armağan kuş uçtu

Başlatan Baþkent_55, 08 April 2008, 14:28:28

« önceki - sonraki »

Baþkent_55

Armağan Kayserispor´da
Samsunspor, otoritelerin ileride çok büyük bir yıldız olacağı görüşünde birleştiği Armağan Kuş´u Kayserispor´a verdi. Dün Samsun´a gelen Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Başkan Sezgin Gümüş ve Armağan´ın babası Adnan Kuş ile görüştü. Yapılan görüşmenin ardından Armağan 50 bin YTL´lik bonservis bedeli karşılığında Kayserispor´a verildi.

Baþkent_55

satışlar başladı galiba

CurvaSudSamsunspor

MeL_55

cok yazik gercekten. bu adam 15 veya 16 yasinda 5 sene sonra 5 milyon ytlye satardik.
YÖNETIM YANLIS YAPIOSUN

Sadece Samsunspor

yaw bu yönetim kafayı yemiş sattığı adam her milli maçda takıma çağrılıyor kendisi süper bir yetenek ama bizim mal yönetim 5o milyara satmış - yaw hiç mi transfer politikası yok nerede görülmüş 50 milyara adam satıldığı >:(

yönetim bence artık yıpranmış mayısa kadar hepsini satmasalar bari belki mayısdaki kongrede aday çıkarda hepsini takımda tutar

**KaR6**

Hiç almasaydınız para? Umarım bi sonra ki transferinden pay filan almışlardır, bu kadar ucuza yıldız olcak adam satılmaz eğer doğruysa o kadar iyi oldugu..

mehmet yılmaz

AlıntıARMAĞAN 50 BİN YTL'YE UÇTU
Samsunspor'un gelecek vaat eden milli futbolcusu Armağan Kuş, 50 bin YTL karşılığı Kayserispor'a..
08 Nisan 2008 Salı 12:40
Samsunspor'un gelecek vaat eden milli futbolcusu Armağan Kuş, 50 bin YTL karşılığı Kayserispor'a satıldı. Kayserispor Genel Menajeri Hurma,"Armağan geleceğin yıldızı" dedi

HURMA GELDİ
Kırmızı-Beyazlı takımın altyapısında yetişen ve U 16 Milli Takım'ın değişmez futbolcularından Armağan Kuş, Kayserispor'a 50 bin YTL karşılığında satıldı. Dün Samsunspor kulübü hareketli bir gün geçirdi. Daha önce Samsunspor'da da görev yapan Kayserispor'un Genel Menajeri Süleyman Hurma sabah saatlerinde kulübe gelerek Başkan Sezgin Gümüş'e Armağan Kuş'u transfer yapmak istediğini bildirdi.

TRANSFER BİTTİ
Görüşmenin ardından her iki taraf transferin gerçekleşmesi konusunda görüş birliğine vardı. Genel Menajer Süleyman Hurma daha sonra Armağan Kuş ve babası Adnan Kuş ile biraraya geldi. Adnan Kuş isteklerini bildirdi ve ortak noktada birleşilerek transfer bitirildi. Kırmızı- Beyazlı takım bu transferden kasasına 50 bin YTL girdi ve Armağan Kuş'a ödenmesi gereken 70 bin YTL'lik borç ise silindi.

HURMA MUTLU
Genç bir yeteneği kadrolarına dahil ettiklerini belirten Genel Menajer Süleyman Hurma, "Geleceğin Kayserispor'unu kurmak için çalışma içindeyiz. Bu yüzden genç oyuncuları takip altına aldık. Armağan daha önceden takip ettiğimiz milli bir futbolcuydu. Transferini bitirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi. Armağan'ın menajeri olan Tanju Çolak, Samsunspor'un genç bir yeteneğini elinden kaçırdığını söyledi.

Halk Gazetesi

Armağan Kuş'u satmak Samsunsporluluğu, Samsunspor geleneğini, Samsunspor'un geleceğini satmaktır. Değil 50.000 YTL, Kayseri şehrinin verseler dahi bunu yapmamalıydılar. Bir zamanalar adı sanı duyulmamış gençleri ( İlhan, Tümer, Hakkı, Sinan Yeşil, rahmetli Müjdat Gürsu, Osman Akyol, Ali Akdeniz, Erman vs. ) alt lig takımlarından bulup çıkartan Samsunspor bugün eski bir futbolcusunun oğlu olan ve minik takımdan beri Samsunspor forması giyen gencecik bir yeteneğini hiç sayılabilecek bir fiyata elden çıkarmıştır.

