Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

red_white

sewgili tolga yaşın kaç bilmem ama samsunsporun yöneticisiyle laubali konuşamazsın ilk başta gitte konuşmayı öğren sonra seni başkan yapalım sen çok ii bilion yöneticiliği

berusa55

Sayın Gedikoğlu,

Bir iki kendini bilmez insanın burda yazdıklarından dolayı, sizin arkanızda duran yüzlerce Samsunspor sevdalısına bunu yapmayınız. Bizimle fikirlerimizi paylasma noktasında göstermiş oldugunuz yakın ilgi ve alaka burdaki onlarca arkadasımızı öyle mutlu etmiştir ki. Simdi bu son mesajnız onları ve beni inanın cok üzecektir. Bizler Samsunsporumuza en fak bir katkıda bulunmayan bu yazılanları inanın takip ediyoruz. Gerekli uyarılırmızı da yaptık. Sizden ricamız yönetimle bagımız olan "buradaki paylasımlarınızın" sürmesidir. Ama yok arkadaslar buraya kadar diyoranız size ne kadar tesekkür etsek azdır taraftarla burada güzel bir bag kurdugunuz icin. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

samsunmania

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 March 2008, 23:23:20
Sayın Gedikoğlu,

Bir iki kendini bilmez insanın burda yazdıklarından dolayı, sizin arkanızda duran yüzlerce Samsunspor sevdalısına bunu yapmayınız. Bizimle fikirlerimizi paylasma noktasında göstermiş oldugunuz yakın ilgi ve alaka burdaki onlarca arkadasımızı öyle mutlu etmiştir ki. Simdi bu son mesajnız onları ve beni inanın cok üzecektir. Bizler Samsunsporumuza en fak bir katkıda bulunmayan bu yazılanları inanın takip ediyoruz. Gerekli uyarılırmızı da yaptık. Sizden ricamız yönetimle bagımız olan "buradaki paylasımlarınızın" sürmesidir. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Berusa'ya katılıyorum. Lütfen sizi destekleyen ve size gerçekten fikren yardım için çırpınan insanları lütfen üzmeyiniz. Burada bu tarz yazılar yazanları amaçlarına ulaştırmayınız lütfen.

ozkan17

ya kımın ne amacla yazdıgını zaten baskanımız acıklamıs..ama ole kışkırtan yada hakarete varan sözlerı kımsenın samsunspor adıyla yanyana getırmeye hakkı yok.. benım tek dıyecegım o ıstıfa dıyenler,yonetım basarısız dıyenler;ne verdınız klube de sımdı kendınızde istifa deme hakkını hatda bu sıtede yazma hakkını buluyorsunuz? bana bunun cevabını verın lutfen..

edmontdante

Gerçekten bazı insanların amacını anlamak zor oluyor.Tamamen birilerini karalamak amacıyla üye olup her türlü şartta ona buna ..... atan ve sanırım bundan zevk alanlar var.Futbol camiası zaten genel anlamda böyle iken  taraftarın arasında da  bu tip kişilerin bulunması insanı soğutuyor.SAMSUNSPOR'lu olsada  bir makamda bulunan her kim olursa olsun mutlaka o makamın eski sahibince karalanıyor.Eski yönetici yeni yöneticiyi,alt yapıda eskiden görevli hoca  yerine geleni karalamaya meraklı.Hatta bu öyle büyük boyutta ki neredeyse takım kaybetsin de bizim değerimiz anlaşılsın boyutlarına gelebiliyor.Ve bu bizim gibi SAMSUNSPOR TARAFTARIYIM diyen herkesi  bu işten soğutuyor.Tabiki bu noktada,böyle davranmayanları bunun dışında tutuyorum.

Şafak Başkan'ın da dediği gibi sitede de bu şekilde davranan üyeler olduğu   görülüyor.Burada ona buna sallamak çok anlamsız.Gerçekten birileri hakkında birşeyler biliyorsanız açıklarsınız ve bunu ispatlarsınız ve bizlerde öğreniriz.Bu hepimizi mutlu eder.Ama sadece iddia boyutunda olan şeyleri buraya kasten  yazarak  ortalığı karıştırmanın anlamı yok.Bunun ,bunu yapana faydası da yok bu arada.

