Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıKILIÇ: TRANSFER YAPILAMAYACAK

21 Haziran 2008 Cumartesi 12:50

Samsunspor mali krizden kurtulması için başlatılan, "1000 Altın Adam Kampanyası"nın öncülerinden Milletvekili Suat Kılıç, "Dernek kurup, yardımları burada toplayacağız. Gelecek parayı transfer hariç Samsunspor için kullanacağız" dedi

DETAYLAR ANLATILDI
Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü'nde yapılan toplantıda Samsunspor için "1000 Altın Adam Kampanyası"na öncülük eden AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, kampanyanın detaylarını anlattı. Kılıç, "Bu projenin amacı kesinlikle takımın borçlarını kapatmak veya transfer yapmak değildir. Çünkü dernekler kanununa göre, toplayacağımız bu parayla ne transfer yapabiliyoruz, ne de yapılandırılmış borçları kapatabiliyoruz" dedi.

MİLLETVEKİLLERİ DE DESTEK VERECEK
Kılıç, "Bütün milletvekili arkadaşlarım adına konuşuyorum, kulübün kampa gideceği sırada parası bulunmaması gibi önemli bir sıkıntı olamaz. Deplasmana giderken para bulunamaması olamaz. Önceki yıllarda bunu çok yaşadık. Yöneticilerimiz 'Paramız yok, otobüsle mi deplasmana gitsek' kaygısı yaşadılar. bunlar çok üzücü gelişmelerdi. Bizim amacımız topladığımız bu paralarla bu tür sorunları halletmek. Amacımız bu" diye konuştu.

KAYGILARI ANLATTI
Takıma talip olmak isteyenlerin kaygıları olduğunu da belirten Kılıç, "Takıma sahip çıkmak isteyenlerin büyük kaygıları var. Bu proje eğer olursa, aday olmak isteyenlerin önü açılır. Bütün milletvekillerimiz beni arayarak bu kampanyanın çok önemli olduğu ve kesinlikle sonuca ulaşması gerektiğini söylediler. Ve hepsi de kampanyanın içinde olacaklar. Kampanya başladığı gün milletvekillerimizin bankaya koştuğunu göreceksiniz" dedi.

ELİŞTİRİ İSTEMİYORUM
Kılıç, "Her kampanyanın eleştirilen yanları olacaktık. Ancak bizler iyi niyetli girdiğimiz bu yolda hesap vermek istemeyiz. Sayın milletvekilimiz Ahmet Yeni'nin ağzından yazılan '1000 altın adam az. Ben 1000 tane bulayım sayı 10.000 olsun' şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ancak Sayın Yeni de bizzat beni arayarak bu kampanyaya her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazır olduğunu belirtti" diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN SAMSUNSPOR
Önemli olanın Samsunspor olduğunun altını çizen Kılıç, "Bu kampanyanın sahipi Suat Kılıç değildir. Kampanyanın bizim adımızla yürümesi gibi bir isteğimizde yoktur. Biz projenin gerisinde kalalım, proje bizi geçsin. İstediğimiz bu. Burada bizim adımızdan önemli olan bir şey vardır, o da tabiki Samsunspor'dur. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Yoksa Samsun'un en büyük reklam kaynağı gün geçtikçe erimeye devam edecektir" dedi.

TÜFENK'E TEŞEKKÜR
Suat Kılıç, "Elini taşın altına koyabilmek adına en önemli görevi Turgut Tüfenk yapmıştır. Kendisi Samsunspor'un geleceğini oluşturan önemli futbolcuların alacaklarını verip, takımda kalmasını sağlamıştır. Kendisini buradan alkışlıyorum. Tüfenk gibi Samsunspor için katkıda bulunacak güçte olan birçok işadamımız var. Samsun'daki iş adamlarını teşvik etmek lazım. Biz de bu kampanyayla bunu yapmaya çalışıyoruz" diye konutşu.

ÖNEMLİ İSİMLER
Para toplama işine de değinen Kılıç, "Bütün toplama işlemi çok titiz kişilerin elinden yapılacaktır. En iyiyi yapmaya çalışacağız. Dernekler masasının uzun ve detaylı incelemeleri sonucunda yardım toplama işinin yönetmeliği açısından bir dernek üzerinden olmasının yasalara göre en uygun olacağını anladık. Biz de bunun için ağırlık olarak sivil toplum örgütlerinden bulacağımız önemli isimlerle bir dernek kuracağız" dedi.

