Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

bizim kadar alıskan olan var mıdır acaba ?:)

**KaR6**

ders çalışcaktık güya, yalan olduk.. yıldız yıldız diyolar ya, bi dun akşamı izledim bi bizim yıldızı.. pedro kaç yaşında abi? nası girdi defansla topun arasına da yaptı gol vuruşunu? bizimki kaldırdı attı auta 85te.. ey gidi..

Ollivanders

**KaR6**

özetlerde görürsün kardeşim.. yazı muhabbeti olsa çekilecek dert değildi zaten.. bi daha da internetten maç izlersem 2 olsun..

sadece55

Hangi yıldızımız?Biz de yıldız çok :)

**KaR6**

herkes yıldız 2b ile 3 puan aramızda o yuzden.. hepsi süper ligde oynayacak abisi, süper ligdekiler de acmıs kollarını geel geel diye bagırıyolar..

Ollivanders

Aynen birdaha netten mac izlersem ne olsun Resmen işkence kardesim ya

**KaR6**

4 farklı siteden izlemeye calıstım, resmen eziyet.. allahtan son 4 maç kaldı kral gibi izleriz trt den seneye.. düşmezsek..

brigand

sorma ders çalışcaktık güya mutfakta Samsunspor u nasıl süper lige cıkarcaz diye konusuyozz akşamdan beri sınav var salı biz neleri düşünüyoruz.. bir tanesi bu kadar düşünmüşmüdür acaba? neyse herkese iyi geceler..bugün statda destek olmaya çalışan herkesinde emeğine nefesine sağlık..

emre

Alıntı yapılan: **KaR6** - 12 April 2010, 00:13:24
ders çalışcaktık güya, yalan olduk.. yıldız yıldız diyolar ya, bi dun akşamı izledim bi bizim yıldızı.. pedro kaç yaşında abi? nası girdi defansla topun arasına da yaptı gol vuruşunu? bizimki kaldırdı attı auta 85te.. ey gidi..

aynen bende söyledim pedro'nun golünü türkiye liglerinde ders olarak göstermek lazım diye.belki çok aman aman güzel değil ama topu aldıgında yöneldiği doğrultu,defansı arkasında bırakması, casillas gibi bi adamın sağ tarafından topu bırakması süperdi..

Dartagnan

ayni savas desene :D [pardon bu macta savasi arar olmustuk dimi ?  .:.:. ]

SametYılmaz55

ders çalışmam lazım sınavları vermem lazım ama akşamdan beri fikstüre bakıp şu şöyle olsa böyle olsa diye düşünmekten ders çalışamadım.yarın kağıda yaptığım puan hesaplamasını verecem bu gidişle  :)

emre

rahat olun beyler bu ligde rahat kalırız biz  ;) don't panic,this is SAMSUNSPOR sportsgear..

sınavlara değinecek olursak lanet olsun bu lineer cebire.insan sınvadan sonra hayatında hiç kullanmayacağı bilgiler için bu kadar uğraşır mı ya!!artık ne kadar kopya çektiysek,rastgele...

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: emre55 - 12 April 2010, 01:29:21
rahat olun beyler bu ligde rahat kalırız biz  ;) don't panic,this is SAMSUNSPOR sportsgear..

sınavlara değinecek olursak lanet olsun bu lineer cebire.insan sınvadan sonra hayatında hiç kullanmayacağı bilgiler için bu kadar uğraşır mı ya!!artık ne kadar kopya çektiysek,rastgele...
kardeşim kafayı sıyırdım ben ligde kalmaktan ziyade şöyle olsaydı play-off oynardık gibi hayallere dalmış gitmişim  ;D

celebi

la işinis gücünüz yok mu sizin gidin ders çalışın  :D ;D