Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

Baþkent_55

şafak başkanımıza sevgiler.....ne mutlu böyle yöneticilerimiz var.ben ankarada çalışmaktayım ankara samsunsporlular derneği kurulsa ii olmazmıydı ya...varda benmi bilmiyorum yoksa bu arada bugün kurtuluş metrosunda samsunspor atkılı bi arkadaş gördüm saat 08.00 civarı buraya yazıyomu acaba ......ŞİMDİ Bİ PROJEM VAR SAMSUNDAKİ MAÇLARDA HER TARAFA AFİŞLER HAZIRLASAK ASSAK CADDELERE HEP DESTEK TAM DESTEK HAYDİ SAMSUN MAÇA DİYE HOŞ OLMAZMI NE DERSİNİZ......ÖĞRENCİLERİ MAÇLARA ÇEKİN VERİN ŞU KALE ARKALARINI  O HAVAYI SOLUSUNLAR SAMSUNSPORUN KURTULUŞU TRİBÜNLERDEDİR TIKA BASA DOLSUN ZAFERLER HEP BİZİM OLSUN

yusuf celebi

Bizimle sezon açılışı maçı yapmak için çırpınanların şimdi Samsunspor kümeye diye bağırmaları hiç bir zaman kulaklarımdan silinmeyecek ve bunların hesabı bir gün sorulacak.(şafak Gedikoğlu).

Sevgili Şafak Gedikoğlu,öncelikle bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim nedeni yazında kullanmış olduğun bölüm ile ilgili.

Yukarıdaki yazıyı yönetim kurulu üyesi olarak söylemenize  ve o şehri hedefe koymanıza üzüldüğümü belirtmek isterim.

Şu bilinmelidirki hedefe koyduğunuz o şehir insanı Samsunspor'a belli ölçülerde sempati duyar ve kendi takımlarından sonra Samsunspor'un başarılı olmasını ister.

Samsunspor kümeye tezahüratlarını bende yadırgadım yalnız hadisenin önü ve arkası bilinmeden kin ve nefret tohumları yaymak pek mantıklı değil.

İlk yarıdaki maç öncesi ve sonrası gerek bu sitede gerekse başka sitelerde bahsettiğiniz o şehir insanları için ve takımı için Samsunspor taraftarları tarafından ağıza alınmayacak yazılar yazılmış sloganlar atılmış o yazılar ve sloganlar, o şehirin bazı insanları tarafından alınıp kendi sitelerinde yayınlanmış yerel basına kadar yansıtılmıştır.
O söylemleri burada yazmam söz konusu olamaz.
(Hatta bir ara rahmetli sevgili teoman,bu çirkinliklerden dolayı o konu başlığını dondurmuştur.)

Bu çerçevede ilk yarıdaki maç öncesi ve sonrası olanlar bu hadiselere istinaden bir karşı refleks olarak yapılmış olabilir.

İki komşu şehrin takımları bazı kendini bilmezlerin sergilediği tavırlardan dolayı birbirlerine düşman edilmemeli bu tavırlara meydan verilmemelidir.

Samsun insanı ve Samsunspor o şehir insanları tarafından iyi düşüncelere sahip ve öyle kalmasıda gereklidir.

Sonuç olarak Samsunspor yönetiminin komşu şehir takımları ile ve diğer şehirlerin takımları ile iyi ilişkiler kurma projesinin öncüsü olmalı kin ve nefreti körüklememelidir,Samsuspor'u severlere yakışan budur.

pitbul055

geçmiş dönemde samsunspor adına toplanıp yenen paraların hesabı nezaman sorulacak?neden bu konu hakkında basında açıklama yapılmıyor?samsunsporun parasıyla çocuklarına jip alanlardan nezaman hesap sorulacak?Birde kaleci ercüment'den allah rızası için nezaman kurtulacağız?şehirde 1 tanecik adam gibi samsunspor bayrağı bile yok.bunu yapmak içinde projeye falan gerekde yok.

celebi

sevgili yusuf abi sana katıldığım noktalar olduğu gibi. katılmadığım noktalar var.bende kabul ediyorum ki bir yöneticinin bazı meseleleri körükleme gibi bir zaafiyeti olmaz veya olmamalı.ancak sanırım şafak abinin duyguları bu konuda biraz daha öne çıkmıştır.ama şunu da unutmamak gerek ki şafak abi taraftarın içinden çıkmış bir yönetici. bu duygularını ben buna bağlıyorum her nekadar körükleme meselesiniş tasvip etmesemde normal karşılıyorum.

