Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 12 April 2010, 22:50:54
Bu arada face'de açılan bi grup var. Adına bakın ve kıçınızla gülün  ;D ;D

behLüL(Rize) bihter(giresun+samsun)

;D ;D ;D

yaratıcı bunlar baya gelişme var :D

SametYılmaz55

biri değil hepsi kırık bu malların ya.yaratıcı zekalarının son örnekleri  ;D

Sercan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 12 April 2010, 22:39:43
abi valla bende sogudum konudan cok saptilar.Abuk sabuk yerlere gitti .

Hiç sorma kardeşim.Bizim dizileri izledikçe Amerika bu işi biliyor demekten başka çare yok :) :)Forza Dexter ;)

celebi

ben şahsen ezeli ilk defa seyrettim. o kızın zırt diye oradan çıkmasına ben bile bir anlam veremedin ilk defa izleyen biri olarak :D

Ollivanders

erkutdem55

Ollivanders

erkutdem55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 13 April 2010, 20:26:02
7.ci sraya dikkat :D

Ben görmemiştim onu,tam bomba olmuş o.Guizayla takas yapalım bence hatta üstüne de para versinler.Malum Messi Sercan derler camiada.

Ollivanders

Bencede guiza bize messimsi sercan febe ye :D bir tasta 3 kus buna denir vallahi . Bir işe yara bea messimsi seco :D

YaşarDoğu

Turgut haberi tamam da , bu sene hiç top oynamamış birini hangi takım hangi akılla isteyebilir? Eğer gerçekten istiyorlarsa hiç durmadan satılsın

Ollivanders

Sercanı gordugumde agzım acık kaldı resmen :) Sastım kaldım :)

beşnumara

yalnız eskişehir ve gaziantep volkan özcanın peşinde diyor resimdeki sanatçı pardon :) resimdeki futbolcu emrah bozkurt.nasıl haber yapıyorlar anlamıyorum ki

kaptan 55

yönetim hiç düşünmesin isteyenlere kazığı sokabilene kadar soksun eğer cidden teklifler varsa ben pek sanmıyorum ya
??

nasılsa devre arasında telefon trafikleri başlar beni geri alın nooooluuu'r..diye başlayan cümlelerle....

AntZ

13 April 2010, 21:24:35 #4978 Son düzenlenme: 14 April 2010, 00:48:01 Ant55
Aramızda kalsın beni de Barcelona istiyor, yönetimden anlayış bekliyorum.  :D

Yöneticileri kimi istedikleri konusunda bilinçlendirmek için oldukça faydalı bir haber olmuş  :)
Mesela Aziz Yıldırım Sercan'ı istediğini artık biliyor.  :D İnternet Haber böyle büyük bir hizmet yapıyor da biz neden elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz  :) Hemen İlhan Ummak'ı FB, GS, Kayseri, Bursa, Kaiserslautern, Kaizer Chiefs istiyor diye haber yapalım.  ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 April 2010, 21:24:35
Aramızda kalsın beni de Barcelona istiyor, yönetimden anlayış bekliyorum.  :D

bonservisin bende abi, yollamam ;D ;D ;D