armağan kuş uçtu

Başlatan Baþkent_55, 08 April 2008, 14:28:28

« önceki - sonraki »

Adnan Mesadonoviç

millet kimbilir nereleriyle gülüyolardır bize?ama benim merak ettğim yönetim nasıl böyle bişey yapar bu kdar işbilmezlik olmaz bence bu işin altında başka bişeyler var ama ne?

nomak55

Eywah diyorum ki eywah...sergen gobeklisi sercan icin bole dediyse aywayı yedik elli milyarada sercanı saratları bjk ye....sercan benim gozumde srgenle falan olcusemez sercanın stili messiye benziyor tola cabuk iyi vuruyor sol ayagınıda istediği gibi kullanıyor sergen b.k yesin

veis

gerçi bu gazatenin haberi kim bilir gidip sergene canlı sorsan bilmemm görmedim ben o tarz bi çocugu falanm der.biz sercanın bu şekilde havalara girmesini saglıyoruz yarın birgün kıçı başı oynarsa şaşırmayın.

yusuf celebi

Göreve geldiklerinde taraftarlarda çok büyük umut oluşmuştu.Sık sık kullandıkları "Samsunspor ailesi" kavramı bir süre sonra dağıldı.Bir yöneticinin Tv programında hemde canlı yayında herkesin önünde "yönetimin gidişatını,istanbul belirler"tarzında beyanatından sonra Samsunspor tarihinde hiç olmayan ...Samsun-İstanbul...kutuplaşması oluştu ve çok tehlikeli boyutlara ulaştı.

Yönetim takımın ekonomik buhranına çözüm üretemedi sıkıntılar had safhaya ulaştı.
Yönetimden bazı kişilerin Samsunspor üzerinden siyasi rant sağlama ,belli bir yere gelme düşüncelerinin olduğunu ve bu mülahazalarla hareket edilmesi sonucu "Samsunspor'un siyasi panayır alanına dönüştürme"planlarının varlığı konusunda maalesef bilgiler alınmıştır.

Samsunspor'un belli kesimlerce desteklenmemesi sanırım bu yüzden.

Kulübe gönderdiğim yazıda şu ifadelere yer vermiştim...

SAMSUNSPOR KULUP BAŞKANLIĞINA
Sn,Sezgin Gümüş,

Transfer dönemi yaklaşırken kamuoyunda yer alan transfer haberlerini yakından takip etmekteyiz.

Kulübümüzün içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle takıma yapılacak takviyeler konusunda hassas davranılması, transfer  edilecek oyuncu sayısı ve alınacak oyuncu kalitesi Samsunspor sever olarak bizleride ilgilendirmektedir.

Otuz  trilyonun üzerinde borcu olan takımımızın borcu arttırma lüksü yoktur olmamalıdır.
İstikrarsız sonuçlar alması takıma aşırı transfer yapılma düşüncesini oluşturmamalıdır,hocamızın transfer istemeside normal karşılanmalı fakat kulübümüzün aşırı borcu nedeniyle gerekli hassasiyeti göstermesi sağlanmalıdır.

Futbolun içinden gelen biri olarak takımın ihtiyacı olan transfer mevkiisi ,olmasa olmaz gerekli mevkii orta alandır,takımı oyun oynatan kritik bölge orta alan bölgesi olduğuna göre bu bölgeye takviye yapılması normal karşılanabilir.
Takımın başka transferlere ihtiyacı olduğu aşikardır fakat borç stoğu nedeniyle ve bulunduğumuz ligde takımın yeniden yapılanması en müsait yer olması nedeniyle genç oyuncularımızın takıma monte edilmesi için fırsat olarak görülmeli o riske girilmeli ve  ligi bu anlamda değerlendirmeliyiz.

Kadroda yer alan ,Fatih ,Marciel,Hakkı,Murat Duman gibi bu takıma külfiyet getiren bu oyuncuların devre arasında gönderilmesini buradan gelebilecek paralarla iyi sayılabilecek bir orta saha oyuncusu alınması ve en önemlisi boşalan bu yerlere genç oyuncuları monte etmemiz fikrini benimsiyorum.
Bu takımın geleceği düşünülerek hareket noktası belirlenmelidir.

Borcumuzun 6 trilyon olduğu dönemden itibaren yönetimleri bu konularda hassas olunmalı şeklinde uyarılar yapılmış fakat borcumuzun bu rakamlara ulaşmış olması gösteriyorki gereken hassasiyet gösterilmemiştir.
Samsunspor bu borcun altından mutlaka çıkarılmalı ve sağlıklı bir yapıya kavuşturulmalıdır.
Bu düşüncelerin hayata geçirilebilmesi ancak ve ancak cesaretli ve istikrarlı bir yönetim tarzı ile mümkündür.
Kısaca Samsunspor devre arasında transfer çılgınlığına düşmemeli ,orta alan dışında bir transfer yapılmamalıdır.