Burada bence önemli olan nokta belki de çok düzgün adamların  hiç haketmedikleri şekilde yargılanmaları ve karalanmaları .Ve tabiki de bazılarımızın bunlara inanması.Eğer   gerçekten yargılanması gereken bir durum varsa  bunu sağlam kaynak ve delillerle ortaya koyun madem öyle yapabiliyorsanız.Dediğim gibi bunu yapın ki bizde bilelim nerelerde neler dönüyor.Kod isimlerin arkasına saklanarak   onun bunun hakkında mesnedsiz şeyler söylemek  adamlığa pek sığmasa gerek.

mehmet yılmaz

Bir de şu var tabii
Biz Şafak Gedioğlu'nu bu siteden değil tribünlerden tanıdık. Yıllardır Samsunspor tribünlerinde yer almış birisi. Bizler için yöneticiden de önce bir taraftar... Hatası olursa dahi -ki hangimizin olmuyor ki? bunu kendisine söylemekten çekinmeyiz. Kaldı ki, Şafak Gedikoğlu da burada kimsenin kendisini bilmediği bir nick alıp sanal bir kimlikle gerçek kişilerin arkasından atıp tutabilirdi ancak öyle yapmamış. Benim acizane tavsiyem şudur, özellikle Tolga isimli kişiye... Madem "Şafak" diye hitap edebiliyorsun ve senin liseden arkadaşın, ararsın onu ya da bu siteden özel mesaj atarsın kim olduğunu söylersin. Eminim o da daha bir can kulağıyla dinleyecektir. Bizim bilmemize gerek yok kim olduğunu ama en azından şartların eşitlenmesi gerekmez mi?

Daha önce de yazmıştım, eleştiriye saygım var. Söylediğiniz şeylerin arasında doğrular da var lakin gelgelelim ben ve birçok arkadaşımın rahatszı olduğu esas konu şu; sizde bir Samsunsporluluk ruhu, bir samimiyet yakalayamamış olmak. Bilsek ki bu eleştiriler samimi eyvallah diyeceğiz ancak hep belli bir hedefe yönelik olunca -özellikle cenk turgut'un daha öncesi simsar ve bir başka nicki ile yazdığı "ben Samsunsporlu'dan da önce futbolseverim merkezli cümleler de halen hatırımızda. O zaman da demiştik, burası futbolseverlerin sitesi değil. Biz Samsunsporluyuz, gerisi Lafonten'den masallar bizler için.

veis

şuan asmasunsporluyuz diyebiliyorsak sayın şafak kedikoglundan tutun ismail uyanıga kadar herkesin katkısı var bunda ama unutulmaması gereken tek şey allah bir samsunspor2.gerisi yalan bile degil.biz samsunsporluyuz ve ölene kadarda samsunsporlu kalacagız.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: cenkturgut - 06 March 2008, 19:00:03
Yok önemli değil ben destek vermeye   çalışırım ama köstekte olmamak lazım.BOşver benim yerime  yazan  bir sürü insan  var bundan sonra daha az yazmaya çalışacağım inşallah  sezon sonu yazacak birşeylerimiz olur temennisiyle iyi akşamlar dilerim.

en mantıklı yazındı, tebrikler...

