armağan kuş uçtu

Başlatan Baþkent_55, 08 April 2008, 14:28:28

« önceki - sonraki »

cem 55

2 gündür sinirden çıldırıcam yerimde duramıyorum böyle sacma sapan iş olur mu zaten hersey kötü gidiyo tek tutunacak dalımız genç oyuncularımız onları da yok pahasına kaybediyoruz aklım almıyo 50 milyar gibi bi paraya gelecegi cok parlak bi oyuncumuzu kaybediyoruz ajanslara düsen armagan kayseride haberinin altında samsunspor iyi oyuncu olsa bu paraya bu oyuncuyu verirmiydi diyolar verir malesef verir 12 mac üst üste kazanamadıgımızda bile böyle kahrolmamıs üzülmemiştim gelecegimizi satıyoruz işin dahada kötüsü armaganın gidişi bana baslangıcmıs gibi geliyo yazık gerçekten cok yazık.

jean

bu tanjuda menajerligi samsunsporun ustunemi kurmus ne gelmis adami samsundan almis kayseriye vermis sanki diyemiyor yonetime satmayin daha cok is var diye sattigi parada para olsa 50 milayr suc yonetimde

55erhan55

bu yönetimi savunanlar hala savunacaklarmı merak ediyorum doğrusu bu yönetim yaptıklarıyla
ve yapmadıklarıyla SAMSUNSPOR umu haketmiyor  bırtakın artık kimse gelmiyodu muhabbetini bu takımın başına gelecek en kötü yönetim şuandaki yönetimdir sayın sezgin gümüş geldiğinden bu yana hiçbir şey yapmadı hem yapacam dedi sonuç ortada bırakın artık SAMSUNSPOR un geleceğini satmaya başladılar bugün amatör futbolcular bile 50000,00 ytl ye gidiyorllar  yazıklar olsun senin gibi yönetime bırakın artık bu takımı

yusuf celebi

Bu haberi okuduğumda gerçek olamaz diye düşünmüştüm ama kendime geldikçe doğruluğuna inandım.

Üç seferdir yazı yazıyorum ama söylemek istediklerimi ifade edemedim ve sildim,kendimi toparladığımda ayrıntılı yazacağım.

Tek kelimeyle rezalet,genç oyuncuları satmakla Samsunspor'u satmak arasında hiç bir fark yok.

Sırada kim var... Sercan,Turgut,Emre hangisi?.

merkez

Alıntı yapılan: yusuf celebi - 11 April 2008, 14:45:10
Bu haberi okuduğumda gerçek olamaz diye düşünmüştüm ama kendime geldikçe doğruluğuna inandım.

Üç seferdir yazı yazıyorum ama söylemek istediklerimi ifade edemedim ve sildim,kendimi toparladığımda ayrıntılı yazacağım.

Tek kelimeyle rezalet,genç oyuncuları satmakla Samsunspor'u satmak arasında hiç bir fark yok.

Sırada kim var... Sercan,Turgut,Emre hangisi?.

Sevgili Yusuf Abi Öncelikle çok uzun bir aradan sonra yazdığınızı görmek mutluluk verici,misafir kullanıcı adlı arkadaşımız bir çok eski kullanıcıyı tekrar yazmalarını istemek için sıralarken sizi atlamış ve tabi amsterdamlıyı da.
sizlerin olduğu bir forum daha nitelikli daha kuvvetli daha güçlü olacaktır diye düşünüyorum,ayrıca armağan kuş hakkındaki düşüncelerinizin de altına imzamı atıyorum.

erkan55

Gözdesi Sercan

Bank Asya 1. Lig'de Eskişehir'de top koşturan Sergen Yalçın veliahtını belirledi. Sergen futbol stiliyle kendisini andıran Samsunspor'un 20 yaşındaki futbolcusu Sercan Temizyürek'i 6 Nisan'da Samsun'daki Samsun-Eskişehir maçında karşılaşmasında izledi. BU karşılaşmada Sercan'ın keşfeden Sergen, maçın ardından bu futbolcuyu izlemekten keyif aldığını söyledi ve basın mensuplarından genç futbolcu hakkında bilgi aldı. Beşiktaşlı menajer ve yöneticilerle temas kuran Sergen'in Sercan'ın transferi halinde takımı yıllar boyunca taşıyacak bir futbolcuya sahip olacağını söyledi. SAMSUNSPOR-Eskişehir karşılaşması golsüz sona ererken, Sergen çevresindekilere Sercan'ın oyununa hayran kaldığını, genç futbolcunun Samsunspor için büyük şans oluduğunu söyledi. Golcü futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Eskişehir'e gol atmayı çok istedim. Elimden geleni yaptım, ama olmadı" diye konuştu

