Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: maraton - 16 April 2010, 14:52:20
hem yağmurluk gibi,şort gibi,eşofman gibi logolu ürünlerde niye indirim yok   1dk!!!

+1965

Bende dün akaşm dile getirmiştim bu konuyu

maraton

bu menteşoğlu55 in herşeye cevabı vardı buna yok.. eşofmanlariyağmurluklar ne olacak kardeşim

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 16 April 2010, 14:52:20
he.. bende tüm ürünlerden hem de uzun ve kısa kollu olarak toplam ebesininki kadar forma var..hemde indirimsiz fiyattan parası ödenerek alınmış.. şimdi biz aradaki farkı ibrahim canbolat denen kardeşimizden mi istesek, ne dersin menteşoğlu55 adlı üye  ::)

hem yağmurluk gibi,şort gibi,eşofman gibi logolu ürünlerde niye indirim yok   1dk!!!

Çünkü ellerinde yeter sayıda yok bu ürünlerden... Az kalmış...

Kim sana Karaltı ile sabaha kadar ps oyna ve her maçı kaybedip, yoldan geçene bile forma al dedi birader?.. Ayık ol, menteşoğlu55 TSK'nın malıdır 4 gün sonra...

-Canbulat Samsun, bir hafta önce gelecekti, hani bana eşofman takımı getirecektin?
- Komutanım, şimdi konuştum iki güne kalmaz geliyormuş...

( İki ay sonra )

- Canbulat, eşofman vardı ya hani?..
- Hemen arayayım komutanım, üç vakte kadar burda...  :P ;D :D

maraton

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 16 April 2010, 14:55:36
+1965

Bende dün akaşm dile getirmiştim bu konuyu

bende şimdi gündeme getiriyom ne var.. giderim üstümde bugün.. şehre inip başkanına uğramaynada top olsun ayrıca sülü 8)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: maraton - 16 April 2010, 15:01:41
bende şimdi gündeme getiriyom ne var.. giderim üstümde bugün.. şehre inip başkanına uğramaynada top olsun ayrıca sülü 8)

Başkanım vallaha kavgada söylenmez bu laflar ??? ??? ???, şehre indim de yanına uğramadan dönermiyim ben.Ama burdan öle itap şekli üzüyor bu müridini

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 16 April 2010, 15:01:33

Kim sana Karaltı ile sabaha kadar ps oyna ve her maçı kaybedip, yoldan geçene bile forma al dedi birader?..

:D :P >l< :-*

mehmet yılmaz

Süleyman bugün cumadan sonra Hacıda yediğimiz dürüm çok iyiydi ha, oradan da pizapizzaya geçip patates kızartması yemek de iyi fikirdi, tebrik ederim kardeşim... ;)  >l<

YaşarDoğu

Samsuni öğrenemedin heralde ben şehirde Başkan olmadan yemek yemem.

Başkanım böyle oyunlara gelme, sağduyulu ol. ;)

maraton

son iki müsabakanın sonucu ne birader ?!!
para almaya başla sana bırak galibiyeti gol yok gol  :-*

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 16 April 2010, 15:06:15

La bırak bu işleri, dürümleri götürürken Matadorun rejimde olması iyi oldu, iyi ki gelmedi diyen ben miydim? Neyse hadi, yarın Salacak'ta tıkınırken açıklarsın artık acı gerçeği şeyhine...  :-[ ;D :D

maraton

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 16 April 2010, 15:06:15

kapak olsun i.neye  :D

mehmet yılmaz

sensin la iğne diyeceğim ama iğneye benzer bir tarafın yok! ( Temiz kalpli, saf adam ayağına yatıyorum güya, dikkat edersen inbe demişsin ama iğne gibi yorumluyorum, dernek üyelerini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler el matadore! ;) ) Dürüm harbiden iyiydi, sen aradığında çiftlikte Deniz Kültürdeydik Sülü ile... ;)

**KaR6**

Alıntı yapılan: maraton - 16 April 2010, 15:07:11
son iki müsabakanın sonucu ne birader ?!!
para almaya başla sana bırak galibiyeti gol yok gol  :-*

ondan önceki 22 müsabakanın tam tersi :P

umarım çalışıyosundur başkanım, sırf sana mühdet vereyim diye Samsun'a gelmiyorum bak :)

YaşarDoğu

Cuma namazı hariç evden çıkmadım başkan  :o, üstüne oynuyor bu Samsuni  ;)

maraton

olum kaşınma sabrımı iyi kullan.. öğrenci kredisinin dibine vurdurur kredi yurtlara borçlu yaparım seni.. god of war 3 ü aldım onu oynuyom