Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Şanlıurfaspor yönetimi ile görüşen Serhat Akın, takımdan ayrılmasının nedeninin ailevi olduğunu, Şanlıurfaspor'dan ayrılmak zorunda kalmasının kendisini üzdüğünü belirtti.

Şanlıurfaspor Yönetimi ise; Süper Lig tecrübesi olan Serhat Akın'ın ailevi nedenlerden dolayı takıma faydalı olamayacağını ifade edip, futbolcuya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilediklerini belirterek sözleşmeyi feshettiklerini açıkladılar.

özkan

Facebookdaki Şehr-i Samsun sayfasının adminin kim bilen varmı?

Saçma bi haber yapılmışda.

Serkan

dobi'yi bende sevmiyorum da bu kadarı ayıp be kardeşim ; armağan kuş kim ya twitter'da  Samsunspor için yazdıkları ortada...

##kdc##

cezayir55

bu iddiaların cevaplanması lazım

Serkan

İddaa değil bunlar iftira...

Şu forum bana dobi'yi savunduracak kadar değişti ; yazık...

cembaba

İftira'nın bu kadarı...

samsunkenthaber.com İsmail Uyanık'a sallayanların sitesi. Armağan Kuş kimdir ya? Yeterli değilsin ki gönderiliyorsun. Canberk ve Mehmet Yılmaz'ın ne torpili var da takımda kaldı. Bıraksınlar bu işleri. Ayıp ayıp...

ahmetsefa55

cezayir55

Alıntı yapılan: Serkan - 14 August 2012, 18:07:09
İddaa değil bunlar iftira...

Şu forum bana dobi'yi savunduracak kadar değişti ; yazık...
kesin biliyormusun

cezayir55

vallaha bu işler zamanında samsunsporda çok oldu şimdi olmayacağının garantisini kim verebilir

##kdc##

sol ayağı palet gibi kullanmak ne ameka. benim bildiğim o raket oluyo. haberine tükürdüğüm.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: cezayir55 - 14 August 2012, 18:09:38
kesin biliyormusun
Alıntı yapılan: cezayir55 - 14 August 2012, 18:12:25
vallaha bu işler zamanında samsunsporda çok oldu şimdi olmayacağının garantisini kim verebilir

O zaman yönetimde,başkanlık koltuğunda kimler vardı,şimdi kimler var diye biraz düşününce olmayacağına dair kimseden garanti almana gerek kalmaz...

GurbetciFanatik

Durup dururken ortaligi illaki birirleri karistiracak.
Ben artik yerel Basina inanmiyorum benim sahsi kendi fikrim.
Birakalim zaman ne gösterir hemen ne iftira atalim nede görmemezlikten gelelim.
Dobinin oglu formayi giyerse hakkini verirse burda bilmeden yazanlar ne diyecek.
Giyipte ayakta duramazsa o zaman bende yazarim , bence simdilik hic bosyere ortaligi
kizistirmayalim bu yönetime tekink kadro ve yardimcilarina sahip cikalim.

lato

Alıntı yapılan: cezayir55 - 14 August 2012, 18:12:25

Bu olayı böyle abartmayalım bence hepimiz takımın iyiliğini düşünüyorsak bunlara prim vermeyelim yönetimin de vermeyeceğine olan inancımızı kaybetmeyelim. Dobi'ye bıraksalar belki böyle birşeyi yapar derdim ama yönetimdeki insanlar böyle birşey yapılmak istense de önünü keserler biraz sabredelim neler olacağını hep beraber görürüz. Bu tarz haberler bizi birbirimize kırdırmaya yetiyor birlik olalım derken dağılırsak sonumuz KOCAELİ gibi olur. Evet eskiden bu olaylar çok oluyordu ve altyapıda torpilli adamlar da olabiir ama yetenekli değilse hepsi zamanla ayıklanır ben EMİN KAR'a güveniyorum bu adam bambaşka bir Samsun için o koltuğa oturdu..