armağan kuş uçtu

Başlatan Baþkent_55, 08 April 2008, 14:28:28

« önceki - sonraki »

körfez55

sercan da gider emre de bizde bu kafa varken hepsi gider...bakalım bu adamlardan alınan paralar nereye gidecek önemli olan bu.

Baþkent_55

beyler karamsar olmaya gerek yok ........ben ii paralar verildiği anda sercan sefa emre turgut satılsın önemli değil ama çok ii paralara satılması lazım .......armağan çok ucuza gitti bu doğru ama yönetimin bundan sonra daha dikkatli olup ii işler çıkarması gerek bilindiği gibi zaten tüm futbolcular bir olup bu yönetimi istemiyoruz demişlerdi  eğerki samsunspor bu yönetimle hareket edecekse ki öyle bir hazırlıkları mayısta kongreye hazırlanıyorlar birçok futbolcuyla devam etmeyeceklerdir......tabi bu demek olmuyor futbolcuyu bedava verelim ...umarım amağandaki yanlış başka futbolcularda olmaz.........ikinci bir olay yönetimde 5 kuruş para yok gibi zaten şehirde sırt çevirmiş durumda eee mayıstada ki ben hiç inanmıyorum 1 tane aday çıkmayacağı için bu yönetim aday olacağına göre sezgin gümüş bu kumarı göze alıp rus ruleti oynacak ya kafasına dayar kendini yok eder yada başkalarına sıkar en büyük o olur ........zaman her şeyin cevabı bakıp  göreceğiz.SAYIN BAŞKAN UMARIM AŞKTA KAYBEDER KUMARDA KAZANIRSIN..........

körfez55

futbolcu yönetimi istemedi doğru ama çözüm yolu satmak değil.neden istemedi paralarını alamadıkları için.bu ortamı yaratmayacaksın.eğer samsunspor yöneticisi isen satmakla bi yere varılmayacağını bilmek gerekir.seneye kimle oynayacağız peki.daha iyilerini mi alacağız.

harbisamsunsporlu5517

elimizdeki yıldızları 5 milyon ytl bile verseler satmamamız lazım sercan, turgut, emre vs bu oyuncuları elimizde tutamazsak bu takımın basında durmanızın ne anlamı varki  yöneticiysen genclerimizi bir sekılde takımda tutacaksın  bu takımın geleceğini  nasıl satarsınız

Baþkent_55

satmasa ne yapacak adam o zaman para  kaynakları bulsunlar adama.......hangi kulüp başkanı kendi kazancından para aktarıyor kulube .......ozaman  kulup o adamın olur kimseyi karıştırmaz kulübe ........eeee para bulamassa adam ne yapacak mecbur satacak.....başka bir çözüm öneriniz varmı .........yönetimi bende çok eleştirdim ancak gerçekten çaresizliklerini şimdi daha iyi anlıyorum .......herkez biraz mantıklı oturup düşünsün

beşnumara

yazık çok yazık... pırıl pırıl gençlerimizi borcumuz var diye ödeme yapmalıyız diye satıyoruz.armağanı satan zihniyet diğerlerini de satacaktır.sefa emre turgut sercan ve diğerleri.armağanın babasının samsunsporda görevli olduğunu duymuştum bilmiyorum hala çalışıyor mu.yazıklar olsun babasına da tanju çolak i...sine de.bir  de utanmadan açıklama yapıyor bu transferle samsunspora yazık oldu gitmemeliydi vs. ulan armağanın menajeri sensin babası da alt yapıda görevli.madem ki böle bir şey var istemiyorsun gitmesini kamuoyuna  duyur.de ki samsunsporun geleceğini satıyorlar.buna izin vermeyin... *******.başka zman konuşmasını biliyon.adnan kuş sana da yazıklar olsun... s...irin gidin bu kulüpten

