Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: emre55 - 12 April 2010, 14:27:06
aynen abi biz de o durumdayız.işin en berbat yanı hiç işimize yaramayacak sınavdan çıktığımız an unutacağımız bilgiler için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.lanet olsun bu eğitim sistemine..  >:(  >:(

bu arada trt1 stadyumda sms başlatmış kim şampiyon olur diye karadenizde sadece trabzon gs demiş  sinop ve rize fb demiş.. :D  :D

Samsun ne demiş kardeşim? :)

emre

sadece rize,trabzon,sinop'tan oy gelmiş sanırım diğerlerinde renk yoktu... ;)

SametYılmaz55

sınavdan atıldım kaldımmmmmmmmm  >:(

emre

Alıntı yapılan: sheva_55 - 12 April 2010, 15:30:41
sınavdan atıldım kaldımmmmmmmmm  >:(

geçmiş olsun kardeşim, bende yakalandım  :D  ;D

celebi

beşnumara

tribundergide bir orduludan gelen mesaj "Formayı yakan bızım trıbunden bı genctır . hesabı soruldu kusura bakmayın ."

inanalım mı?

Ollivanders

beşnumara

Ollivanders

babasamsunlu

bana teslim etsinler...lütfen.. >:( >:( >:( >:(

beşnumara

çok bencilsin abi hep ben hep ben diyorsun ;D

mehmet yılmaz

Sen hukuken topluluk kapsamına giriyorsun Babasamsunlu, kitle tarafından linç girişimine gider o iş...  :P

Rize ve Ordu'nun zaten bir tribün kültürü olsa o terbiyesizlik hiç olmazdı, dolayısıyla bir tespit ya da ceza olduğunu da sanmıyorum ama elbetteki çoğunluğun bu işi tasvip etmediği de ayrı bir gerçek...

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: emre55 - 12 April 2010, 15:44:53
geçmiş olsun kardeşim, bende yakalandım  :D  ;D
kardeşim bende yakalandım sayılır  :) adam kitabın içindekilerden sormuş hocaya söverken yanımdaymış meğerse adam kime sövüyon sen dedi bende arkadaş sesleniyo sandım hocaya la kime sövecem diyince birden bire çık dışarı sözüyle şok oldum  ;D

**KaR6**

salvo atılmış mı? arkadaş atılcak adam kendini nası belli ediyo.. bana mı has bir özellik bilmiyorum ama bu atılır kesin dediğim 3. günü görmüyo :)  ama iyi bir Samsunsporluydu, akıllanır herhalde, döner aramıza..

mehmet yılmaz

Kendisi talep etmiş üyeliğinin silinmesini, biz de kabul ettik...