tolga

Alıntı yapılan: safak.gedikoglu - 06 March 2008, 23:04:38
Arkadaşlar, bazı samimiyetsiz art niyetli ve hatta gerçekten Samsunsporlu olmadığı hissine kapıldığım ve hatta farklı düşünceler içinde olan insanların adamları yada ta kendileri olduğunu düşündüğüm insanlarcıklar var içimizde..bu sitede..zaten gerçek taraftar olsalardı mutlaka bir yerlerde tanışmış görüşmüş el sıkışmış yada telefonda konuşmuş ya da birilerinden isimlerini duymuş olurdum..keza neredeyse hepinizi tanıdığımı biliyorsunuz.Benim ne kadar mütevazi olduğumuda beni tanıyan bilir, hepinize önce insan olarak sonrada Samsunsporlu olarak sevgi ve saygı gösterdim.Mesela Tolga kardeşimiz kimdir bilmiyorum ama bana Şafak diyebildiğine göre arkadaşım olmalı diye düşünüyorum lakin benim arkadaşlarım bile sadece yüz yüze iken adımla hitap ederler.Bu tarz ortamlarda nasıl hitap edilmesi gerektiğini bilirler.Tabi sadece bu teferruat değil beni rahatsız eden.Asıl rahatsızlık duyduğum konu can-ı gönülden Samsunsporlu olanların içinde hala ben bilirim arsızlığı içinde olan ve bundan 6 ay öncesinide unutup ve dahasıda bu yönetimin gerçekleştirmeye çalıştığı bir çok gelir kaynaklarına engel olanlarını bir kısmının  varlığını bile bile ve nasıl bu yönetimin kaderine terk edilip elinin kbağlandığını bile bile hala neden projeleri yapmadınız diye soran ve hatta sizlere değer ve önem verip gelip burada sizlerle gelişmeleri paylaşma, fikirlerinizi, isteklerinizi dinleme nezaketini göstermeme rağmen ''samsunspor bitmiş okeye dönüyor '' gibi negatif yaklaşımlar içinde bulunan ve hala Başkan istifa yönetim berbat diye naralar atan kişiler yüzünden artık burada yazmama kararı aldım.Bu arkadaşlara tavsiyem; bulun bir başkan bulun yöneticileri biz Samsunspor için faydalı olacak her durumda hemen yerimizi onlara bırakıp her platformda yeni gelenlerle birlikte yönetici olmasakta Samsunspor'umuz için her şekilde çalışmaya hazır insanlarız.6 ay önce sadece Samsunspor'umuz yok oluyor diye geldik.Bununla ilgili daha önce yazmıştım sizlere.Ama insanoğlu işte..maalesef nankör oluyor.Hepiniz Allah'a emanet olun.

o zaman söylüyorum sayın şafak gedikoğlu neden sakarya maçı sevgili başkan istifa edip sizin samsuna gelişinizden sonra işler değişti bulun bir adam bıarakalım diyorsun gerek yokki başkan adam bulmadan önce bırakmış zaten ama nedendir bilinmez 1 hafta sonra geri dönüyor  kesinlikle değil taraftar baskısı falan ben biliyorum neden döndüğünü sonra açıklayacağız şu an samsunspora ve size zarar verir  ve bu siteye herzaman saygım var ama siz biraz kayrılıyorsunuz gibi geliyor bana bende bir taraftar olarak hatta karşıyakayı izmirda tanjunun attığı golde 1-0 yendiğimiz maçta kavga sırasında dayak atmış ve yemiş birisi olarak  burada yazma hakkına sahibim ama kesinlikle ne şahsınıza nede sitede yazan bütün arkadaşlarıma  onurlarını kırıcı kişilklerine varan hiç bir yazım olmamıştır olmazda her yerde muhalefet vardır saygı duyun ama ben yalan iddalar yazmıyorum bırakın o da benim samsunda istihbaratımın kuvvetli olduğundandır insanalr iş yeri açr işle iyi gitmez kapatmak zorunda kalırlar maalesef samsunsporda işler iyi gitmiyor ama ne hikmetse  garişp işler anlayamıyorum ama ben sevgili başkanın neden bırakmadığını çok iyi biliyorum  bunu sizde biliyorsunuz sevgili şafak başkan ve ayrıca bana veya başkalarına kızıpta  daha yazmıyorum gibi sözlere gerek yok siz bu siteye ma^l olmuş birisisiniz yazacaksınız bizde yazdığımızda  sorularımıza sizin aracışlığınızla yanıt bulacağız buna hakkımız var taraftar olarak sizde 2. başkan olarak
ve ayrıca söylediklerim bana göre doğrudur samsunspor ilgilendiren konulardır ayuka çıkmıştır bu söylemlerim samsunspor için nankörlük se kabul ediyorum benim için 1965 kurulan samsunspor önemli  kişiler değil ha şunuda söylüyyorum kimse sahip çıkmadı falan kongreler boş geçti doğrudur ama yinede bundan kötü olmazdı  buda bir görüş

veis

şafak başkan herzaman taraftarlarının yanındadır bundan kimse şüphe duyamaz.ama bu konuları artık lig sonuna bıraksak yani suni gündem yapmasak daha iyi olur sebebide samsunsporumuzun zor maçları var ve can derdindeyiz burada kişiler veya başkanlar önemli degil samsunspor herşeyden önce gelir.

