Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

bi hevesle gelip gidiyolar, ne oluyo anlamadım, hep aynı şey ???

Turuncu

12 April 2010, 20:57:24 #4951 Son düzenlenme: 12 April 2010, 21:36:18 Turuncu
çaykur 0-3 karabük

Dartagnan

salvo nicomental miydi o nickli  kisiydi herhalde.

**KaR6**

55 tane isim değiştirdi, en son da sildirmiş ismini, cidden merak ettim neydi derdi :D

55erhan55

şu karabük takımının süper lige çıkışını izlerken içim cız etti  adamların 50-100 kişilik taraftarı vardı maçta biz ise çoğu deplasmanda 1000 kişiye oynarken hala ligde kalmayı bile garantilememiş olmamız düşündürücü gerçekten

kuzey55

Alıntı yapılan: 55erhan55 - 12 April 2010, 21:52:01
şu karabük takımının süper lige çıkışını izlerken içim cız etti  adamların 50-100 kişilik taraftarı vardı maçta biz ise çoğu deplasmanda 1000 kişiye oynarken hala ligde kalmayı bile garantilememiş olmamız düşündürücü gerçekten

taraftarla olsaydı göztepe sakarya kocaeli adanademir süper ligde şampiyonluğa oynardı.çok da göze çarpan isim yok aslında ama takım olmuştu karabük geçen yılın 2. yarısından itibaren.bende bu sene onlara benzetiyordum bizim takımı...ikinci devre iyiyiz falan diyordum ama son maçlarda gördüm ki bu takımdan birçok oyuncu seneye olmaz bu takımda.

55erhan55

doğru bu ligden çıkabilmenin en önemli yolu takım olabilmek işte biz dört senedir bunu bir türlü oturtamadık

55erhan55

gerçekten biz neden bu haldeyiz ne yaptıkda bu durumlara düştük bucaspor gibi bir ilçe takımı bile ilk çıktığı sene süper lige doğru yürürken biz hala yerimizde sayıyoruz olsun ne olursa olsun bir gün mutlaka bizimde yüzümüz gülecek bizde birgün şampiyonluk maçı göreceğiz elimizde bayraklarla stada koşacağız

kuzey55

bu arada rize haftaya ksk ile oynayacak o maçı da kaybederse mersin ve hacettepenin alacağı puanlar rizeyi dibe sürükleyebilir..inşallahhh

vanlioglu

sadece karabükle olsa iyi şuan süperlig de kafadan 5 takım var seyircisi olmayan hatta bunlara tirübünü olmayanları bile ekleyebiliriz ki bu sayı bile insanı of çektirmeye yetiyo da artıyo bile ama elden birşey gelmiyor

**KaR6**

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 April 2010, 22:04:41
bu arada rize haftaya ksk ile oynayacak o maçı da kaybederse mersin ve hacettepenin alacağı puanlar rizeyi dibe sürükleyebilir..inşallahhh

aynısını düşündüm az önce, bi son hafta kocaeliyle oynuyolar ondan önceki bütün maçlar sakat..

mehmet yılmaz

Ezel dizisi benim için bitmiştir artık... Şu Azad denilen karakter diziye sokuldu, suyu çıktı. Hele bu bölümdeki girişi tam saçmalık artık... Lastik gibi uzatıyorlar, iyice tutarsızlaştı....

Dartagnan

abi valla bende sogudum konudan cok saptilar.Abuk sabuk yerlere gitti .

**KaR6**

şahin k(samsun) diye grup açalım biz de, elbet bi buluruz bi jale >:(

europe_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 12 April 2010, 22:52:25
şahin k(samsun) diye grup açalım biz de, elbet bi buluruz bi jale >:(

:D :D :D :D :D