Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

veis

kampanya iyi gidiyor ama bu inşallah olası başkan adayı için degildir.

Kadir ÇELEBİ

STSO'DAN SAMSUNSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Adnan Sakoğlu, 'Bin Altın Adam Kampanyası'nın Samsunspor'a katkı adına iyi niyetle ortaya çıkmış bir fikir olduğunu belirterek, tüm iş adamlarını destek olmaya çağırdı.
STSO'nun temmuz ayı olağan meclis toplantısında konuşan Adnan Sakoğlu, 'Bin Altın Adam Kampanyası'na değindi. İllerin marka olmasında değişik argümanlar olduğunu vurgulayan Sakoğlu, "Şehirlerin en büyük tanıtımı spor ile gerçekleşmektedir. Türkiye'de spor denince akla ilk futbol gelmektedir. A Milli Takımımız nasıl Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği başarılar ile ülkenin tanıtılmasına büyük katkı sağlamışsa, Samsunspor'da ilin tanıtılması noktasında büyük bir katkı sağlamaktadır. Samsunspor bir markadır ve mutlaka Süper Lig'e çıkmalıdır" dedi.

AK Parti Milletvekili Suat Kılıç öncülüğünde Samsunspor'a katkı sağlamak için kampanya başlatıldığını hatırlatan Sakoğlu, "Kampanya çok iyi niyetli, Samsunspor'a katkı adına ortaya atılmış fikirdir. TSO olarak buna duyarsız kalmamız mümkün değildir. Toplanan katkı kulübün borçlarına değil, sadece sezon içinde yapacağı yol, malzeme, kamp gibi masraflarına harcanacaktır. Geçmişi fazla irdeleyenlerin bir yere gitmemsi mümkün değildir. Ama geçmişten de ders almak gerekir. Samsunspor, Samsun'un malıdır. Herkesin bu takıma destek vermesi gerekir. Tüm iş adamlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Samsunspor bizim desteklerimizle Türkiye'de gurur duyulacak bir ekip olacaktır" diye konuştu.

Meclis toplantısının sonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ülke genelinde düzenlediği futbol şöleninde grup birincisi olan STSO Futbol Takımı'na madalyaları takıldı.

www.haberler.com

MeL_55

AlıntıSAYI 133'Ü BULDU

Samsunspor için '1000 Altın Adam' kampanyasına destek gün geçtikçe artmaya devam ediyor. 10 yeni Altın Adam'la sayı 133'ü bulurken, SAMSİD Basın Sözcüsü Eyüp Güler, desteğin süreceğini belirtti

İLGİ ARTIYOR
'1000 Altın Adam' kampanyasına olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Samsunspor'a destek olmak için yürütülen kampanyada sayı 133'e ulaştı. Dün Samsunlu işadamı Aziz Atik, 4 Altın Adam'la kampanyaya destek olurken Esnaf Kefalet Kooparatifi Yönetim Kurulu adına Nazım Katırcı, Esnaf Kefalet Kooparatifi personeli, Hane İnşaat Sahibi Avukat Orçun Yılmaz, Akyüz İnşaat Haluk Akyüz ve Nazar Petrol Fazlı Abdik birer altın adamla Samsunspor'a destek oldular.

İSİMLER BELİRLENDİ
Ayrıca 30.06.2008 tarihinde kampanyaya destek veren 4 isimsiz kişinin kimlikleri de belli oldu. AK. Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç 2. altın adam, Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, Topaloğlu Balıkçılık adına Sinan Topal ve 19 Mayıs AK Parti İlçe Başkanı Osman Topaloğlu isimleri açıklanan kişiler oldular. SAMSİD Başkanı Hakkı Tomaç ve Basın Sözcüsü Eyüp Güler, katılımcılara sonsuz teşekkür ettiklerini söylediler. Fatih TUTAR
Samsun Esnaf Kredi Kefaret Kooparatifi Yönetim Kurulu adına 2.500 YTL'lik çeki Güler'e, Nazım Katırcı teslim etti.

Samsun Esnaf Kredi Kefaret Kooparatifi personeli, Başkan H. Eyüp Güler'e jest yaptı. Personel aralarında topladığı 2.500 YTL ile kampanyaya bir altın adam olarak katıldı.

Hane İnşaat Sahibi Av. Orçun Yılmaz, '1000 Altın Adam' kampanyasına 131. altın adam olarak katıldı.

Akyüz İnşaat sahibi Haluk Akyüz ile Nazar Petrol'ün sahibi Fazlı Abdik, '1000 Altın Adam' kampanyasına dün katılan isimler oldular.

veis

yani demek oluyorki 330 milyarımız var.bu para deplasmanlara harcanacaksa 600 milyarı bulsa kafi gelecekdir.geri kalanlada çocukların transfer paralarını versek yeter bence.haaa borçmu hiç önemli degil ödemesekde olur.ne ala gel keyfim gel.

veis

heryerden inanılmaz istek var bu sefer ama bunca adam şimdimi anladı samsunsporun samsunun markası oldugunu iş işden geçtikden sonra herkes tutuşdu tabiri caizse.

