Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 April 2010, 21:15:38
gerekeni gereken kişiler geçen sene yaptı.anlamadılar heralde.olsun bizim samsun gençliğine şamata çıktı desene

Abi şehir zaten karışık bence gelmesinler :) :)

SametYılmaz55

sabrımızı ölçüyorlar galiba >:( >:( >:( >:(

erkutdem55

Bandırma vapurunun oraya gelecekmiş,önce Yeşilyurt istemişler,yeşilyurtun sahibi gsliymiş olmaz demiş,sonra c.meydanı istemişler,YZY olmaz demiş,en son vapurun orası.

sercan5592

arkadaslar errea dan ındırım olayını bıraz acıklarmısınız ya ?

mehmet yılmaz

bir saat içinde ayrıntılı bir açıklama yapacağız... üzerinde çalışıyoruz şu anda...

beşnumara

Bu ştandart kazım da mematinin yanında takıla takıla kalın kafalı olmuş ama mematiden de kalın kafalı olmuş.Utanıyorum onunla benzer yönlerimiz olduğu için ;D

Ollivanders

Gelene gidene sıkıyor kazım ama iyi sovdum hea :D

brigand

bir sabah kalkdıklarında tırı bulamaybilirler benden söylemesi :)

kaptan 55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 15 April 2010, 22:08:42
Bandırma vapurunun oraya gelecekmiş,önce Yeşilyurt istemişler,yeşilyurtun sahibi gsliymiş olmaz demiş,sonra c.meydanı istemişler,YZY olmaz demiş,en son vapurun orası.

bizans ulemaları şehrin anahtarını istesinler onu bile verir bizimkiler!!!

Nuri Asan

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 15 April 2010, 21:06:07
Yarın beşiktaş tırı geliyormuş samsuna :(

zavallılar birde gidip forma felan alırlar şimdi.
Başka şehrin takımıyla maçına gitmeden mutlu olan aciz zavallı millet
bunlara inat bursanın şampiyon olmasını içten istiyorum bazen,belki bir şeyler değişir.

maraton

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 16 April 2010, 14:35:20
Arkadaşlar,

Errea ilerleyen dönem içerisinde başka bir konsept ile Samsun halkının ve Samsunsporlular'ın hizmetinde olacak...

sen nerden biliyon..  :D

**KaR6**

peki önceden aldıgımız formalar için bi işlem söz konusu mu? bi de benim bi eşofman işi vardı bilen bilir, o nası olcak :P

Jnr.Serkan

hangisinden alsam karar veremedim 1 saattir :D

maraton

16 April 2010, 14:52:20 #5038 Son düzenlenme: 16 April 2010, 14:58:19 samsuni
he.. bende tüm ürünlerden hem de uzun ve kısa kollu olarak toplam ebesininki kadar forma var..hemde indirimsiz fiyattan parası ödenerek alınmış.. şimdi biz aradaki farkı ibrahim canbolat denen kardeşimizden mi istesek, ne dersin menteşoğlu55 adlı üye  ::)

hem yağmurluk gibi,şort gibi,eşofman gibi logolu ürünlerde niye indirim yok   1dk!!!

**KaR6**

başkanım senin aldıklarını geri iade ederlerse X 2 den say, yarısı bende çünkü ;D