İŞTE KURULACAK DERNEK
Kurulacak derneğin adını da açıklayan Kılıç, "Kuracağımız derneği adı Samsunspor Taraftar, Yönetici ve İş Adamları Derneği olacaktır. Aynı zamanda bir de internet sitesi kurup, toplam ulaşılan rakamı ve kimlerin destek olduğu gün gün güncenlenerek herkese duyurulacak. bu işlemlere pazartesi gününden itibaren başlanacaktır. Bir de bütün alacağımız paraları bağış makbuzuyla beraber yapacağımızı hatırlatmak isterim" diye konuştu.

veis

ya paralar toplanacakmışda transfer olmayacakmışda bunlar nasıl işler anlamadım sen 10 trilyonu bul bak bakalım transferde borca parada nasıl yapılıyor.paralar güme gidecek adım gibi eminim bu güneş yıllardır doguyor ama kimin cebine belli degil.bu gün transfere 1.5 trilyon ayırsan seni süperlige çıkartır o para.ee sen 5 trilyon topluyorsun geri kalan larlada borçlarını öde ama o olmaz niye yine samsunspor kulklanılıyor.

SametYılmaz55

ya transfer olmayacaksa ne olcak bu paralar 40 trilyonluk borç olur 30 trilyon ne anladın ondan önce başarı getircek transfer yap takım bi şaha kalksın sonra bak nası destek geliyo hem iş adamlarından hemde halktan.ondan sonrada onları başlarsın ödemeye adam akıllı bir kalkınma planı şart yoksa milyon dolarlar toplasakta nafile.....

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 21 June 2008, 15:58:11
ya paralar toplanacakmışda transfer olmayacakmışda bunlar nasıl işler anlamadım sen 10 trilyonu bul bak bakalım transferde borca parada nasıl yapılıyor.paralar güme gidecek adım gibi eminim bu güneş yıllardır doguyor ama kimin cebine belli degil.bu gün transfere 1.5 trilyon ayırsan seni süperlige çıkartır o para.ee sen 5 trilyon topluyorsun geri kalan larlada borçlarını öde ama o olmaz niye yine samsunspor kulklanılıyor.

Abicim toplanacak para şunun için kullanılacak: Bu kaynağın kulübün sigorta primi, maaş ve deplasman cari harcamalarda kullanılmasını amaçlıyor.Toplanan para boşa gitmiyor yani.

Dediğim gibi arkadaşlar 7 tane futbolcumuz tüfenk sayesinde takımda kesin olarak kaldı. Süper genç takımdanda 12 tane futbolcuyu profesyonel yaptık şuan 19 tane futbolcumuz var. Transfer olmazsa onlarla lige başlayacağız.

berusa55

AlıntıSamsunspor'un gelecek sezon kamp, ulaşım malzeme gibi masraflarının karşılanması için başlatılan "Bin Altın Adam Kampanyası" faaliyetlerini yürütmek amacıyla Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği kuruldu.

Samsunspor'un mali yapısını biraz olsun rahatlatmak için AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç önderliğinde başlatılan "Bin Altın Adam Kampanyası"nı sivil toplum örgütlerinin yürütmesi için dernek kuruldu. Kurulan derneğin geçici yönetim kurulunu sivil toplum örgütlerinin temsilcileri oluşturdu. Samsun İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda Milletvekili Suat Kılıç öncülüğünde yapılan toplantıda, derneğin tüzüğü oluşturuldu. 23 Haziran Pazartesi günü tüzel olarak kurulacak olan derneğin daha sonra Halk Bankası'nda dolar, euro ve YTL hesabı açarak kampanyaya start vereceği bildirildi.