bunun yanında özellikle komşu iki ildeki taraftarların yada takım yöneticilerinin birbirlerine sahip çıkması veya dostluk çerçevesi içinde ilişkileri olması gerekir.ancak ülkemizdeki futbol anlayışında veya mekanizmasında öyle iller varki futbol konusunda düşmanca tavırlar sergilemekteler.bunun örneklerini saymaya gerek yok.bu iller biliniyor.ancak ordulu yöneticiler yada taraftarlar (orduyu bende severim) maç öncesindeki konuşmaları ve davranışları ile maç içi ve maç sonrası yaptıkları hiç ama hiç uyuşmuyor.

maçtan önce taraftarlar dostluk havası estiriyor.ama maçta tüm stad samsun kümeye diye bağırmak hiçte etik veya kabul görülmesi gereken davranışlar arasında yer almıyor.bunu kabul etmem  beni,m içinde zor işin açıkcası.

ama şunuda biliyorum samsunlu olmayıpta samsunsporu tutan ordulu da vardır.bu bağırma yada tezahürat meselesi 3 kiş 5 kişi ile başlar tüm stada yansır ama müspet manada tezahürat olursa bu tip bir tezahüratta ordulu hemşehrilerimiz neden o 3 5 kişi bastırmadıda desteki oldular.stadda asmışlar ESKİLER İYİ BİLİR diye bir pankart.evet ESKİLER iyi bilir.

şuda manidar ortada ordu 2 kenarda samsun giresun giresun ordu anlaşamıyor giresun samsun anlaşabiliyor.tabii bunlar maç için veya futbol için geçerli olan meseleler.tabii karadenizimizi ve özellikle samsun ordu giresun daha başka bizler için.

bende şafak başkanın bu söylemini doğru bulmam ama bir aziz yıldırım bir yıldırım demirören örnekleride var ülkemizde. heleki aziz yıldırım çirkeflikleri daha farklı ama ismini zikretmeyeceğim istanbul takımının başında. neden çünkü o takımını maddi manevi çok sevdiği ve desteklediği için.bende şafak başkanımızın maddi ve manevi sadece ve sadece SAMSUNSPORUMUZU desteklediğini, tuttuğunu ve sevdiğini düşünüyorum ve biliyorum.

söylediği cümle duygularının ön plana çıkmasıdır diye düşünüyorum.eğer hata varsa onuda kendisinin düzelteceğinede inanıyorum.

safak.gedikoglu

Sevgili Yusuf kardeşim yazımı dikkatli okursan ben orada şehir ismi vermedim.Birincisi 39 yaşına gelmiş, işadamı kimliği olan aynı zamanda bir taraftar ve şu an da Samsunspor gibi büyük camiada başkanlık yapan birisi olarak bu tarz bir yaklaşım içinde bulunmam mümkün değil.Orada hedef gösterilmiyor zaten sanırım sizin dışınızda da kimse bunu hedef olarak algılamadı.Tabi herkesin bakış açısı farklı olabilir, sizin ki de bu şekilde olmuş.Anlatılmak istenen eskiden bizi çok yukarılarda gören ve bizimle maç yaptıklarında mutlu olan takımların şimdi bizi hakir görebilme noktasına nasıl geldiğimiz ve bundan dolayı duyduğum üzüntüyü dile getirmekti.Komşu il dediğiniz Ordu'yu kastetmedim keza aynı tezahüratı kısa bir süre önce Kocaelide yaptı.Benin için önemli olan kimin yaptığı değil,KİME yapıldığı.

celebi

Tribün_ali

HERŞEYDEN ÖNCE SAMSUNSPORLU YÖNETİM KURULMALI SAMSUNUN MACINI İZLEDİKTEN SONRA EVİNDE GİDİP LİG TV DE İST P.. MAÇINI İZLEMEMELİ ARTI SAMSUNDAKİ LİSELERİ VE İLKÖGRETİM OKULLARINI FUTBOLCULAR TRİBÜN LİDERLERİ YÖNETİCİLER GEZMELİ SAMSUNSPOR SEVGİSİ AŞILAMALILAR

Samsunspor koleji kurulmalı,samsunspor store acılmalı yeni yapılan maratonun altına iç çamaşırından,pantolona.ve bütüb ihtiyacımızı karşılayacak herşey olmalı başka yerden alacagımıza ordan alış veriş yapalım cok doluyum bu konuda her tarafta ist p... türedigi için

MeL_55

safak baskan PUMA ile kac senelik ANLASMAMIZ var ? bu forma desgin konusunda yardimci olabilirm.

