Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

yzy,tomaç,vali fotoğrafı montajmı benmi yanlış gördüm

SametYılmaz55

ya arkadaşlar maçı netten izleyebilceğimiz link var mı?

erkutdem55

samsunmania

Alıntı yapılan: brigand55 - 10 April 2010, 15:35:11
avutalım , sabredelim de nereye kadar ?? !! yzy bu adamın nasıl biri oıldğunu hala anlayamamış halkıma üzülüyorum..be seçimde yine bu kazanacak..ne diyim abicim ne diyim ya ..

Aslanım bana diyorsan ben kimin ne mal olduğunu anlayacak,süzecek yaştayım ve tecrübedeyim. Demem o ki biraz bekleyelim. Başka ne şansımız var söyleyin de biz de bilelim. Çok sevmiyorum bu insanları. Halimizin nedeni bu insanlar. Olur olur ya. Bizimkisi böyle bir temenni.  

erkutdem55

YZY'den birşeyler umarak beklersek yerimizde sayarız,hatta yol alan alır biz geride kalırız.YZY yokmuş gibi çalışmalı,birşeyler için çaba sarfetmeliyiz.YZY'ye günün birinde birşeyler olup,bizim tarafımızda olursa bu ballı ekmek kadayıfı olur ama şimdiki gibi devam ederse Samsunsporda kendi yolunda devam etmelidir.Bu takım hiçbir zaman belediye desteği ile birşeyler yapmadı,YZY sadece dediğiniz gibi bir temenni olarak kalmalı,bir beklenti veya son umut olmamalı.

samsunmania

Ne koparsak kardır.Ben bunu bilir bunu söylerim.Eşref saatleri olur bi kıyak yaparlar kurtarırız. Kurumsallaşmamız lazım elin eline bakmamak için. Bunlardan medet uman da yok zaten. Doğmamış çocuğa don biçmeyelim. Bekleyelim. Benim demek istediğim bu. Yoksa kimin ne mal olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

YaşarDoğu

AntZ

Alıntı yapılan: sheva_55 - 10 April 2010, 23:23:03
ya arkadaşlar maçı netten izleyebilceğimiz link var mı?

Geç oldu ama sanırım uyduda şifrelendiği için net adresi soruyorsun;
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/425092.asp

Haber eski olsa da hala geçerli. Bazı uydu alıcılarında kanala girildikten 1 dk sonra yayın geliyor.

emre

abi barca'da oyuncu bitmiyor ki,xavi 2 tane ara pası atıyor ikisi de gol.hangi birini durduracaksın!!maç 2-0 iniesta yeni giriyor oyuna!!real guti'yi niye oynatmaz hiç anlamıyorum.adam oyuna girdi real'in pozisyonları başladı.. >:(

yine de en azından real şampiyonluk yarışında da en azından barca ile yarısıyorlar.real de iyi olmasa barca acık ara farkla şampıyonlugunu ilan ederdi heralde.. :D

yanlız bu maç değil ş.l. finali koyacak real'e.sen dünyanın parasını ver,kur takımı,ş.l. de ceyrek final bile oynayama.senin ezeli rakibin senin stadında final oynasın. :-X

Dartagnan

Beğendikleriniz:             44
Aldığınız Beğeniler:    55

rastlantiya bak :)

Ollivanders

tmm daha tesekkur etmeyelim sen begene asıl biraz :D:D

**KaR6**

hacılar napionuz.. sinirim anca geçti, futboldan soğuttular beni..

Dartagnan

kardesim mal mal bakiyorum mactan bu yana hayalet gibiyim ...

sadece55