armağan kuş uçtu

Başlatan Baþkent_55, 08 April 2008, 14:28:28

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

bende sefa bir takımla anlaştı diye duydum ama kesin değil  ;)

veis

esasında oftaş tarzı bi takım yaratılır bu çocuklarla.birbirlerine alışıklarda.

celebi

zaten bu söylentiler her zaman olacaktır. bakalım sonunda neler olacak. ;)

veis

sercan ve emre balak kesin yoklar ama digerleri sanırım kalacakdır.

aydın uzun

samsunlu gençleri satmak bu kadar kolaymı.samsunsporun başına samsunlu değil gerçek bir samsunsporlu gerek.ama oda rahmetli menteşoğlu'ydu.

Sioux

buyur işte, hadi eskiler papaz, paracı vs olsun. gençler niye durmuyor, niye tutamıyorsunuz elde. yönetim değişikliği şart.

US

kongre olup paralı adam gelmezı sart samsuna..samsunlu samsunsporlu olmasın baskan..PARALI OLSUN!!!

aydın uzun

samsunspor'a sahip çikacak bir iş adamı yokmu.yaaaaaa.yazıklar olsun

yusuf celebi

Samsunspor'un şu andaki mevcut yönetimi bütün olumsuzluklara rağmen sezon sonu muhtemel  kongre kararı alma arefesinde yönetim,futbolcunun ve ailesinin söylemlerini kendi beceriksizliğini örtmek için ön plana çıkararak geleceğimiz olan futbolcuları alel acele elden çıkarmanın ne kadar basiretsizce bir davranış olduğunu ve Samsunspor'a nelere malolacağını maalesef anlamış değiller.

Bu değerleri elden çıkarmanın hesabını nasıl verecekler.

Samsunspor kamuoyu şunu bilmelidirki,Samsunspor camiası içinde bu kulübü yönetebilecek gerçek Samsunspor'lu insanlar var ve yeri ve zamanı geldiğinde şehri yönetenlerin manevi desteği sağlandığında bu kişiler yeter artık diyecekler,daha fazla dayanamayacaklardır.

Kulübün ekonomik anlamda sıkıntılarının olması umutsuz bir durum oluşturmuştur fakat bu umuda tek çare yönetime zengin iş adamları lazım düşünceside pek temeli olmayan bir durum.

Samsunspor'a gelebilecek ve bütün servetini bağışlayacak mantığı hiç doğru değil burada önemli olan yönetime gelecek kişilerin gerçekten Samsunspor'lu olması ticaretten anlayan belli bir yönetme zekasına sahip iyi bir ekiple Samsunu yönetenlerin manevi desteğini alarak bu kulübü düzlüğe çıkarabilecek birilerinin kulübe gelmesi beklenebilir aksi hayalden öte bir şeydir.

Lazoli

salla bu yönetimi yaw..