Kampanya ve dernek hakkında bilgi veren Milletvekili Suat Kılıç, bu kampanyanın Samsunspor adına büyük bir heyecanı harekete geçirmek üzere kamu ve özel kesim temsilcileri ile başlatmış oldukları bir sinerji hareketi olduğunu söyledi. Bu hareketin Samsun'a ve Samsun halkına ait bir hareket olduğunu vurgulayan Kılıç, "Amacı Samsunspor'un 2008-2009 sezonunda rahat yönetilebilir bir mali destekleme profiline kavuşturulmasını sağlamaktır. Bu heyecanın merkezinden Samsun vardır. Siyasi görüşler ve ideolojiler söz konusu değildir. Toplumsal ayrılıklar söz konusu değildir. Ortak paydası Samsunspor'dur. Heyecanı körükleyen nokta kırmızı-beyaz renkler ve Samsunspor sevdasıdır. Bu amaçla kentin sivil ve sosyal kesimlerinin öncülüğünde Samsunspor'u gelecek sezon mali yönden desteklemek üzere bir dernek kuruluşunu gerçekleştirdik" dedi.

Derneğin adını "Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği" olarak belirlendiğine vurgu yapan Suat Kılıç, "Dernek Samsunspor'un deplasman giderleri, ulaşım, konaklama, kamp dönemi giderleri, kulübün sarp malzemeleri ve kulüp futbolcularının spor malzemeleri ihtiyaçlarının karşılanması, bunun yanı sıra kulüp personelinin maaşlarının ödenmesi gibi acil ve önemli ihtiyaçların temin edilmesi noktasında yardım ve destekleme faaliyetini sürdürecektir" diye konuştu. Derneğin tamamen şeffaflık ilkesi ile yönetileceğini aktaran Milletvekili Kılıç, geçici dernek yönetimi açıkladı.

Kılıç, "Derneğinin geçici Yönetim Kurulu Başkanlığını Av. Hakkı Tomaç, Başkan Yardımcılığına Ticaret Borsası Başkanı Yusuf Özer, Saymanlığına Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'ndan bildirilecek bir kişi tarafından yürütülecektir. Basın sözcülüğünü Samsun Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Eyüp Güler yapacak. Üyeliklere ise Samsun Barosu'nu temsilen Av. Cengizhan Şengül, SAM-SEV'i temsilen Rüştü Araboğlu, Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Ayhan Çakır, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'ni temsilen Başkan Metin Genççakır, İstanbul'da bulunan dernekleri temsilen Müslüm Çamuroğlu seçilmiştir" diye konuştu.

Sivil ve sosyal kesimin geniş bir yelpazede temsiline imkan sağlayan bir yönetim yapısının ortaya çıkarıldığını söyleyen Kılıç, bu yönetim yapısı içinde toplanacak kaynakların Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği adına oluşturulacak olan internet sitesinden duyurulacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: http://www.haberler.com/bin-altin-adam-kampanyasi-icin-dernek-kuruldu-haberi/

Sadece Samsunspor

iyi dernek de kuruldu paralar da toplanacak derneğe seçilen kişilerin bazılarını tanıyorum gerçekten başarılı olacaklardır

veis

toplanan para kampa deplasman giderlerine gidecek halen anlamıyorum bu borcu kapatmadan bişey yapamayız.deplasmana gidecek 175 milyardan önce borçları halletmemiz lazım.

Sadece Samsunspor

AlıntıSATYİD İŞ BAŞINDA

Samsunspor için 1000 Altın Adam Kampanyası'nın altyapısı oluşturuldu...

22 Haziran 2008 Pazar 12:38

1000 Altın Adam Projesinin hayata geçmesi için dün bir araya gelen yeni yönetim ve üyeler derneği resmen kurdular. yarından itibaren faaliyet göstermeye başlayacak olan derneğin adı Samsunspor Taraftar, Yönetici ve İşadamı Derneği olarak belirlendi

TÜZÜK OLUŞTURULDU
AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın önderliğinde başlayan Samsunspor için 1000 Altın Kampanya'sının altyapı çalışması hemen hemen tamamlandı. Önceki gün Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun belirlediği sivil toplum örgütleri üyeleri dün İl Özel İdare Toplantı Salonu'nda bir araya gelerek derneği tüzüğünü oluşturdular.

ALTYAPI TAMAMLANDI
Toplantı sonrası basına açıklama yapan AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "1000 Altın Adam Projesi'nin artık altyapı çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Bu toplanacak paranın resmi kanallardan işlenmesi açısından oluşturduğumuz derneğimiz pazartesi günü (yarın) itibariyle resmi olarak işlemeye başlayacak" diye konuştu.