Adnan Mesadonoviç

Arkadaşlar ;herkes yönetime yükleniyo bu yönetim değilmiydi takım kayyuma kaldı kalacakken çıkıp yürekleriyle bu takıma sahip çıkan bu yönetim değilmiydi SAMSUNSPOR un zor günlerinde ellerini taşın altına koyan adamlar daha ne yapsın kardeşim ne validen ne belediye başkanından ne alt kademe belediye başkanlarından ne samsundaki sivil toplum örgütlerinden ne samsunun ileri gelenlerinden kulübe destek yokken adamlar ne yapsın lütfen herkes elini vicdanına koysun unutmayalım ki SAMSUNSPOR çok büyük bi camiadır

körfez55

tabiki büyük bir camiadır.ama son zamanlardaki yöneticiler sayesinde malesef 50 bin ytl adam satacak kadar küçüldük..

Nuri Asan

Umutlarım gitti,50 milyar gibi bir rakama bu futbolcu verilirmi hiç bu çocuk Samsunspor'un geleceği idi aç kaldınız sanki a.k

MeL_55

cok yanlis yapti yönetim. ama bu isin icinde tanjuda var... yaziklar olsun bide samsunluyuz diye ortalikda geziosunuz. armagan kalsa kalirdi ama yönetim adamlarin parasini ödemiyoki... öyle teker teker gidiyolar yazikk yildizlarimiz birer birer kayyiiorrrr..

yaman55

Alıntı yapılan: yaman55 - 08 April 2008, 14:12:44
istanbul uşağı meşhur fenerli galatasaraylı tanju menejeriymiş samsunda kalmasını sağlamak yerine kopardı helal olsun

sunbeam

50 000 bin YTL karsiliginda milli ve süper yetenek oyuncusunu satandan daha ne beklersin. Inanamiyorum.

Amsterdamli

Armaginin gonderildigini okudugumdan bu yana sinirim dinmis degil. Satildi bile demiyecegim cunku resmen bayram hediyesi olarak Kayserispora verildi.

Su son seneler cektigimiz sikintilari hafifleten tek neden alt yapimizda yetisen ve cesitli kategorilerde milli olan,  ileride takimiza apayri bir kimlik ve kalite kazandiracagi dusundugum genc yeteneklerimizdi.

Hep hayalimde bu genclerden olusan ve Celil, Serkan, Caner, Can, gibi tecrubeli Samsunlularla zirveye oynayacak bir Samsunspor vardi. Sezon basladiginda benim dusuncem ekonomik darbogazda olan kulup gencleri kayitsiz sartsiz oynatmali yonundeydi. Ama bizim yonetim ne yapti gitti yaslanmis hayir kalmamis pahali futbolculari takima koydu. Gencleri onemsemedi onlarlan ilgilenmedi ve netice olarakta bu cocuklar kendini gelistiremedi.

Bu yasli futbolculari takima kazandirirken dusunceleri ne idi? Superlige cikmak! Gun geldi devre arasinda ligde kalabilmemiz icin 5 futbolcu transfer etmemiz gerekir dediler. Yine genclere guvenmediler. Ne oldu genc agirlikli bu takim 4 mac ust uste galibiyet almasini bildi. Tribunlere son senelerin rekor sayilacak seyircisini cekti. Bu basariyi hatta futbolcular yonetimi istemediklerini acikca beyan ettikten sonra aldilar. Her hafta yerel gazetelerde bir genc futbolcumuzun yildiz oldugunu ve rakiplerin hayran kaldigini okuduk. Bu cocuklara sene basindan beri sans verilseydi simdi kendilerini daha gelistirmis olacaklardi ve ligde belki daha ust siralarda olacaktik.