saygilar
melih

Baþkent_55

şafak başkanım helal olsun size işte samsunsporluluk ruhu budur......adamı niçin eleştiriyorsunuz anlamadım.ordu samsuna maç yapmaya geldiğinde sonuna kadar herkes desteklemedimi ......sonuç ordunun bize yaptığına bak........trabzon la samsunda yaptığımız maçta hatırlayın biraz bakayım trabzonsporu tribünlere çağırmışlardı .......sonuç orada trabzonsporluların sözde delikanlılarından küfürler yedik.........rize maçında rizeli tarftarlarla karşılıklı tezahürat yaptık .....sonuç .......basın sözcüsü maçtan sonra zehiroğlu denilen zat futbolcularımıza dümdüz sövdü .......o zaman hangi yöneticimiz çıktı bi şeyler dedi ........çıt yok .........NE YANİ ASLANLAR GİBİ SAMSUNSPOR U SAVUNAN KARDEŞ DEDİĞİNİZ KULUBLERİN BİZE YAPTIĞI ÇİRKİNLİKLERİ HAZMEDEMEYEN BAŞKANIMIZA ÇOKMU GÖRÜYOSUNUZ BUNLARI..........ŞAFAK GEDİKOĞLU HELAL OLSUN SANA LAFINA ESİRGEME BE  BİZ NE KAYBETTİYSEK SİZİN GİBİLER YOK OLDUĞU İÇİN KAYBETTİK ......SONUNA KADAR DESTEK .....

harbisamsunsporlu5517

suan bizi kurtaracak olan proje sms kampanyasıdır bunu neden kimse dile getirmiyor hem faturalı hemde kontorlu hattan sms yollayarak samsunsporumuza destek olabiliriz şafak baskanım ben engelli bir samsunspor taraftarıyım ve içinde bulundugumuz bu durum beni hastalığımdan çok kahredıyor bu fikrimizi dikkate almanız rıca edıyorum inanın bır kelime yazabilmek için çok ugras verıyorum

akınyılmaz

şafak bey şu anki yönetimde sadece birkaç kişinin eline cebine attıgını digerlerın ise pek oyle maddi olarak birşeyler yapmadıklarını biliyoruz.neden yöentim kurulu değişikliği yapıp madi olarak yardım yapacak insanları yönetime almıyorsunuz.

ozkan17

Alıntı yapılan: akınyılmaz - 21 February 2008, 15:12:16
şafak bey şu anki yönetimde sadece birkaç kişinin eline cebine attıgını digerlerın ise pek oyle maddi olarak birşeyler yapmadıklarını biliyoruz.neden yöentim kurulu değişikliği yapıp madi olarak yardım yapacak insanları yönetime almıyorsunuz.

1-baskanım yonetımde revızyon gundemdeydı bır ara..daha maddı durumu iyi samsunspora maddi olarak daha arka cıkacak ınsanları getırecekdı ıstanbuşdan sezgın baskan..ole bıseyler vardı sonuc ne su durumda?

2-Baskanım alemsirinler arkadasın acıklamasına katılmamak elde degıl..valimiz nasıl olsa arkamızda valiligin cıkarabılecegı kararla sanayıdendır cıftlıkdendır sıvıl toplum kurulusları halkdan en onemlısı bı ara hepımızın bangır bangır bagırdıgı  mesela 10 ytl gelen bır elektırık faturasına yuzde bılmem kac ek koyulsa bı mıktar mesela 10,5 ytlye cıksa her aıle bunu karsılayamazmı? buyuk sırketlerı dusunun ayda mılyarlarca elektırık su faturları gelıyo bunlardan cok cok iyi gelırler elde edebılırız..aslında baskanm takımın borcunu sahsi kişisel borcunuzmus gibi odemeye calısırsak o zaman daha bi gayret gelecekdır o borcu silmek adına..

Tabiki bunları sıze soylemeye bir gram hakkımız,yüzümüz yok..sorumsuz taraftar kimliğimizinden yararlanıp ılgıısızlık nedenıyle o trılyonlarca borcu yapanların allah belasını versın..

veis

SMS olayında geride kaldık.buna enkısa zamanda çözüm bulunmalı çünkü istanbuldaki ve yurt dışındaki samsunluların elini cebine atması için kaçırılmaz bir fırsat.

cenkturgut

boyle hukuki dayanagı olmayan  bırseyı koyamaz.SAmsunspor ıcın  mılletın elektrık faturasına  zam yaparsan ıste o zaman o halk o kulubu yakar.Samsunspor  yonetımıyle kendı  cıkıs yolunu  bulacaktır.Bulamazsa sonu goztepe gıbı.O zaman ızmırdekı halkta %50 vergı fazla  versın goztepe  en kral takım olsun boyle bırsey olabılırmı?

Demokratık yontemlerle  care bulunması lazım

Sadece Samsunspor

evet o işler biraz yaş ama şuanda yapılacak en kolay ve en çok yardım toplanacak 2 iş var

syn yönetim şu dediğimiz 2 projeyi yapın yeter bu senelik:

1- turnikelerin oraya samsunspor kumbaralarını koyun maç sonunda kazandığımız maçlarda çok yüksek miktarda paralar toplacakdır

2-sms kampanyasını başlatın (kontürlü ve faturalı) çünkü çoğu kişi kontörlü

saygılar...