Samsunun yetenekli çocuklarını dışarılara göndermeyiz.

Cheregi

AlıntıEski Samsunspor Asbaşkanı Silahlı Saldırıya Uğradı

Eski Samsunspor Asbaşkanı iş adamı Yusuf Yılmaz, dün gece maskeli ve kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Olay, dün gece saat 23.20 sıralarında Atakum ilçesi, Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla bir kafede oturan, İsmail Uyanık döneminde Samsunspor Asbaşkanlığı yapan iş adamı Yusuf Yılmaz'a, yoldan geçen bir araç içerisindeki maskeli kimliği belirsiz şahıs tarafından silahla ateş açıldı. Saldırgan 4 el ateş ederek olay yerinden uzaklaşırken, iş adamı Yusuf Yılmaz ayağına isabet eden iki kurşunla yaralandı. Yılmaz, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

http://www.beyazmanset.com/yasam/eski-samsunspor-asbaskani-silahli-saldiriya-ugradi-83208

Gorkem

Levent ÖCAL

Forumda telefoncu arkadaşlar varsa Samsung F480 deri kapaklı kılıf aranmaktadır Samsunda bakmadığım telefoncu kalmadı bulamadım. netten de kargo ücreti eklenince fiyat uçuyor. Gören ve duyanların insaniyet namına bana ulaşmaları rica olunur  :D