Bu takim 12 mac ust uste galibiyet yuzu gormedi. Hepimiz futbolcularin isteksiz oldugundan bu galibiyeti gormedigini biliyoruz. Niye isteksizler cunku yonetim ne kendilerine haklari olan maaslarini oduyor nede ilgileniyor. Bu takimin gelecegini kim kurtarabilir? Tabiki kendi alt yapisindan yetismis genc yetenekleri. Bu cocuklarin aldiklari maas cok cuzi bir maastir. Senin Hakkiya, Murat Dumana, Marciele, Zafer Sakara, Sinan Demirciogluna, Fatih Aytekine odeyemedigin maas ile bu cocuklarin maasini hem odeyebilirdin hemde canlarini dislerine takip oynarlardi. Baska turlu bu ekonomik darbogazdan nasil cikacaktik? Herkez bu yonetim takimi kayyumdan kurtardi elini tasin altina soktu diyor. Yaptiklari olumlu bir seyi soylesinlerde bizde bilelim. Sadece gostermelik o koltuga oturulmaz. Takimi resmen batirdilar ve dahada cok borca soktular.

Veeeeeeeeeeee sonunda aylardir bekledigimiz projelerini gerceklestirmeye basladilar.

KAYSERISPORA BIR ARMAGAN VERDILER!!

Acaba bu armagani verirken ne dusunuyorlardi? Bizde nasil olsa yetenek cok zaten oynatmayida dusunmuyoruz en iyisi etrafimiza dagitmaya baslayalim mi? Futbolcularimiza para veremiyoruz ama yuksek maasli futbolculari elimizde tutariz, onlara odeyemedigimiz maaslar katlanir ustlerine faiz biner borcumuz dahada artar, basari gelmez cunku bu imkansiz ac ayi oynamaz bunu bizde biliyoruz ama biz Samsunsporumuzun alt yapisindan yetisen cevherleri gormuyoruz. Biri bize deseki bu takimi bu genclerden olusturalim Celil, Caner, Serkan, Can abilik yapsin onlara yol gostersin kendilerine guleriz.

Samsunspor hani ozune donuyordu. Sezon basi iddiali aciklamala yaparken iyidi simdi belediye ve vali yardim etmiyormu oldu. Bu iddiali aciklamalari kendilerine guvenerek yapacaklar yada hic yapmacayaklar. Sonra sucu baskasinin ustune atmak kolay. 3/4 sene sonra Inter 0 Samsunspor 1 skorunu gorecektik! Dilleri surcmus olmasin Inter 0 Kayserispor 1 demek istedilerdi galiba.

Yonetim diyoruzda yonetim mi kaldi bu takimda? Kac kisi var yonetimde bilen var mi? Mayista kongre olacakmis; ne kongresi? Karar alindi mi kongre icin. Sanki aday var diyen arkadaslar var. Once aday sonra kongre olmaz. Once kongre karari alinsin sonra aday cikarsa cikar. Kendileride devam etmek istiyorsa cikarilar listelerini ve yeniden aday olurlar. Disaridan yonetime neden takviye gelmiyor, neden kongre karari alinamiyor? Yoksa artik kimse bu yonetime girmek istemiyormu?

Armagini avrupa takimlari istiyordu? Okadar buyuk bir yetenekti. Hangi akilla hangi mantikla Kayserispora verirsiniz? Bu gencleri elimizde tutarsak ve bunlarla kacinilmaz olan basariyi yakalarsak 4/5 sene sonra bu takimin degeri kac YTL olacak his dusunemiyormusunuz hic hesapliyamiyormusunuz?

Bu yonetim Samsunsporun gelecegini satmistir, hayallerini satmistir, BU YONETIM SAMSUNSPORU SATMISTIR!!!

55samsunlu55

bu takımın gelecek vadeden yıldız adayı oyuncuları bir otomobil parasına bu kulüpten uçup gidiyorsa, kayyuma kalsın veya kapatılsın daha iyi. bizim için armağan kuş olayından herhalde daha aşağılayıcı bir durum olamaz. amatör kulüp seviyesine düştük demektir. tanju ..bnesi için fazla bir şey söylemeye gerek yok, arife tarif gerekmez zaten...