Bu neye benziyor biliyor musunuz? Kadıköyspor'da oynayan Celil ile Samsunspor PAF'ta oynayan Serkan'ın 1992 yılında satılmasına benziyor. O zaman da 2. Ligde idik. Ama bilin bakalım başkanımız kimdi? Ve söyleyin o halde, o başkan bugün yine başımızda olsa böyle bir -en hafif tabiriyle işbilmezliğe- müsaade eder miydi?

En kısa sürede Tanju Çon'u da satmanızı bekliyoruz.

Diyecek söz bulamıyorum, kırgınlığım çok fazla...

atakumlueray

artık bu yönetim bu takımı şamiyon dahi yapsa haklarında söyleyecek tek bir olumlu cümlem kalmadı...herkes anladığı işi yapsın...futbol yöneticiliğinden anlamadığınız apaçık ortada..

merkez

Yönetime aday oldukları ilk günden beri destek veriyorum.Kimsenin sahip çıkmadığı takımı sahiplendiler ,bu takımı sahipsiz bırakmadılar buraya kadar amenna.
Fakat son dönemlerde özellikle 3-4 aydır yapılan yönetimsel hatalar kabul edilir gibi değil.Takım içinde huzurluk aldı başını gitti.

Bunlara ek olarak şimdi de Armağan ''kuş''oldu gitti....

Yazıktır günahtır...

Türkiyenin sayılı genç yıldızlarından Samsunsporun geleceğine teminat olan bir yıldız avucumuzun arasından böylesine umarsızca ve hesapsızca nasıl satılır!!!.
50 bin Ytl gibi komik bir rakama geleceğin en büyük yıldızını nasıl elden çıkarırsınız,Millet 4 yıllık 5 yıllık sözleşmeler imzalatırken siz işin kolayını bulup satmayı nasıl tercih edersiniz?

Paranız yoksa,şehirden destek alamıyorsanız Mayıs ayında kongre kararı alın ve lütfen artık bırakın bu işi.
Bu takıma destek olmak isteyenlerin ve Yönetime aday olacakların önünü açın ,bu iş artık böyle gitmez bugün Armağan Yarın Sercan ,Tugut,Emre,Sefa...

Böylesine bir genç yetenek hangi şartlarde ne kadar sürede yetişiyor lütfen mantıklı olun,Samsunsporun geleceğine ipotek koymayın...

samet

yazıklar olsun ne kadar kolay öyle samsunsporun geleceği gidiyor...

hasselbaink

50.000 YTL için Armağan'ı satmak neyin nesidir? Madem paraya ihtiyacınız vardı marketçi Abbas Dayı'dan 50.001 YTL kredi çekerdik. O kadar mı ucuzladı futbol takımı yönetmek? Yazık. 5 sene sonra Armağan da Bafralı Gökhan Gönül gibi olunca sırtına 55 numara giysin diye bekleriz.

ozkan17

off yaa 50mılyara adam satılırmıç..hemde armagan gıbı bı adam..nasıl bır transfer polıtıkası ya bu..ınsallah turgut ve sercanda etkılenmez bu olaydan

körfez55

evet gerçekten yazık olmuş.ancak kendi istemiş galiba oynamak istemeyeni de tutamayız.

red_white

kendisi istediyse eyw ama yönetim sattıysa benca büyük bi yanlış

misafir

08 April 2008, 22:31:29 #14 Son düzenlenme: 09 April 2008, 00:24:25 samsuni
Alıntı yapılan: hasselbaink - 08 April 2008, 18:53:09
50.000 YTL için Armağan'ı satmak neyin nesidir? Madem paraya ihtiyacınız vardı marketçi Abbas Dayı'dan 50.001 YTL kredi çekerdik. O kadar mı ucuzladı futbol takımı yönetmek? Yazık. 5 sene sonra Armağan da Bafralı Gökhan Gönül gibi olunca sırtına 55 numara giysin diye bekleriz.

İşte bu CANİKLİ özlemiştik valla ...
dediklerine katılmamak mümkün degil 50 bin ytl artık bu piyasa da çerez parası olmus bir rakamdır. genç yetenekleri bu kadar ucuza vermenin bir anlamı yok