Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 14 April 2010, 17:52:11
Konu siyasi bir konu evet haklısın. ama biz bu konuları burada konuşmaya kalkarsak birbirimizi kırarız, çünkü aramızda her türlü siyasi görüşe mensup arkadaşlarımız var birimiz birşeyi savunacağız diğerimiz ona karşı çıkacağız ve ortaya hoş olmayan sonuçlar çıkacağından adım gibi eminim o yüzden bu konuyu tartışacağımız yer hepimizin ortak noktası www.samsunspor.biz olmaması gerekli bizim buradaki tek siyasetimiz ve siyasi partimiz var o da SAMSUNSPOR....[/[/size]i]

Nuri Asan

Sevgili Ertuğrul Sağlam

bu site ve forzasirinler.com haricinde başka hiç bir siteye üye değilim,ben bunu Samsunsporlular ile tartışamaz isem başkasıyla tartışmışım hiçde umrumda değil.Bu takım haricinde başka takım tutan cahilin önde gidenidir,cahillele değil siyaset,ne yemek yiyeceğimi bile tartışmam.Başka bir stede konuşma imkanım olmadığı için burada konuşmak istedim sadece.

Siyaset derken skın yanlılş anlaşılmasın,hiç bir siyasi görüşden yana değilim son seçimde bu ülkenin seçim sistemi düzenine inanmadığımdan ve sonuçların böyle çıkacağını adım gibi bildiğimden sinirlerimi bozup oy atmaya bile gitmedim.

Bağımsız;Laik;Ordunun dahada sağlam olmasını savunan;seçimlerde harcanan paraya acıyan;Kapitalizm,Emperyalizm,Gladio ve şeriatın karşısında olan sadece Atatürkçü ve Türk Bayrağına aşık birisiyim.

Senin anlayacağın benimde tek siyasi partim ve düşüncem SAMSUNSPOR-MUSTAFA KEMAL ve BAYRAK

Gerisimi sadece hikaye...

Bu sitede birbirimizi kırsakta şu anki siyasetçiler kadar birbirimizi kırmayız.

Saygılar

AntZ

14 April 2010, 18:47:54 #4997 Son düzenlenme: 14 April 2010, 18:56:22 Ant55
Alıntı yapılan: Mustee13 - 14 April 2010, 17:54:01
Bu durum bundan sonra Samsun ile ilgili her konunun burada konuşulmaması gerektiği sonucu doğurur.
YZY hakkında konuşmak da siyasete girer.
O zaman sadece Futbol takımıyla ilgili yorum yapalım. Diğer tüm bölümler kilitlensin.
Siyaset her yerdedir. Burda herkes bir şeylerin siyasetini yapmaktadır.
Biz ki sahipsiz şehrin sahipsiz takımı diyoruz. Peki şehre sahip çıkamıcaksak takımına nasıl sahip çıkacağız?...

Konu, terör, şehit, yumruk meselesiyken başlık açıktı ve site yöneticileri dahil herkes yorumunu yaptı. Ama dönüp dolaşıp parti ve siyasete dönüşünce konu kilitlenip ilgili mesajlar silinmiş. Bana diyebilir misin ki, bu şehirde Türkiye'yi sallayan bir yumruklama olayı yaşandı ve bu site duyarsız kaldı diye? Elmayla armutu birbirine karıştırmamak gerek, tabi ki Samsun ve diğer konular konuşulmalı. Yusuf Ziya Yılmaz ya da herhangi bir yönetici hakkında da doğal olarak yorumlar ve eleştiriler olmalı ve yapıyoruz da. Bu sitenin siyasi görüşü Samsunspor olsa da herkesin kendi siyasi görüşü var. Bize düşen konu Samsun ve Samsunspor olunca kendi siyasi görüşümüzde de olsa yanlış yapana tavrımızı koymak, Samsun ve Samsunspor'umuzun menfaatlerini herşeyin üstünde tutmaktır. Siyaset konuşur, herkes kendi siyasi görüşünü savunursa burda ne sen kalırsın ne de ben.

Mustee13

Senin söylediklerin hiçbirini kastetmedim... Sen tamamen yanlış anlamışsın ya da anlamamışsın...

Oflu

Birakin simdi siyaseti miyaseti, Travzanspor yeniliyi  :D :D :D

mehmet yılmaz

14 April 2010, 23:01:30 #5000 Son düzenlenme: 14 April 2010, 23:49:23 samsuni
Errea, samsunspor.biz üyeleri için özel bir kampanya yapacak ve buna göre formalarda %40'lara kadar varan indirimler olacak. 15-30 Nisan tarihleri arasında geçerli alcak bu kampanya. Ayrıntıları ve tüm ürünlerin indirimli fiyatlarını en kısa sürede vereceğiz. Şimdilik bir ön bilgi olsun diye yazıyorum...

erkutdem55

Barcelona maçını seyredin beyler,şiir gibi oynuyolar yine

beşnumara

iyi olur.çizgili errea formasını almayı düşünüyordum.inşaallah bize yapılacak kampanya paketinin içinde o forma da olur

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 April 2010, 23:28:27
iyi olur.çizgili errea formasını almayı düşünüyordum.inşaallah bize yapılacak kampanya paketinin içinde o forma da olur

bütün formalarda indirim olacak fatih... bende de eksik olan birkaç tane vardı, tamamlarız böylece...

brigand

o olayın siyasiliğide kalmadı artık bunun farkında olması gerek herkesi olay vatan millet olayıdır.hala korunuyorsa bu katiller tartışılmalıdır bence forumda.Biz cumhuriyet in , bagımsızlıgın , Atatürk'ün , sembolleştiği bir şehiriz...
Errea olayına gelincede güzel bir şey olur forma sayısı artmalı bencede.
Barcelona'ya gelince onlar için söylenecek söz falan kalmadı ne zamandır sadece izliyoruz..:)

Jnr.Serkan

14 April 2010, 23:30:50 #5005 Son düzenlenme: 14 April 2010, 23:49:55 samsuni
Alıntı yapılan: samsuni - 14 April 2010, 23:01:30
Errea, samsunspor.biz üyeleri için özel bir kampanya yapacak ve buna göre formalarda %40'lara kadar varan indirimler olacak. 15-30 Nisan tarihleri arasında geçerli alcak bu kampanya. Ayrıntıları ve tüm ürünlerin indirimli fiyatlarını en kısa sürede vereceğiz. Şimdilik bir ön bilgi olsun diye yazıyorum...

bu çok güzel oldu.bende alırım artık güzel bir forma :)

**KaR6**

yine pedro.. vay arkdaş, suyundan mıdır nedir, nasıl yetişiyo bu adamlar.. :o

YaşarDoğu

Barcelona da 3. golün aynı pozisyon Ersin yakaladı Erciyes maçında biri dağları tepeleri biri ağları buldu. :-X

erkutdem55

Harika gol attı,bir an Barca maçı alt olacak sandım,yanılmışım.

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 April 2010, 00:23:55
yine pedro.. vay arkdaş, suyundan mıdır nedir, nasıl yetişiyo bu adamlar.. :o

Barcelona alt yapısında Dr. Hayrettin Gümüşdağ,oyuncu izleme komitesinde ise Turhan Özyazanlar görev yapıyor be kardeşim. A takıma bundan kaliteli oyuncular geliyor.