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor'un Bin Altın Adam Kampanyasına Gazeteci Desteği
Samsunspor'un Bin Altın Adam Kampanyasına Gazeteci Desteği   Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği (SAMSİD) Basın Sözcüsü Eyüp Güler, "Bin Altın Adam Kampanyası"nın Samsunspor için varlık ve yokluğun mücadelesi gereği olduğunu söyledi. Samsun'da görev yapan spor muhabirleri de kampanyaya destek verdi.

3 Haziran 2008

Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği (SAMSİD) Basın Sözcüsü Eyüp Güler, "Bin Altın Adam Kampanyası"nın Samsunspor için varlık ve yokluğun mücadelesi gereği olduğunu söyledi.

"Bin Altın Adam Kampanyası"nın Samsun'un kampanyası olduğunu kaydeden Eyüp Güler, "Bugünlerde ben de varım diyerek ortaya çıkmazsak, gelecekte kimseye sitem etmenin Samsun'a faydası olmaz. Bugün Samsunlular için ortaya çıkma günüdür" dedi. Bu kampanyasının Samsunspor için varlık ve yokluğun mücadelesi gereği olduğunu ifade eden Güler, "Kampanyaya katılma noktasında herkesin birbirini beklediği yolunda bir görüntü var. Bizde şunu söylüyoruz: Önemli olan hiç kimse yokken ortaya çıkıp adını yazdırmaktır. Samsun'un bir numaralı markası Samsunspor'dur. Bunun etrafında toplanmayacaksak neyin etrafında toplanacağız? Samsun adına mangalda kül bırakmayanlarda ortaya çıkmalıdır. Bu hareket hedefine ulaşmalı ve bu marka yaşamalıdır. Kampanyaya katılmayanların gelecekte Samsun adına karamsar sitemler üretmeye, şikayet etmeye de hakları olmayacaktır" diye konuştu.

"Bundan sonra hedef bu kenetlenme etrafında iyi bir yönetim oluşturmak olmalıdır" diyen Eyüp Güler, "Samsun geleceğe güvenle bakmalı, ortak hedefleri olmalıdır. İmkanı olan Samsunluları gücü oranda kampanyaya destek olmaya çağırıyorum. Bizim bu çabamızla Samsunspor'a yönetim oluşacaktır. Yoksa tam hüsran olur. Kampanya Samsunspor'u günlük değil, kökten bir seferde kurtarma çabasıdır. Ne yapılacaksa bu günlerde yapacağız. Ben inancımı kaybetmiş değilim. Fesatlığı, siyaseti, çekememezliği bir kenara bırakalım, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu bir kere olsun gösterelim" şeklinde konuştu.

Samsun'da, ulusal ve yerel basın kuruluşlarında görev yapan spor muhabirleri, Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (SAMSİD) başlattığı "Bin Altın Adam Kampanyası"na destek verdi.

Samsunspor'un 2008-2009 sezonunda yol, kamp ve malzeme gibi giderlerinin karşılanması amacıyla SAMSİD'in başlattığı "Bin Altın Adam Kampanyası"na spor muhabirleri de katıldı. SAMSİD Basın Sözcüsü Eyüp Güler'in kampanyaya Samsunluları davet etmek için düzenlediği toplantının ardından spor muhabirleri adına Denge Gazetesi spor muhabiri Özgür Kalanbak, muhabirlerin kendi aralarında topladığı parayı bankaya yatırdıktan sonra dekontunu Güler'e teslim etti.

Muhabirleri bu anlamı davranışı nedeniyle kutlayan Güler, "Zaten gazeteciler, her gün kampanyaya katılanları gazete sayfalarında yayımlayarak büyük destek olmaktadır. Ancak, kampanyaya para desteği de vererek, hepsi birer altın adam olmuştur. Onların bu davranışı karşısında gurur duydum. Umarım bu davranış Samsunlulara da örnek teşkil eder" dedi.

Öte yandan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un kampanya katılması yönünde teşvik ettiği Onur Petrol de 5 bin YTL vererek 'altın adamlar' arasına girdi. Ayrıca, SAMSİD yönetiminde bulunan Rüştü Araboğlu da SAM-SEV adına kampanyaya destek verdi.

