Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

beyler bu transferi yapanlar bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama farkındaysanız aldığımız adamlar hep deli fişekler

şenol geldi psikopat jedi
adem sarı zaten ayrı bir kafada
lokman'ın tipide asi bi şey
hakan gazi koşusunda sanıyor zaten kendini maçta

bu takımda hırs her türlü olacaktır. ben acayip keyif alacağımızı düşünüyorum bu sezon

atalanta8

ulen  altay_x 2 0 geriden gelip ne koydu be  :kanka:

cezayir55

şimdide buca -denizli maçı var trt3 de

GökhanÇağlar

Dilaver atmış yine gel de yanma bu sene daha çok arayacağız..

maviay55

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 13 August 2012, 21:30:43
Dilaver atmış yine gel de yanma bu sene daha çok arayacağız..
attı evet ama pek bi artist pek bi bencil oynadı..sir alex kalpar 2 zenci öne koyamamış bu sefer  ;D beğenmedim göztepeyi 

target_t.t.b

yarın mübarek kadir gecesi.Tüm samsun camiası,ülkemiz ve islam alemi adına şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.Toplu kombine alımı gibi takımla birlikte toplu camiye gidilimi organizasyonu bekliyorum:))

target_t.t.b

tek yabancımız olan kerede müslümanış zaten tam kadro camideki yerimizi alırız dicektim ki takımın kampta oldıuğu şimdi aklıma geldi:)

Yunusemre55

Her gün oruç tutuyormuş ben oruçlu halimle zor hareket ediyorum kere hem anteraman hem maç Seviyoruz Seni Kere.

emre

Arkadaş bildiğiniz üzere Bursa grubumuz derneğini açtı ve facebookta da sayfa açılmış durumda. Sayfayı beğenerek daha fazla kişiye ulaşmalarını sağlarsak biz de elimizden geldiğince destek olmuş oluruz diye düşünüyorum https://www.facebook.com/bursagurubu  Adı bile güzel Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneği  :)

FaTiH_HaN

Göztepe Altay maçını izledim şampiyonlar ligi ayarında bir maç oldu  :) ve Dilaveri izlerken içim cız etti adam kendini acaip geliştirmiş topu aldığı zaman götürüyor tam bir inceci olmuş, saçı başı da değiştirmiş deli bişe olmuş  :) Bide Altayda 61 numaralı adam göze batıyordu duran toplarda çok fena orta kesiyor.

Theofanis Gekas

germencisse

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 14 August 2012, 01:15:31
Göztepe Altay maçını izledim şampiyonlar ligi ayarında bir maç oldu  :) ve Dilaveri izlerken içim cız etti adam kendini acaip geliştirmiş topu aldığı zaman götürüyor tam bir inceci olmuş, saçı başı da değiştirmiş deli bişe olmuş  :) Bide Altayda 61 numaralı adam göze batıyordu duran toplarda çok fena orta kesiyor.

Altay'da en çok dikkatimi çeken Nezir Özer oldu.. P.Coutinho havası var  :)

Desiqner

Nezir aslında penaltıyıda güzel attı ama şanssızlık oldu.iş var bu çocukta gördüğüm kadarı....

cgr

Bende Altay başlığına yazdım sabah. Nezir gerçekten çok çok iyi oynadı.

King1965

Armağan kuş'la konuştum da biraz kırgındı . Bizlere samsun'un öz cocukları bu sene oynayacak dedıler ancak yine ilk beni yediler diyor. Halbüki idmanlarda hazırlık maclarında attım attırdım diyor.