veis

sercan süper bi yetenek samsun için ve türk sporu adına sevinç verici bi gelişme herkesin onu takip etmesi.ama sergen abisini örnek almasında neyaparsa yapsın diyor insan içinden.

maviay55

aynı şeyleri sölicem bende..

yazık çok yazık!!!

ozkan17

anlasılan sadece armaganımızla kalmıcak bu iş..sercan seriyi devam ettircek arkasından turgutmu dersiniz emremii bilinmez

maviay55

Allah korusun kardeşim ağzını hayra aç yaww onlar bizim geleceğimiz...

körfez55

sercan iyi olsa ne olacak onun da sözünü kesmişler...malesef kötü günler bizi bekliyor derhal bu mantığın değişmesi gerek yoksa gitsinler lütfennnn

CeLiL_55

Bravo Size Gerizekalı Yöneticiler Samsunsporu Batırdıkça Batırın Dibe Vuruyoruz iyice..!

jean

yav yokmu akilli yonetimde zaten para yok iki uc adam cikti bari kaptirmayalim onlari

Sadece Samsunspor

AlıntıFutsal U21 Milliler, Moldova Karşısında

2008 Avrupa U21 Futsal Şampiyonası Elemeleri 6. Grup'ta İtalya, Fransa ve Moldova mücadele edecek Futsal U21 Milli Takımımız, grubundaki ilk maçında bugün Moldova ile karşılaşacak. İtalya'nın Martina Franca bölgesindeki Palazetto dello Sport'ta oynanacak karşılaşma yerel saat ile 18.00'de başlayacak.

Grubumuzda oynanacak günün diğer maçında, İtalya ile Fransa saat 20.30'da karşı karşıya gelecek. 11 -14 Nisan 2008 tarihleri arasında oynanacak karşılaşmalar sonunda grubu birinci bitirecek takım finallere katılmaya hak kazanacak.

Teknik Direktör Ömer Kaner yönetimindeki Futsal U21 Milli Takımımızın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Hüseyin Daş (Ankaragücü), Alptekin Teytey (Fenerbahçe), Emre Gaydan (Gazi Belediye - Samsun), Cem Keskin (Akçakoca Spor), Mustafa Kurtay (Topkapı Spor), Ferdi Karakuş (İsparta Spor), Ozan Akkuş (Paşabahçe Spor), İsmet Şimşek (Dikilitaş Spor), Ethem Özden (Kumluca Belediye Spor), Aykut Erdal (Robur Et Vescitas - Hollanda), Serkan Albayrak (AS National - Hollanda), Ersan Keleş (Paraske Bowl Morlenwelz - Belçika).

2008 Avrupa U21 Futsal Şampiyonası Elemeleri 6. Grup maç programı şöyle;

Tarih (Yerel saat) 1. Takım Skor 2. Takım Stat

11.04.2008 - 18:00 Moldova - TÜRKİYE Palazzetto dello Sport

11.04.2008 - 20:30 İtalya - Fransa Palazzetto dello Sport

12.04.2008 - 18:00 Fransa - Moldova Palazzetto dello Sport

12.04.2008 - 20:30 İtalya - TÜRKİYE Palazzetto dello Sport

14.04.2008 - 18:00 TÜRKİYE - Fransa Palazzetto dello Sport

14.04.2008 - 20:30 Moldova - İtalya Palazzetto dello Sport

giden armağanın yerine bu genç oyuncuyu gazi belediyeden samsunspora alabiliriz yönetime bildirmesi  ;)

Kais

11 April 2008, 23:43:12 #74 Son düzenlenme: 12 April 2008, 00:39:44 berusa55
Tanju Samsunluysa ben Samsnlu değilim