misafir

ben mi kaçırdım acaba diyorum.Samsunsporda başkanlık yapmış yöneticilik yapmış idarecilik yapmış olanların kampanyaya katılımı nedir acaba..Para verdikleri zaman temlik koymaya alışmıs olanların galiba iş bağışa gelince pek ortalarda görünmüyorlar.
benim bildiğim bir nacı pınar ,erkan zorlu ve hüseyin başgöl ya gerisi nerde

veis

toplamda 133 altın adam
55 tanesini erkan zorlu karşıladı.
50 milyarlık da h.başgölden
o zaman katılım büyük deniliyor ya geriye ne kaldı:
53 tane altın adam çıkmış samsundan

cuneytavar55

2001 yılındaki Olaylı SAMSUNSPOR-fenerbaçe Öncesi ve sonrasi bu şehri kendi siyasi menfaatlerine peşkeş çekenlerin bugün dilenciye sadaka verir misali başlattıkları (kendilerini unutturma ve insanları kandırma kampanyası)Devam ederken SAMSUNSPOR taraftarının balık hafızalı olmadığını   hatırlatırım.Bana göre toplasan 1000 ini 1adam etmezlerin bu kampanyadan elde ettikleri reklamla SAMSUNSPORA ne kadar zarar verdiklerinide önümüzdeki sezon hep beraber tribünde göreceğiz.
Futbolun önce bilgi işi sonrasında ise para işi olduğu günümüzde SAMSUNSPORLUYUM diye geçinenlerin ki bunlar bu kulüp sayesinde para ve kariyer sahibi olmuşlardır,şimdi çıkıp sahibi oldukları gazetelerde artist gibi poz vermelerini ibretle seyrediyorum.     
                                                                                    Cüneyt AVAR
                                                                        (ESKİ SAMSUNSPOR TARAFTAR TEMSİLCİSİ)

tolga

samsunsporun üzerinden herkes siyaset yapıyor bazılarının aklına yeni gelmiş samsunsporun bir marka olduğu neredeydiniz daha önceleri şimdi çıkmışsınız kampanya dan bahsediliyor katılım bence fiyasko olacak yarın kongre var yine ertelenecek geçen zaman hep samsunspor aleyhine takımda futbolcu yok hoca yok federasyon borcundan lisans çıkartamıyorsun kongre ayın 12 sine ertelenecek  o tarihten sonra maçların başlamasına 45 gün var  kamp yerin bellideğil daha sıralarsan çok şey çıkacak sorun sorun sorun hayırlrsı bakalım alınacak futbolcu portföyün belli değil eldeki gençler diyorlar  bir elin parmağını geçmez saysan sercan sefa can 4. 5 adamı bulmak zor  bu işler o kadar kolay olmuyor süper lig kalitedinde bir ligte oynuyorsun diğer takımların aldıklarına bak birde bize bak karşılaştır cevabı bulursunuz  yani bu haldeyken bile herkes samsınsporun sırtından piyasa yapıyor  bir söz var düşenin dostu olmaz diye

celebi

tolga

130 olmuş     200 veya 300 olsa ne olur o para bir kere transfere ve federasyona harcanmıyacak  kulübün rutin masraflarına gidecek önümüzde dağ gibi federasyon ve futbolculara olan totalde 4,5 trilyon var önemli olan o  temlikler hikaye samsunsporun lige başlaması için bu paranın karşılanması lazım bir kere lige girmeyi halledelim

samsunmania

AlıntıMinibüsçülerden ALTIN destek
Sınırlı Sorumlu 63 Nolu Yeşil Samsun Minibüscüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şadi Akay, Samsunspor için başlatılan ´Bin Altın Adam´ kampanyasına 65 kooperatif üyesi ile destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Üyelerinin kampanyaya kişi başı bin adet çeyrek altınla katılacağını ifade eden Kooperatif Başkanı Şener Akay, dün konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Kooperatif Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu açıklamada Şadi Akay, "Samsunspor, Samsun´un bir markasıdır. Samsunspor birinci ligde futbol oynadığı zaman büyük futbol takımları şehrimize geliyordu. Bu müsabakalar aynı zamanda televizyonlardan da yayınlanıyor ve şehrimizin bir anlamda reklamı oluyordu. Ama bazı şeyler kötüye gitti ve takımımız ikinci lige kadar düştü. Kulübümüz içinde bulunduğu sıkıntıları bir türlü aşamadı. Mali sorunlar giderilemediği için Samsunspor kötü günler geçirmeye başladı. Kooperatif olarak biz diyoruz ki, artık bu gidişe dur denilmelidir. Bu yüzden 65 kooperatifimiz üyesi ile Bin Altın Adam kampanyasına kişi başı biner adet çeyrek altınla destek verme kararı aldık" dedi

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=14841

Bir kaç ihtimal var. İlki basım hatası. 65 kişi biner çeyrek altından 65 bin çeyrek altın eder.Çeyrek altın zannedersem 65 ytl civarı. Korkunç para eder. Herhalde 65 kişi birer çeyrek altın verecek.
İkincisi her zamanki gibi haber gazetesi balonu.
Üçüncüsü minibüsçüler de reklama başladı.
Son olarak inşallah haber doğrudur. Bu bağış çok şeyi değiştirir. Bekliyoruz. 1000 altın adam benden diyen vekilimiz gibi olmasın da...

**KaR6**

minibusculer adam bası bin çeyrek altın verecek durumda olsalar yazın sıcagında milletin dırdırını cekmez gider tatil yaparlardı heralde :) kişi başı birer çeyrek altın ise yaklasık 4200 ytl gibibir para ederki bu bile onların iyiniyetinin muthiş bir göstergesi.. helal olsun hepsine..