armağan kuş uçtu

Başlatan Baþkent_55, 08 April 2008, 14:28:28

« önceki - sonraki »

MeL_55

tanju bide samsunlusun sahip cik SAHIPPPP !!!!!!  >:(

Sadece Samsunspor

yazıklar olsun hemen kongre yapılmalı ve güçlü adaylar çıkmalı - tmm sezon sonunda tecrübeli oyuncular gitcekte bu gençlerde giderse napcaz ??? eskiden gençlerimiz var diye güvenle bakıyorduk geleceğe ama onlarda giderse eriyip gideriz

hiçmi acımadınız 50 milyarı alırken be yuh be adam 17 yaşında 21 kere milli takımda oynamış ama yok işte futboldan anlayan yönetim istiyorum ben artık

Shane_Falco

Yaa bırakın tanju'yu manjuyu ya resimlerde göründü die adam hakkında atıp tutmayak aslını bilmeden şimdi ne geldiyse şu süleyman hurma yüzünden geldi başımıza aha adım gibi eminim şurayada yazıyorum bu adam gelip sadece armağanı almadı kayserinin yıllardır bizim Emre'de gözü vardı Armağanı satan akıl almaz zihniyet eminimki Emre'yide gözden çıkarmıştır kayseriye vermiştir sezon sonunda bakın görürsünüz artık dicek sözüm yok benm bu insanlara en sonunda yürekten sevdiğim bağlandığım samsunspor'dan kendimi uzak tutturcaklar bana çünkü sinirleniyorum kendime zarar veriyorum böle insanlar yüzünden yazıklar olsun ya YAZIKKKLARRR OLSUNNNN....

ozkan17

kesin tanju ayartmısdır onuda cocugun aklına gırmısdır serefsız

Kadir ÇELEBİ

Futbolcular gelip gider Hatta gorduk yasadık kacıp gider... transferin hangi kosullarla oldugunu bilmemek kaydıyla bahsi gecen en buyuk mevla 120 bin ytl. ki buda komik bir rakam  gelecek vaat eden bir futbolcu icin..

kerem55

Başta Tanju .. olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum.  >:( Aferin size. Hey Allahım bugünleri de gördük, yazık.  >:( çok yazık

maço

gıden gıtsın yaa

tabıkı gıttıgı ıcın uzulecemde bu benım takımıma olan baglılıma bır etkı yapmayacak.ınsallah  bızden ayırlan oyuncularla bı hesaplasma gunu gelır.

veis

samsunsporda daha nice topçular var gitmesi kayıp degil.ama biçilen bedel az ve yanlış sorunda burda.armaganı 500 milyara versek kimse ses çıkarmazdı.yanlış bedel de oldu.

körfez55

sıradaki gelsin..emre balakkkk...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: veis - 09 April 2008, 19:06:39
samsunsporda daha nice topçular var gitmesi kayıp degil.ama biçilen bedel az ve yanlış sorunda burda.armaganı 500 milyara versek kimse ses çıkarmazdı.yanlış bedel de oldu.

Sevgili kardeşim
Aynı şeyi Çelebi de yazmış. Ben de diyorum ki Tanju Çon ve yıldız takımdaki Oğuzhan'dan başka ekstrası olan kim var? Madem daha çok oyuncumuz  var, isim yazın o halde.
Ayrıca 16 yaşında geleceğin yıldızı olacak olan ( nereden mi biliyoruz, çünkü Tanju ile birlikte Samsun'u liseler kategorisinde Türkiye'de kafaya oynatıyorlar ) bir oyuncuyu 50.000 liraya sattılar diye değil bizim isyanımız. 500.000'e de satsalar yine aynı tepkiyi verirdik. Zaten bizden 50.000'e alan adamlar önce epey bir faydalanıp, sonra da nice 50.000'lere satacaktır. Daha önce yazdıklarımı tekrarlamama gerek yok sanırım. Samsunspor gelenekleri kendisine çiğnetilmiştir ve resmen hakaret edilmiştir bize.

Çocuk gitmek istiyordu gibi mazeretlerin de savunulacak bir tarafı yok. Yönetici olarak onun gitmek istemesini ortaya çıkaran sebepleri ortadan kaldırmak lazım.

Ortada her Samsunsporlunun tepki vermesi gereken bir fotoğraf var. Kalesi fethedilmiş bir kumandan gibi hissediyorum kendimi. Lütfen, bu kadar görmezden gelmeyin. Doğru yaptığı zaman helal olsun dediğimiz yönetime, yanlış yaptığında yanlışsın diyemezserk Samsunspor'a iyilik değil kötülük etmiş oluruz.

ali ihsan

Eskiden biz gidip böyle topçuları alırken,şimdi aynı duruma düşmek çok üzücü gerçekten.Geleceğimiz gidiyor ve bir şey yapamıyoruz.Gelde İsmail Uyanık'ı arama,onu bu kulüpten soğutanlara ağzına geleni söyleme şimdi !!!!

Kadir ÇELEBİ

09 April 2008, 22:27:31 #41 Son düzenlenme: 09 April 2008, 22:51:40 SamsunSpor_34
Herkes bu transferin oyle yada boyle yanlış oldugu kanaatinde onemli olan asıl bundan sonra baslıyor mevcut yonetim devam mı tamammı kararını vermeli her iki durumdada samsunsporun cıkarını dusunerek dogru adımlar atmalıdır.. ben taraftar olarak sezon basında devre arasında cektigim sıkıntıları cekmek istemiyorum.

körfez55

kyseri milyon dolarları alırken ağzımızı acıp bakarız....

GençKozluklu

Of ya acayip derece de canı msıkıldı bu olaya ya.
Allahım sen bana mukayet ol.

veis

sevgili samsuni armaganın gitmek isteyip istememesi apayrı bir konu oraya girmemin bi anlamı yok.bence satılabilirler tabiki hiç sorun degil ama ben ısrarla alınan ücrete takıldım.bonservis bedeli bana kalırsa az.bugün armaganı 500 milyara satmış olsaydık ençok sevinenlerden olurduk.sonuçda bu çocuklara alacaklarını veremiyoruz.hergelen teklif günümüz şartlarında akıl karıştırıcı olur bu çocuklar için.ama bi emre balak sercan turgut sefa tanjunun buşekilde gitmesine hatta bu rakamlara gitmesine bende karşıyım.herkes gidebilir ama dedigim gibi maddi boyut çok önemli.sercan temizyürekde gidiyor hemde lig bitmeden imza atıcak ama bu benim bahsettigim gibi rakamlara olucak.1.500 milyon dolara gitdi bile.