Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Herkese günaydın..İçimden haykırmak geleyooo..

Şampiyon Samsuuuuuuuunnn

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Ertuğrul Sağlam

Şampiyon; Kardemirdemirçelikkarabükspor oleeeeeeyy >:( Gününüz aydın olsun...

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 14 April 2010, 23:01:30
Errea, samsunspor.biz üyeleri için özel bir kampanya yapacak ve buna göre formalarda %40'lara kadar varan indirimler olacak. 15-30 Nisan tarihleri arasında geçerli alcak bu kampanya. Ayrıntıları ve tüm ürünlerin indirimli fiyatlarını en kısa sürede vereceğiz. Şimdilik bir ön bilgi olsun diye yazıyorum...

ben cubuklu formadan alayım hemen gelince :)

Nuri Asan

ben anlamiyim.Bu futbolcuların hepsi faceboktamı.İdmanları yokmu bunların.

beşnumara

mert ben parçalı forma aldım pişman oldum.sana bir kardeş tavsiyesi eğer forma alacaksan  parçalı alma.nedeni ise parçalı formaların kumaşı çok hassas.en ufak bir tırnak darbesinde formanın orjinalliği bozuluyor.bunu bana erreadan sorumlu bir abimiz söyledi.erreanın en hassas forması dedi.keşke almadan önce deseydi.ben ilk giydim yeğenimi kucağıma aldım hooopp forma iptal :) nedeni ise pantolonundaki süsler takıldı formaya çok kötü görüntü oluştu.sonra reklam bastırdım o bölgeye ancak o şekilde kapatabildim. diğer forma kumaşları o kadar hassas değil

babasamsunlu

Jnr.Serkan

beşnumara

haftaya konyayla oynayacağımız maç pazar günü saat 15.00'da.malesef yine tv veriyor.bu hafta almak lazım maçı

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=287&ftxtID=9713

kuzey55

aynen yha aslında iyi bizim için ama kazanmıoz tv veren maçlarda

Nuri Asan

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 April 2010, 15:38:57
haftaya konyayla oynayacağımız maç pazar günü saat 15.00'da.malesef yine tv veriyor.bu hafta almak lazım maçı

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=287&ftxtID=9713

nereden çıktı şimdi bu.
Amma Konya sevdalısıymış bu smartta.Sezon başından beri öve öve bitiremediler takımlarını.

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 15 April 2010, 15:02:57
ne reklamı aldın kardeşim, bioxcin mi  ;D ;D ;D ;D
metro reklamı aldım kardeşim.enerji geliyorum demez ;D ;D
bankasya yapıştırdım

AntZ

15 April 2010, 20:13:59 #5021 Son düzenlenme: 15 April 2010, 20:19:06 Ant55
Alıntı yapılan: alone - 15 April 2010, 20:06:31
s.a erreanın adresini yazarmısınız

a.s. 56larda Alman Doktorun binasında.

Errea'da sitemiz üyelerine yönelik kampanya başlıyor. Bugün siteden de duyurulur sanırım. Kampanya duyurulduktan sonra site referansıyla gittiğinde %40 a kadar indirimlerden yararlanabilirsin.

Nuri Asan

Kardeş doktor binasının altında ama yol üstünde değil.ben orada oturdğum zaman yan taraflarda dükkan yoktu tam yarım saat erreayı aramıştım.

Yokuş tarafta taksi durağının sağ çaprazı

erkutdem55

Yarın beşiktaş tırı geliyormuş samsuna :(

beşnumara

gerekeni gereken kişiler geçen sene yaptı.anlamadılar heralde.olsun bizim samsun gençliğine şamata çıktı desene