Yukarıdaki yazıda görüldüğü üzere takıma genç oyuncuların monte edilmesi önerisi yapıldı fakat yönetimin sezon başı planlamalarında genç oyuncular yer almadığı için mecbur kaldıkları için planlamalarında olmamasına rağmen kadroya almak zorunda kalmalarından dolayı bu genç oyuncular oynatılmaya başlanmıştır.
Öyle veya böyle oynayan bu oyuncular veya oynamayı bekleyen genç ve kaliteli oyuncular ailesi bahane edilerek takımdan gönderilmesi inanılması imkansız bir bahanedir.

Çok cüzi miktarda para alan bu genç oyuncular mağdur ediliyorsa bu yönetimin beceriksizliğinden kaynaklanmaktadır,Samsunspor'un geleceğine yatırım yapmayıp takımdan gönderilmeye başlanılan ,gönderilmeleri akabinde kadroda hangi tip oyuncuların dahil edileceğini tahmin etmek zor olmasa gerek.Takıma kıyıda köşede kalmış döküntü oyuncuları monte ederek yani toplama bir takımla önümüzdeki senelerde nasıl durumlarla karşılacacağımızı şimdiden kestirebiliriz sanırım.

Bu yönetimin gelecek kongreden sonra olup olmayacağı belli değilken şimdiden apar topar oyuncu gönderilmeye başlanmışsa bu vahim bir durumdur.

Yönetime önerimiz para sıkıntılarını bahane olarak göstermeden (bilinen yüzünde Armağan bedava verilmiştir) oyuncu gönderme çalışmalarını sonlandırması ve bir an önce kongre tarihi belirlemesidir.

"Samsunspor'un genç oyuncularını satması,Samsunspor'u satmakla eş değerdir"

nomak55

walla cok dogru soylemişşsin sana tamamen katılıyorum b.izim zaten bu hallerde olmamızın sebebi gençleri çıkartıp oynatmak yerine.eskilerden sagdan soldan meedt ummak.
Hulasa bu konu ile ilgili birde atasozumuz varki son derece acıklayıccı
eskiye ragbet olsa bit pazarına rahmet yagardı

red_white

bunun hesabını weremicekler ilerdee

kumkoylu ahmet

Armagan Kusa Futbol Hayatinda basarilar dilerim en iyi en guzel yere gelirsin insallah.
samsunsporuda bu duruma getirenlere yaziklar olsun

veis

Alıntı yapılan: veis - 10 April 2008, 07:57:38
sevgili samsuni armaganın gitmek isteyip istememesi apayrı bir konu oraya girmemin bi anlamı yok.bence satılabilirler tabiki hiç sorun degil ama ben ısrarla alınan ücrete takıldım.bonservis bedeli bana kalırsa az.bugün armaganı 500 milyara satmış olsaydık ençok sevinenlerden olurduk.sonuçda bu çocuklara alacaklarını veremiyoruz.hergelen teklif günümüz şartlarında akıl karıştırıcı olur bu çocuklar için.ama bi emre balak sercan turgut sefa tanjunun buşekilde gitmesine hatta bu rakamlara gitmesine bende karşıyım.herkes gidebilir ama dedigim gibi maddi boyut çok önemli.sercan temizyürekde gidiyor hemde lig bitmeden imza atıcak ama bu benim bahsettigim gibi rakamlara olucak.1.500 milyon dolara gitdi bile.

bakın işte cemil turanda seyretti ve sercanda yuvadan uçtu.

red_white

veis

sercan gideli 3 hafta bizde sadece top oynuyor şimdilik.

since1965

Samsunspor eger bugun küme düşmediyse bütün imkansızlara ragman ligde kaldıysa bunun tek sebebi alt yapımızdan gelen futbolcularımızdır.Bu sene yaşadıgımız durumu ibret almayarak futbolcu almaya kalkasanız menejerinin alacagı komisyon parasına futbolcu satmak.Samsunspor yok etmek gelecegini yok etmek demektir.

celebi

olsun ben tekrar bu şehrin tekrar yetenekler çıkartacağını umuyorum.

veis

samsunsporda daha nice sercanlar çıkar ama bu çocuklara as futbolcular sakatlanınca veya kadro dışı kalınca forma verilmesin herzaman güvenilsin yeter.

Nuri Asan

16 April 2008, 17:16:19 #88 Son düzenlenme: 16 April 2008, 17:19:36 PiyanistOnur
emre balak'ta gidiyor elden,uyanın la uyanın
samet aybaba gizlice emreyi izletiyor,haberimiz yoktu vs demeyin

veis

transfer borsası kudurdu. :P