Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

benımde sol ayagım raket gıbı benı de alsınlar bende erdem abıyı tanıyorum.banane lan benım de hakkım yendı zamanında  :(

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 14 August 2012, 17:01:34
Forumda telefoncu arkadaşlar varsa Samsung F480 deri kapaklı kılıf aranmaktadır Samsunda bakmadığım telefoncu kalmadı bulamadım. netten de kargo ücreti eklenince fiyat uçuyor. Gören ve duyanların insaniyet namına bana ulaşmaları rica olunur  :D

arkadas yardim etmek isterdim gelirken getiridim ama resimdeki gibi yok ancak bunlar var oda biraz tuhaf sen kendin bak en iyisi.
http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_0_14?url=search-alias%3Daps&field-keywords=samsung+f480+h%C3%BClle&sprefix=samsung+f480+h%2Caps%2C172&rh=i%3Aaps%2Ck%3Asamsung+f480+h%C3%BClle

Shane_Falco

Alıntı yapılan: muhalif - 14 August 2012, 18:22:53
benımde sol ayagım raket gıbı benı de alsınlar bende erdem abıyı tanıyorum.banane lan benım de hakkım yendı zamanında  :(

Üstad benimde sağ ayağım raket gibi boyum 1.75 ama kafa vurdu mu oda raket gibi gidiyor hakkım yeniyor da benim mi haberim yok :)

lato

Ayrıca kulüp yöneticisi Mehmet Yılmaz'ı futbolcu zannedip manşet atan, travzonspor atkılarıyla bu takımın maçını izlemeye giden ekmeğine ihanet edip hala içimizde yaşayan yerel basın kocaman bir balondan ibarettir bu forumda el ele verip bir Samsunspor gazetesi mi çıkarılsa objektif ve balonsuz haber yapan 8)

Serkan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 14 August 2012, 18:09:38
kesin biliyormusun

Adımın Serkan olduğu kadar kesin biliyorum hak yiyen bok yesin bilader.

cem

dobi varsa sıkıtı olması normal yönetimin tek hatası dobi..benim düşüncem

Cheregi

14 August 2012, 18:50:10 #32031 Son düzenlenme: 14 August 2012, 18:57:14 Cheregi
Ulan kuşların siparişiyle haber yapan kuş beyinliler, bu takıma Mehmet Sak niye alındı?

Adnan Kuş, düş artık şu takımın yakasından, geleceği parlak olarak gösterilirken Samsunspor'da gelecek yok diye zorla koparıp, bir cacık olmadığını anladığında o haber yaptırdığın torpilin daniskasıyla aldıran sen değil misin? Torpilin babası, torpili sökmeyince torpil var çığlıkları at(tır)ıyor şimdi. Yemezler...

Kaya

Ben dobi mobi olayına girmeyeceğim..

Benim düşüncem Samet bu takımda kesin kalmalıydı.Ben işin sportif tarafından bakıyorum olaya ve böyle baktığımda Samet Hasan'ı hoca nasıl beğenmedi anlam veremedim.Armağan olayına gelince; kişiliği,karekteri zayıf hatta Samsunsporlu da olmayabilir fakat Armağan benim izlediğim son form durumuna göre takım kadrosunda alternatif olarak tutulabilirdi.

cembaba

Valdomiro Macedo (Samsunspor) >> Portuguesa'ye transfer olmuş.

Serkan

Alıntı yapılan: Kaya - 14 August 2012, 18:53:12
  Ben dobi mobi olayına girmeyeceğim..

Benim düşüncem Samet bu takımda kesin kalmalıydı.Ben işin sportif tarafından bakıyorum olaya ve böyle baktığımda Samet Hasan'ı hoca nasıl beğenmedi anlam veremedim.Armağan olayına gelince; kişiliği,karekteri zayıf hatta Samsunsporlu da olmayabilir fakat Armağan benim izlediğim son form durumuna göre takım kadrosunda alternatif olarak tutulabilirdi.

Eğer bu bebenin bu laflarıdnan sonra Samsunspor'un bir lokması boğazından geçerse benim aldığım kombineninde formanın  da hakkı haram olsun

Uğur Yıldız

ya armağan kimdir yapmayın Allah aşkına karaktersizin tekidir.Bu formayı bir kaç sene evvel süper lig takımı kayserispora satmadı mı bu adam tartışılması bile garip

Kaya

14 August 2012, 19:16:27 #32036 Son düzenlenme: 14 August 2012, 19:19:39 Serkan
   Tamam işte Serkan geçmeyecek bu bebenin boğazından Samsunspor'un tek lokması..Dikkat ettiysen ayrıldıktan sonra yapıyoruz bu yorumları  ;) Bu ayrılık olmasa Armağan'ın takım ile ilgili düşüncelerini de bilemeyecektik.Demek ki böyle bir ayrılık gerekliymiş gerçeklerin görülebilmesi için..Ben özellikle belirttim form durumları açısından yorum yaptığımı.. Bu formaya ihanet edenlerin gerçek yüzleri zaten er ya da geç ortaya çıkmıştır.Örneklerde sabit... :kanka:

ultrasamsun55

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151153961315568&set=a.131449780567.137069.9218885567&type=1 birisi hes mes saçmalamış biri söylesin şuna bizim kulubünde taraftarında sahibinden kiralık taraftar olmadığımıza

samuray

bu duyumlar söylemler umarım dedikodudan ibarettir ben şahsen her ne kadar dobi hasan genel koordinatör de olsa yeni yönetim ve  başkan ımızın bu tür torpil morpil olaylarına geçit vermeyeceğini düşünüyorum .      abidinin oğlunun antalya.ya transferi de beni üzdü arkadaşlar ben yeni seçilmiş olan bu yönetimle birlikte samsun amatör takımlarının oralarda oynayan futbolcuların daha yakından takip edilmesi ve edileceğini umuyorum inşallah bu son olur elemizdeki yeteneklerei dışarıya kaçırmazlar

Desiqner

Aynen Samsun Amatörü takip edilmeli.Amatör takımlardan nice yetenekler çıkacaktır...