Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

çalışınca olsaydı,ohooooo  ;) >l< :D

Recep

Alıntı yapılan: emre55 - 12 April 2010, 08:07:06
çalışınca olsaydı,ohooooo  ;) >l< :D
emre hocanı dinle yoksa sözlüye kaldırır seni ;D

celebi

Tufan

site rahatlamış neydi öyle her konuda aynı kullanıcıyı görmek 5günde 500 msj atılır be kardeşim.

emre

Alıntı yapılan: recep55 - 12 April 2010, 08:09:17

Alıntı yapılan: recep55 - 12 April 2010, 08:09:17

ahınız tuttu sevinin  :D

Alıntı yapılan: emre55 - 12 April 2010, 01:29:21
rahat olun beyler bu ligde rahat kalırız biz  ;) don't panic,this is SAMSUNSPOR sportsgear..

sınavlara değinecek olursak lanet olsun bu lineer cebire.insan sınvadan sonra hayatında hiç kullanmayacağı bilgiler için bu kadar uğraşır mı ya!!artık ne kadar kopya çektiysek,rastgele...

rastgelmedi hoca yakaladı.benim gibi bir adam yakalanır mı yaa..gitti bir ders daha.. .:.:.  .:.:.  .:.:.  .:.:.  .:.:.  .:.:.

celebi

la matematikte final oluyoruz konu çarpanlara ayırma. tabii haliyle ispat sorusu. arkamdaki arkadaşın ismi yusuf kopya soy ismi aynen yazdığım gibi ancak önce ben kağıdımı bitirdim sonra onun kini aldım bizim yusuf 1 90 boyunda adam o boyu ile kalktı benim kağıdı aldı kendi kağıdını bana verdi yapacaktım. be kardeşim 3 tane gözetmen var ne diye o boyla ayağa kalkııyorsun. sonrasında tabii benim dolu kağıtta gitti hoca bana 25 verdi hemen hemen hepsi doğru olmasına rağmen. Allahtan vizem fena değildi. ;) :D

emre

mehmet yılmaz

Yazıklar olsun Emre....  :(

Kopya çektiğin için değil, yakalandığın için!!!  >:( >:( :D ;D

emre

abi nasıl oldu anlamadım yaa.ben kiii kopya çekerek sınıfın en yüksek notunu almış aa getirmiş birisiyim. ama itiraf ediyorum yaklandım bu sefer  .:.:.  .:.:.  ;D

pişman değilim yine olsa yine yaparım  ;D

mehmet yılmaz

öyle itiraflarda bulunma bence, Emin Çölaşan da bir kitabında üniversite yıllarında nasıl kopyalar çektiğini yazmıştı da sonradan kopyayla mezun olmuş diye aleyhinde -haklı- bir propaganda yapılmıştı :) :) ileride siyasete falan girersin belki, duymamış olalım  :P 8)

emre

sn çelebi,veis,kodalak takma isimli arkadaşlar yeterince dalga geçiyor zaten ama harbiden yanlış anlaşılmasın biz neler çekiyoruz o derslere hazırlanırken..  ;)

mehmet yılmaz

Bilmez miyim o vize ve final haftalarını, amanın amanın.... normal zamanda derslerle pek ilgilenmediğimiz için o süreçte ne de bunalırdık... Allah kolaylık versin imtihanları lan bütün kardeşlerime...

emre

12 April 2010, 14:27:06 #4932 Son düzenlenme: 12 April 2010, 14:41:24 emre55
aynen abi biz de o durumdayız.işin en berbat yanı hiç işimize yaramayacak sınavdan çıktığımız an unutacağımız bilgiler için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.lanet olsun bu eğitim sistemine..  >:(  >:(

bu arada trt1 stadyumda sms başlatmış kim şampiyon olur diye karadenizde sadece trabzon gs demiş  sinop ve rize fb demiş.. :D  :D

YaşarDoğu

celebi

dün gece bekledim seni evinin önünde