DERNEK PAZARTESİ GÜNÜ
Banka hesaplarının da pazartesi günü itibariyle oluşacağının altını çizen Kılıç, "Kurduğumuz Samsunspor Taraftar, Yönetici ve İşadamı Derneği pazartesi günü saat 09.00 itibariyle faaliyete geçecek. Bu saatten sonra bankalarla teker teker görüşmeler yapıp gerekli Türk Lirası, Euro ve Dolar hesap numaralarını alacağız" dedi.

TOPU GÖNÜLLÜLERE ATIYORUZ
Kılıç, "Biz dernek aşamasını bitirip, topu Samsunspor'a gönül verenlere atıyoruz. Çünkü 1000 Altın Adam Projesi için gerekli bütün altyapıları gerçekleştirdik. Bu dakikadan sonra tek yapmamız gereken bir şey kaldı. O da Samsunlu işadamları ve Samsunspor'ad destek olmak isteyenleri bu kampanyaya teşvik etmektir" diye konuştu. Selçuk KAYA

İŞTE YÖNETİM KURULU
Kurulan Samsunspor Taraftar, Yönetici ve İşadamı Derneği'nin yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Yönetim Kurulu Başkanı: Hakkı Tomaç, Başkan Yardımcısı Ticaret Borsası'ndan Yusuf Özer, Basın Sözcüsü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Eyüp Güler, Üyeler: Cengizhan Şengün, rüştü Araboğlu, Metin Genççakır ve Müslüm Çamuroğlu. derneğin saymanlığını ise Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın belirleyeceği bir üye yapacak.

Sadece Samsunspor

Haber Gazetesi yazarı Necdet UZUN'un yazısıdır:

AlıntıProje tutar mı?..

Samsunspor'un acil ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak başlatılan '1000 Altın Adam Projesi' için Vali Hasan  Basri  Güzeloğlu'nun başkanlığında, DSİ Salonu'nda yapılan
toplantıya biraz erken gittim...
        DSİ'nin bakımlı ıhlamur ağaçlarının
altında toplantı saati öncesi havayı soluklarken,
konu elbette Samsunspor...
       Yanımda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı Hacı Eyüb Güler ile Emlakçılar Odası Başkanı Hasan   Arslan da vardı...
       Beyaz fanilalı, hasta Samsunsporlu olduğu her halinden
belli olan bir genç,Hacı Eyüb Güler'in yanına  "Başkanım" diyerek yaklaştı... "Valla 75 YTL biriktirdim. Bu parayı Samsunspor'a bağışlayacağım" dedi...
     Bu sözleri söylerken,yüzündeki ifadeye baktım.
     Yoksul olduğu her halinden belli bir gencin
bu duyarlılığı o anda herkesi etkilemişti...
     Ona göre bir servetti bu para...
     Bu ruh haliyle salona girdiğimde,'zor' denilenin aslında 'kolay' gerçekleşeceğine olan inancım daha da artmıştı...
Kimlerin neden katılıp katılmadığını
yorumlamak istemiyorum...
       Zamanı geldiğinde onların da söyleyecek bir sözü vardır elbette...
      Suat Kılıç'ın milletvekili arkadaşlarıyla görüşüp desteklerini aldığını ifade etmesi, aslında yaratılabilecek spekülasyonların
önünü kesmeye yönelikti...
     Bir de bu işin siyasetinin olmadığını, Haluk Koç'un "Ben de varım" sözleriyle hatırlattı...
       Kılıç'ın asıl sıkıntısı, bu projenin
kendisiyle ilişkilendirilmesiydi. "Bu proje Samsunlularındır"
demesi de işte bu yüzdendi...
     Dünkü yazımda belirttiğim gibi,
     Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun
kurmaylarına büyük bir titizlikle hazırlattığı
projenin altyapısının konuşulmasına sıra gelmişti...
     Alacak ve temlik sarmalından kurtulmak için
'1000 Altın Adam Projesi'ne yapılacak 2 bin 500 YTL'lik
bağışlar, kurulacak bir derneğin bankadaki hesabına yatırılacaktı.
      Para sadece Samsunspor'un ihtiyaçları için
fatura karşılığında ödenecekti...
     Ödenen her kuruş, aynı gün
ayrıntılı biçimde
derneğin erişim sitesinde
yayınlanacaktı...
      Şaibelerden uzak,şeffaf bir yönetim anlayışı...
       Duyarlılıklar ve dengeler de önemliydi...
       Derneğin yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin
temsilcilerinden oluşturuldu. Hemen hemen her kesimi temsil eden
       insanlar yönetimdeydi...
        Kafalarda güvensizliğe dair
hiçbir soru işareti bırakılmamıştı...
       Olan, zaten toplantıda söylerdi...
        Vali Hasan Basri Güzeloğlu ısrarla da
sordu:"Başka önerisi olan var mı?"
       Herkes hemfikirdi...
       Dün Samsunspor tarihinde
bir ilke tanıklık ettim...
"Proje tutar mı?" diye endişe duymuyorum...
      Biriktirdiği 75 YTL'yi Samsunspor'a vermek isteyen
gencin gözlerindeki ışık ve
toplantıya katılanların içtenliği "Tutar mı?" sorusunu
gereksiz kılmıştı...
     Haydi hayırlısı...

