armağan kuş uçtu

Başlatan Baþkent_55, 08 April 2008, 14:28:28

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Olacak iş değil ya.Göz göre göre gitti gencecik bir yetenek daha.Umarım bu hatadan geri dönülür.

alperen_55

50.000 ytl ye ,geleceğin yıldızı diye tabir ettiğimiz armağanı ,hiç pahasına sattıysak samsunsporumuzun durumu vahametinde ötesinde . armağanı bile takım da tutamazsak sercanı, emre yi sefayı turgutu .... nasıl tutacaz anlamadım. biz bu yönetim ,bu felsefeyle daha çok sürünecez gibime geliyor.

ss

50 bın ytl yı gule gule harcayın artık yazık yaa adam alacagımıza adam satıyoruz

celebi

hayırlısı olmasını diliyorum. fakat armağan gibi daha niceleri var bizimtakımda karamsar br tablo çizmek yanlış olur.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 09 April 2008, 10:39:30
hayırlısı olmasını diliyorum. fakat armağan gibi daha niceleri var bizimtakımda karamsar br tablo çizmek yanlış olur.

Kim var mesela? Tanju Çon ve Oğuzhan'dan başka Armağan ayarında... Ayrıca velev ki olsa bile bu zihniyetle olanların da yok pahasına satılmayacağını nasıl garanti edebiliriz? Buradaki mesele Armağan değil, Samsunspor'un gelenekleri... 

tuzlalı

Bu çocuğun yeteneklerini görmüş değilim. O yüzden kapasitesiyle alakalı kişisel fikrim yok. Ancak uzunca zamandır kendisinden övgüyle söz edildiğine çokça şahit oldum. Bu transfer kesinleştiyse gerçekten çok üzücü.

Asıl merak ve hayret ettiğim konu, bunca övgüye layık görülen ve konusulan bir oyuncunun bu kadar kolay satılması, harcanması. Düpedüz ihanettir. Samsunsporun yalnızlığının sadece maddi anlamda olmadığının kanıtıdır. Olacak şey değil.

hani şu son dönemde bir reklam dönüyor ya; Kredi kartından avans çekmek gibi .  OOha yani.

roligan

AH OĞLUM

Evimizin güneşiydi gülüşün
Fotoğraflar yerini tutmuyor oğlum
Ah oğlum, ah oğlum

Yıkanmadı gömleklerin
Kokun gitmesin diye
Montun asılı duruyor
Duvarda hala
Dönersen bir gün giyersin diye
Ah oğlum, ah oğlum

Varsa bir ayıbın, günahın
Paylaşırız, buradayız oğlum
Babalar eksik gösterse de çok sever
Dönmesen de bunu bil oğlum
Ah oğlum, ah oğlum

erkan55

AlıntıTRANSFER BORSASI AÇILIYOR
Kırmızı-Beyazlı takımda birçok oyuncunun taliplisi var. Maddi anlamda sıkıntıda olan..
09 Nisan 2008 Çarşamba 12:54
Kırmızı-Beyazlı takımda birçok oyuncunun taliplisi var. Maddi anlamda sıkıntıda olan yönetim elini çabuk tutmazsa, transferde sıkıntı yaşayabilir

ÇOĞU ANLAŞMIŞ
Liglerde tüm takımlar gelecek sezonun hazırlıklarına çok önceden başladı. Bu nedenle transfer dedikoduları da artık ayyuka çıkıyor. Hatta 'şu takımdayım, gelecek sezon yokum' diyen futbolcular bile var. Bu sezon transferin en hareketli takımı ise büyük bir ihtimalle Samsunspor olacak gibi.Nedeni, transfer ücretlerini alamayan ve teker teker federasyona başvuran futbolcusunun elini kolunu sallayarak takımdan ayrılacak olmasıdır.

TEHLİKE BÜYÜK
Yönetimi bu konuda bir çalışma içinde olduğunu biliyoruz, ancak üstesinden gelebilecek mi merak konusu. Çünkü, maddi kaynak bulmakta zorlanan yönetimi, federasyona olan 1.5 milyon YTL, futbolcuların bu sezonki yaklaşık 1.5 milyon YTL'lik futbolcu alacakları ve yine yeni sezon için gerekli olan 1.5 milyon YTL'lik transfer tehlikesi bekliyor. Samsunspor elini çabuk tutup şimdiden gelecek sezonun planlarını yapmalı, aksi halde atı alan Üsküdar'ı geçmiş olacak.

