Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

kayseri'ye kaçarken Samsun'un cocuğu olma şansını kaybetti o ; Kimse atanı da attıranı da yollamıyor bak 17 yaşında ki canberk ,mehmet yılmaz kadroda kalabiliyor... deseydin keşke sende : )

Desiqner

Aslında pekte haksız değil kendi açısından.Yankının topunu gördükten sonra bu çocukta tutulabilirdi...

twitter

canberk, doğan ve mehmet patagonya menşei zaten

King1965

Samsunsporda kalmak istiyormuş olmassa kiralık giderim bu sezon diyor TFF 2. Lig ve TFF 3. Ligden isteyen klüpler varmıs . bnde hayırlısı olsun kendini gelistirebilecegin kluplere git dedim umarım Samsunspor'umza faydalı olursun dedim

Serkan

Biliyorum Samsunspor'da kalmak istediğini Aratmadığı Milletvekili   bürokrat kalmamış; Bende eskiden böyle hak yiyorlar sanıyordum ama ; insan gözüyle görünce kimsenin hak yemediğini görülüyor

Armağan Kuş bence Samsun'da konuşacak en son kişidir; Samsunspor yöneticileri yalvarırken gitme diye  daha lise okurken kayseri'ye gitti...

Cheregi

Alıntı yapılan: King1965 - 14 August 2012, 12:21:01
TFF 2. Lig ve TFF 3. Ligden isteyen klüpler varmıs .

Bank Asya'da, Süper Ligde babasının tanıdıkları yok muymuş?

King1965

bılmıyorum ben o kadar ıslerı arkadaslar.. Kendısınıde öyle yakından tanımam ama konustum sadece. ince ayrıntılardan haberım yk kb..

Serkan

estafurullah bende  sana anlatayım ki mazlum edebiyatı yapamasın bir daha sana : )

Ayrıca bu adamları kovan eden yok ; A takımda oynayacak performansı yok gidecek A2'de oynayacak.. Gurur duysun

King1965

ne oyuncuyum diyenler geldi gecti gecen sene.

King1965

Alıntı yapılan: Serkan - 14 August 2012, 12:27:01
estafurullah bende  sana anlatayım ki mazlum edebiyatı yapamasın bir daha sana : )

Ayrıca bu adamları kovan eden yok ; A takımda oynayacak performansı yok gidecek A2'de oynayacak.. Gurur duysun

saol anlattıgın ıcın ..

Desiqner

Twitter'da nefret kusuyor bu aralar Armağan :)

özkan

14 August 2012, 12:35:23 #31991 Son düzenlenme: 14 August 2012, 12:38:26 özkan
yürüyüş düzenlediğimiz sırada ardına bile bakmadan manitanın kollarında giden,bu şehirden ilk kaçan sen değilmiydin armağan efendi.A2de oynama gururunu yaşa.

ali ihsan

Alıntı yapılan: King1965 - 14 August 2012, 12:21:01
Samsunsporda kalmak istiyormuş olmassa kiralık giderim bu sezon diyor TFF 2. Lig ve TFF 3. Ligden isteyen klüpler varmıs . bnde hayırlısı olsun kendini gelistirebilecegin kluplere git dedim umarım Samsunspor'umza faydalı olursun dedim

Vallahi o sözleşme bende olsa bende Samsunspor'da kalmak isterim...

Ayrıca ne bu yönetimin ne de hocamızın adam kayırma gibi derdi yok.Hak eden oynar.Gençlerden daha altyapıya gönderilecek olanlar var.Muhtemelen kamp bitiminde olur bu.Benim izlediğim kadarıyla gençlerden Canberk,Mehmet Yılmaz,Ercan,Aykut Topal,Doğan,Yasin,Başaran kesinlikle kalırlar.Diğerlerinin çoğu ya altyapıya döner ya da kiralık giderler...

beşnumara

Armağan, ercüment amcasının yanına karagümrüge gider.Beyefendi alışmış torpile yok öyle bir dünya. Kendisini futbolcu zannediyo a2 takımında da aynı formayı giyecen neyi beğenmiyorsun.

##kdc##