veis

harbisamsunsporlu5517

temlikler kalksın bızde sıte olarak bır kampanya baslatırız inş

Sadece Samsunspor

Alıntı'BİN ALTIN ADAM KAMPANYASI' BAŞLADI

Samsunspor'a destek olmak için başlatılan 'Bin Altın Adam Kampanyası'na 2 bin 500 YTL ile ilk desteği Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç verirken, eski Samsunspor yöneticisi Hüseyin Başgöl de 50 bin YTL destek oldu.

Samsunspor'a bir nebze destek olmak için Milletvekili Suat Kılıç önderliğinde 'Bin Altın Adam Kampanyası'nı başlatmak için kurulan Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği, bugün Halk Bankası'nda YTL, dolar ve euro hesabı açarak kampanyanın startını verdi. Bin Altın Adam Kampanyası'na ilk desteği veren, hesaba 2 bin 500 YTL yatıran Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Milletvekili Suat Kılıç oldu. Dernek üyelerinin de para yatırarak destek olduğu kampanyaya eski Samsunspor yöneticisi Hüseyin Başgöl 50 bin YTL ile destek verdi.

Kampanya hakkında bilgi veren Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakkı Tomaç, "Son yıllarda Samsunspor sıkıntılı bir ortamda bulunuyor. Samsunspor markasını ve itibarının zedelenmesi de söz konusu. Onun için oluşturulan bu dernek ile bu ortamın giderilmesi, Samsunspor'a yeniden itibar kazandırılması için bu işin altına elimizi soktuk. Burada ana amacımız Samsunspor'a destek olmaktır" dedi.

Kampanyaya katılmak isteyenler için banka hesap numaralarını veren Dernek Basın Sözcüsü Eyüp Güler de, "Halk Bankası'nda açılan YTL hesabı 16005555, dolar hesabı 53005555 ve euro hesabı 58005555 hesaplarına para yatırabilir. Kampanya ilk desteği Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ve Milletvekilimiz Suat Kılıç verdi. Yine milletvekilimizin babası Hüseyin Kılıç da kampanya destek verenler arasına girdi. Ayrıca, derneğe yönetimi oluşturan tüm arkadaşlarımızın yanı sıra eski Samsunspor yöneticisi Hüseyin Başgöl de 50 bin YTL kampanyaya katıldı" şeklinde konuştu.

Güler, Borsa Sitesi'nde dernek binasını oluşturduklarını belirterek, "Önümüzdeki günlerde dernek adına kuracağımız internet sitesinde kampanyaya destek olan kişileri tek tek açıklayacağız. Şeffaf olmak adına toplanan paranın da nereye ve kaç lira gittiğini oradan duyuracağız" dedi.

veis

bu bana çok saçma geliyor vali veya ali veli farketmiyor toplanan para niye borç kapama yerine takımın deplasman giderlerine gidiyor.ya şu borç bitmeden olmaz arkadaş bunu anlamıyorlar ya.

samsunmania

Ben asıl 1000 altın adam benden diyen vekilimizi bekliyorum.Bakalım ne olacak.İnşallah bizi utandırır.

CeLiL_55

şu büyük Samsun şehrindeki bütün Samsun Vatandaşlarından kişi başı sadece 5ytl alıcaksın Samsunsporun bütün borcunu 0 lıcaksın bu güneşi tekrar çıkaracaksın Efsane Hak ettiği Yere Geri Dönsün Artık...