Samsunspor'da ciddi ciddi transfer teklifi alan futbolcular ve takımlar ise şunlar:

Celil: Antalyaspor-Karşıyaka
Caner: Sivasspor
Sercan: Gençlerbirliği
Emre Balak: Ankaragücü
Sefa: Beşiktaş
Hakkı: Konyaspor-Çaykur Rizespor
Armağan: Kayserispor'a gitti
Turgut: Gençlerbirliği-Antalya 

resmen gelecegimiz satiliyor

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: roligan - 09 April 2008, 14:35:18

AH OĞLUM

Evimizin güneşiydi gülüşün
Fotoğraflar yerini tutmuyor oğlum
Ah oğlum, ah oğlum

Yıkanmadı gömleklerin
Kokun gitmesin diye
Montun asılı duruyor
Duvarda hala
Dönersen bir gün giyersin diye
Ah oğlum, ah oğlum

Varsa bir ayıbın, günahın
Paylaşırız, buradayız oğlum
Babalar eksik gösterse de çok sever
Dönmesen de bunu bil oğlum
Ah oğlum, ah oğlum

Abi, aramıza hoşgeldin...

Şu fotoğraf yüreğimi yaktı, içim köz oldu.

Samsunspor saha içinde maç kaybedebilir, Süper Ligden de düşebilir ama bunu da mı görecektik?

Bu fotoğraf.....................

seckin55

sanırım 120 bin ytl ye satılmış..samsunspordan  70 milyar alacagı varmış..onu da silmişler.geriye kalır 50 bin ytl:(  cok şey kaybettık.dıgerlerını kaybetmesek barıı..yonetıme tepki zamanı gelmıştır..2005 yılında gs ile kafaya oynayan ve ligin buyuk bolumunu lider goturen paf takımımızın ışıkları...tepki zmanı geldi çattı..ismail başkan yetişşş..

bengülü

yazıklar olsun ben anlam veremedim neden böyle bir şey oldu gençlerimiz neden satılıyor geleceğin yıldızları neden bedavaya satıyorsunuz samsunspor yönetimi gittikçe takımı batırıyorsunuz hedefiniz ne ben yönetimi hiç eleştirmedim hep destek vermişimdir   neden böyle yapıyorsunuz düne kadar basın açıklamasında geleceğin gençleri samsunsporun elinde diyerek söylüyordunuz şimdi neler oldu birisi bu konuda yardımcı olsun tamam klupte para yok ama lütfen gençlerimizi bedavaya satmıyalım çok yazık bizi seneye çok kötü günler bekliyor

lucapicola

Sevgili roligan tekrar hoşgeldin...

Evet bu satış artık birçok şeyi iyiden iyiye açığa çıkarmıştır. En küçük olumlu haberlerden , Samsunun geleceği parlak diye çıkarsamalarda bulunduk. Ama bu satış durumun vahametini net bir şekilde ortaya koymuştur. Samsunsporumuzun geleceği satılmaktadır. Sırada bakalım başka kimler var.

Sakın tutamadık kendileri gitti demesinler.Böyle bir mazerete sığınamazlar.Yazıktır yazık.Herşeyi kabullenebilirim ama geleceğinin satılmasını asla kabullenemem.Hayallerimizdeki takımının kadrosunu Armağan ve diğer genç oyunculardan oluşturuyorduk.Hayallerimizi de çaldılar...

tuzlalı

09 April 2008, 15:52:16 #27 Son düzenlenme: 09 April 2008, 15:57:29 tuzlalý
Yorumsuz...

Samsunspor'da forma giyen 1992 doğumlu Armağan Kuş bugün saat 12:00'de Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile Kayserispor'lu oldu.

kaynak: www.kayserispor.org.tr

s_uzunkaya

hayırdır inşallah... rüya gibi bi olay valla..

AllydeenleaR

bence bu transferde kilit isim Tanju
televizyonlara çıkıp ben samsunun evladıyım her zaman göreve hazırım ne isterse yaparım diyor
ama samsunsporun gelecekte umut bağladığı bir adamı da takımdan almasını biliyor.
asıl bu transferden parayı götüren tanjudur allah bilir ne kadar komisyon alacaktır bu transferden belki de 500 milyara anlaştılar gerisi tanjunun kim bilebilir ki

zaten artık yönetime de diyecek birşey yok para gelcek diye biranda gelecekte yıldız olacak birini satıyosun
başkanın bir kaç gün önce gazetedeki haberinde ' biz bugünü değil yarını düşünerek hareket ediyoruz' yazıyordu ne kadar doğru bir yol izledikleri 50 milyar gibi cüzi bir paraya adam satmalarından belli...