Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

Beyler bayanlar. Şuraya bakın. Gözlerime inanamıyorum. YZY, Necaatin Demirtaş, Metin Burma ve bir çok Samsunspor aşığı! kulüpte kahvaltı yapmış.
http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=21601

SaLvo

anca yerler zaten para diyince herkez ortadan kaçıyo

YaşarDoğu

Yemek buldun ye , Para istendi mi kaç , sırtını dön, ayrıca YZY kesin kusulmuş kanla harika bi karışım olan kızılcık şerbeti içmiştir çay yerine ::)

kuzey55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 10 April 2010, 11:32:03
Beyler bayanlar. Şuraya bakın. Gözlerime inanamıyorum. YZY, Necaatin Demirtaş, Metin Burma ve bir çok Samsunspor aşığı! kulüpte kahvaltı yapmış.
http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=21601

açıkçası eni heyecanlandırdı bu olay.amaç maddi destek değilmiş zaten seneye maddi açıdan biraz daha rahat olacağımızı tahmin ediyorum.şehrin yöneticilerinden manevi destek istenmiş bence söylenmese de maddi destek gelecektir mutlaka.seneye bu birlik ve beraberliği ihtiyacımız olacak.

son zamanlarda İstanbulda ve Samsunda yöneticilerin birlik adına güzel işler yapması da sevindirici.

SaLvo

yzy:off karnım acıktı yaa.
isimsiz: oo başkanım siz bilmiyomusunuz samsunspor kahvaltı veriyor hadi orda yiyelim
yzy: harbimi! koşun lan :D

böyle yemekler çok oldu hiç bi faydasını göremedim

kuzey55

biz böyle her gelişmeye önyargıyla yaklaşırsak zaten hiçbişey olmaz.bazı şeyler düzeliyor artık inanalım destek verelim.birlik ve beraberliğe oldukça fazla ihtiyacımız var

SaLvo

Alıntı yapılan: kuzey55 - 10 April 2010, 11:47:54
biz böyle her gelişmeye önyargıyla yaklaşırsak zaten hiçbişey olmaz.bazı şeyler düzeliyor artık inanalım destek verelim.birlik ve beraberliğe oldukça fazla ihtiyacımız var

eğer öyle olucaksa inanalım kardeşim  ;)

samsunmania

Alıntı yapılan: kuzey55 - 10 April 2010, 11:47:54

Doğru. Biraz bekleyip görmek lazım.

YaşarDoğu

Mustafa en son yapılan kongrede kan kusup kızılcık şerbeti içtik diyen adam , bundan sonra yanınızdayım diyen YZY o günden sonra kulübe ne vermiştir söyler misin?YZY yardım edecek zaten asli görevlerinden biride bu?Çiftlik ve Gazi caddesi parklarını bile veremedi kulübe.gitti kuş uçmaz kervan geçmez sahil tarafını verdi?Haa onu da BAkanın ayarladığı biliniyor.

Önyargı değil , tecrübe  ;)

samsunmania

10 April 2010, 11:55:51 #4884 Son düzenlenme: 10 April 2010, 11:57:31 samsunmania55
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 April 2010, 11:51:50
Mustafa en son yapılan kongrede kan kusup kızılcık şerbeti içtik diyen adam , bundan sonra yanınızdayım diyen YZY o günden sonra kulübe ne vermiştir söyler misin?YZY yardım edecek zaten asli görevlerinden biride bu?Çiftlik ve Gazi caddesi parklarını bile veremedi kulübe.gitti kuş uçmaz kervan geçmez sahil tarafını verdi?Haa onu da BAkanın ayarladığı biliniyor.

Önyargı değil , tecrübe  ;)

Sabır Süleyman sabır. Başka şansımız mı var. Bunları bir çeşit ikna etmek gerekiyor. Aynı karede görmek bile heyecanlandırıyor hepimizi.Heyecanın sebebi gül cemalleri değil, isteseler takıma kazandırabilecekleri. Bu iş böyle gitmeyecek ne de olsa. Sabır.

kuzey55

geçmişe bakarsak hep gelecek adına önyargılı olmaya devam edersek yapılmak istenen güzel şeylere destek veremeyiz.söz konusu sadece yusuf ziya da değil.yönetim çok iyi düşünmüş şehrin bütün yöneticilerini toplamış biraraya ve amacın manevi destek oldugunu belirtmiş.bu gelişmeler sonucunda güzel sonuçlar çıkacaktır mutlaka gelecek adına.ama abimizin de söylediği gibi biraz sabır bekleyip görelim.

YaşarDoğu

Abi kendini avut avut avut biryere kadar.Ben inanmıyorum bu adama , inş. yanılan ben olurum, yardım eder bir ben kötü olayım varsın YZY yardım etsin.

samsunmania

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 April 2010, 11:59:12
Abi kendini avut avut avut biryere kadar.Ben inanmıyorum bu adama , inş. yanılan ben olurum, yardım eder bir ben kötü olayım varsın YZY yardım etsin.

Şans çok az tabii ki. HAklı olan sensin. Ne gördük ki şimdiye kadar. Ama olur mu olur diyorum ben. Hemen kestirip atmayalım diyorum. 

brigand

avutalım , sabredelim de nereye kadar ?? !! yzy bu adamın nasıl biri oıldğunu hala anlayamamış halkıma üzülüyorum..be seçimde yine bu kazanacak..ne diyim abicim ne diyim ya ..

King Of The North

Buradaki en önemli husus, Samsunsporumuzun başarısı durumunda herkes sahiplenme duygusuyla ortadalarda cirit atarken, başarısızlıkta ortalarda in cin top oynamaktadır. Geçen yılın sezon açılışında boşuna gırtlak yırtmadık "samsunspora sahip çıkmayan siyasilere yazıklar olsun" diye...