Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 April 2010, 21:33:23
bonservisin bende abi, yollamam ;D ;D ;D

Ne bonservisi? Barcelona taraftar sitesi beni istiyor, site yönetiminden anlayış bekliyorum.  :D

**KaR6**

öncelikle bonserviste anlaşmamız lazım, daha projelerimiz var hem.. anca messiyle takas ederim :D

AntZ

13 April 2010, 21:37:52 #4982 Son düzenlenme: 13 April 2010, 21:40:43 Ant55
Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 April 2010, 21:35:10
öncelikle bonserviste anlaşmamız lazım, daha projelerimiz var hem.. anca messiyle takas ederim :D

Messi55'i forumdan şutlamışlar ama, hem Barça hem Real'i tutuyormuş, alma bence bize çift takımlı üye yaramaz.   :P

SametYılmaz55

uykudan yeni kalktım sercanı fbnin istetediğini görünce rüya görüyorum sandım :D Allah'ım gerçek olsun bu haber :)

LisandroLopez

Listenin ilk sırasında Turgut'un olmasına hem sevinir hem üzülürüm :)

**KaR6**

sayın samsuni'yi gören duyan var mı yahu? bi ugradıgında beni bi itekleyebilir mi :)

brigand

kaç tanesi gerçekleşcek keşke hatırlasamda baksam önümüzdeki sezon

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 April 2010, 21:34:12
Ne bonservisi? Barcelona taraftar sitesi beni istiyor, site yönetiminden anlayış bekliyorum.  :D

beni de yönetici oalrak istiyorlar forumlarına, barcelonavi55 ol diyorlar ama para da anlaşamadık henüz, çok para istediler bunun için  :P

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 April 2010, 23:03:21
sayın samsuni'yi gören duyan var mı yahu? bi ugradıgında beni bi itekleyebilir mi :)

dop depiydim, anca geldim, erkeksen özel mesajda çık karşıma...

beşnumara

sitemizdeki üyelere sesleniyorum: önceden maçlarda kale arkalarının da resimleri olurdu.şirinlerin frozanın resimleri çekilirdi ama son bir kaç maçtır bu resimler neden çekilmiyor? çekmek zorunda değilsiniz ama sadece soruyorum neden?

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 April 2010, 01:06:20
sitemizdeki üyelere sesleniyorum: önceden maçlarda kale arkalarının da resimleri olurdu.şirinlerin frozanın resimleri çekilirdi ama son bir kaç maçtır bu resimler neden çekilmiyor? çekmek zorunda değilsiniz ama sadece soruyorum neden?

Sadece kale arkalarının değil, yaşanan hayal kırıklığından dolayı olsa gerek, son haftalarda fazla resim çekilmediği içindir. Bütün resimlerde azalma var. Haklı olarak arkadaşların resim çekmek içinden gelmiyor sanırım.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 April 2010, 01:06:20

Fatih , Erciyes maçında Şirinlerin fotoğrafı çekilmiştir ve maç başlığına koyulmuştur.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=7644.420

beşnumara

söylediklerim yanlış anlaşılabilir bazı kesimler tarafından.ben şirinler kale arkası için demiyorum.önceden stadın her tarafının resimleri çekilirdi.son zamanlarda resimlerin çekilmediğini farkettim.Teşekkürler süleyman gözümden kaçmış demek ki

Nuri Asan

Memleket çalkalanıyor,Samsun kaynıyor bizde olayın siyasi yöne dönmesinden dolayı başlık kilitliyoruz ki olay belli başına siyasi.Başbakan yardımcısının Ahmet Türk' geçmiş olmasından tutta (!) Stv'nin bu olayı Türk Silahlı Kuvvetlerinin üzerine atmasına kadar
Burada konuşamaz isek nerede konuşacağız?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 14 April 2010, 17:26:23
Memleket çalkalanıyor,Samsun kaynıyor bizde olayın siyasi yöne dönmesinden dolayı başlık kilitliyoruz ki olay belli başına siyasi.Başbakan yardımcısının Ahmet Türk' geçmiş olmasından tutta (!) Stv'nin bu olayı Türk Silahlı Kuvvetlerinin üzerine atmasına kadar

@Nuri Asan; Konu siyasi bir konu evet haklısın. ama biz bu konuları burada konuşmaya kalkarsak birbirimizi kırarız, çünkü aramızda her türlü siyasi görüşe mensup arkadaşlarımız var birimiz birşeyi savunacağız diğerimiz ona karşı çıkacağız ve ortaya hoş olmayan sonuçlar çıkacağından adım gibi eminim o yüzden bu konuyu tartışacağımız yer hepimizin ortak noktası www.samsunspor.biz olmaması gerekli bizim buradaki tek siyasetimiz ve siyasi partimiz var o da SAMSUNSPOR....

Mustee13

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 14 April 2010, 17:26:23

Bu durum bundan sonra Samsun ile ilgili her konunun burada konuşulmaması gerektiği sonucu doğurur.
YZY hakkında konuşmak da siyasete girer.
O zaman sadece Futbol takımıyla ilgili yorum yapalım. Diğer tüm bölümler kilitlensin.
Siyaset her yerdedir. Burda herkes bir şeylerin siyasetini yapmaktadır.
Biz ki sahipsiz şehrin sahipsiz takımı diyoruz. Peki şehre sahip çıkamıcaksak takımına nasıl sahip çıkacağız?...