Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Bakalım engine ne kadar ceza verilecek serkan aykuta 10 maç verilmişti zamanında

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: samsunum - 13 August 2012, 01:16:10
Bakalım engine ne kadar ceza verilecek serkan aykuta 10 maç verilmişti zamanında
3 maç verirler sonra 2 ye indirirler satılmışlar..

Ayberk

http://www.fanatik.com.tr/TRTden-dev-zam_3_Detail_89_273054.htm

Bank Asya'nın yerine isim hakkı için yeni bir firma aranıyormuş ve isim hakkı için Bank Asya'nın 2 katı teklif bekleniyormuş.

Ama asıl önemli kısmı, Trt haftada 5 maçı canlı veriyordu. Geri kalan 4 maç da ulusal kanallardan birinde yayınlanabilirmiş bilginize :)

Ahmeti

Yönetici abilerim sezon başlamadan deplasman tribününün yeri değiştirilebilirmi ? Görsel olarak tribünlerimizi çok bozuyor.

babasamsunlu

Cheregi

13 August 2012, 11:36:39 #31955 Son düzenlenme: 13 August 2012, 11:40:29 Cheregi
Alıntı yapılan: Ayberk - 13 August 2012, 01:59:01
http://www.fanatik.com.tr/TRTden-dev-zam_3_Detail_89_273054.htm
Bank Asya'nın yerine isim hakkı için yeni bir firma aranıyormuş ve isim hakkı için Bank Asya'nın 2 katı teklif bekleniyormuş.

TRT de maç başı, ortaları ve sonunda yayınlanan reklam fiyatları ortalama 500 TL/sn... Normal yayın akışında ise ortalama 250-300 TL/sn.

İsim sponsorunun sadece TRT de dönen reklamlarının yıllık maliyeti, toplamda en az 5 dk/gün ve 300 TL/sn üzerinden hesaplarsak 30 milyon TL'nin üstünde bir rakam çıkıyor. Diğer kanallarda, gazetelerde, haber sitelerinde, statlarda vs. ligin adının geçmesini saymıyorum bile.

Böyle düşününce 10 milyon TL çok uygun bir fiyat isim sponsorluğu için.

King1965

kpss ' yı kazandık yetmiyor 2. sınav olacakmıs :) Türkiye'nin hali bu oldu ıste.. ulan saten memurluk sınavını kmse gecemıor zar zor bırseyler alıor 2. sınav ne ya

23 Eylulde gırecek bırı olarak soyluyorum hıc umudum yok gırıyoruz bakma

binikalamadım

+ memuriyette 1 yılınız dolduktan sonra tekrar kpss ye gireceksiniz onda başarılı olunursa kadroya geçilecek başarısız olursanız işten çıkarılıyorsunuz yeni sistemi böyle kuracaklarmış...

cgr

Alıntı yapılan: binikalamadım - 13 August 2012, 12:23:40
+ memuriyette 1 yılınız dolduktan sonra tekrar kpss ye gireceksiniz onda başarılı olunursa kadroya geçilecek başarısız olursanız işten çıkarılıyorsunuz yeni sistemi böyle kuracaklarmış...

Yuhhh ebesinin nikahı artık...

Theofanis Gekas

kanal55 frekans bilgilerini verebilecek olan varmı aradım bulamadım

sersa

[/quote] 2.defa kpss değil girdiğin kurumda yeterlilik sınavı...

usare

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 13 August 2012, 13:25:35

Maçı veriyormu ki...

cgr

TFF 1.Lig'de yeni sezon, önemli yenilikler ile başlayacak

Ayrıca Puma ile yapılan top anlaşması çerçevesinde TFF 1.Lig'de yer alan kulüp başına belli sayıda Puma marka maç ve antreman topu gönderildi.

lato

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 13 August 2012, 13:25:35

frekans:11593    sembol:27500V

Maçı verecek mi ki bilgisi olan yok mu?