cenkturgut

-özellikle cenk turgut'un daha öncesi simsar ve bir başka nicki ile yazdığı "ben Samsunsporlu'dan da önce futbolseverim merkezli cümleler de halen hatırımızda. O zaman da demiştik, burası futbolseverlerin sitesi değil. Biz Samsunsporluyuz, gerisi Lafonten'den masallar bizler için.

aRKADAŞIM DAHA ÖNCEKİ BAŞLIĞIMDA BURAYA ELAZIG MACI SONRAISNA KADAR CEVAP YAZMAYACAGIMI YAZMISTIM FAKAT KONU HALA BEN HALA BEN.EVET BEN O SOZLERIMIN HALA ARKASINDAYIM.BEN SAMSUNLU OLDUGUMDAN  OTURU SAMSUNSPORU TUTUYORUM.YOKSA HAYATIM SAMSUNSPOR VEYA DIGER FUTBOL KULUPLERI DEGIL.BEN FANATIK DEGILIM BIR TARAFTARIM VE OLAYA TUM CIPLAKLIGIYLA BAKARIM.BU BU TAKIM DEGIL TUM TAKIMLAR ICIN GECERLI .YAZDIGIM DOGRULARDAN CANINIZ SIKILIYORSA O ZAMAN BENDE YAZMAM.BUNU BIRKAC KEREDE BELIRTTIM.BENDE PEMBE HAYALLER KURARIM.VE BUNDAN SONRA  BU SITEDEKI HERKES SUNU GORECEKKI BENDE O ELESTIREL TAVRIMI SERGILEMEYECEGIM..

SON OLARAK BUNA GOSTERGEM  BU YONETIM KALSIN  BU HOCAYLA YOLA DEVAM EDILSIN DIYORUM.ELAZIG MACINDA MAGLUBIYET SONUC OLSADA BU YONETIMLE DEVAM DIYORUM.AMA  ELAZIGIDA ELAZIGDA BU   TAKIMIN YENECEGINE INANIYORUM.
*BUNDAN SONRA SITEDE HIC KIMSEYLE AMA HICKIMSEYLE SAHSI OLARAK TARTISMAYA GIRMEYECEGIM VE BUNDAN SONRADA BU SITEYE GERCEKLERI YAZMAYACAGIM.BENDE SIZIN GIBI DAVRANACAGIM.

SAYGILARIMLA

veis

bu takım ligde kalıcak ve destege ihtiyacı var  buanlamada bizim taraftarlarımız zaten suni gündemcilere pek kaale almıyor vede sonuna kadarda böyle devam edecek.çünkü kasap koyun muhabbetine girilecek enson gün bugün.önümüzde 2 tane zor deplasaman var ve bizim tek derdimiz eniyi sonuçlar almak.

celebi

Alıntı yapılan: cenkturgut - 07 March 2008, 09:22:19SONRA SITEDE HIC KIMSEYLE AMA HICKIMSEYLE SAHSI OLARAK TARTISMAYA GIRMEYECEGIM VE BUNDAN SONRADA BU SITEYE GERCEKLERI YAZMAYACAGIM.BENDE SIZIN GIBI DAVRANACAGIM.
SAYGILARIMLA

BU GARİP BİR CÜMLE OLMUŞ BU SİTEDE HERKES SANA KARŞIYSA BU DEMEK DEĞİLDİR Kİ TEK GERÇEKLERİ SEN SÖYLÜYORSUN VE DİĞERLERİ GERÇEKDIŞI ŞEYLER. YAKIŞTIRAMADIM. ANCAK ÜSTÜNE BU KADAR GELİMENE BAĞLIYORUM BU CÜMLENİ.

cenkturgut

YAni seninde  ustune  bu kadar gelınse sen  belkı farklı bırseyler yazabılırdın.Ama cıdden sınırlendım artık.YAzmayacagım dıyorum ustume gelıyorlar ıyı seyler yazıyorum ustume gelıyorlar anlamadım.Ben kendı bıldıgım gerceklerı bu sıteye bır daha yazmayacagım.BEnde Kırmızı - BEyaz  yapacagım artık o benım yenı tavrım.

veis

ya anlaşamıyoruzzz.yaz ama şimdi degil bak önünde 2 tane maç var onlar geçsin şu takım bi durulsun sen ne yazarsan yaz