Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

tolga

biz dezgin başkanın idaresel duruşuna konuştuk insanlığı ve karakterine asla ama şimdi etrafındakileri gördü yoğurdu üfleyerek yiyecek bu sefer

tolga

ama hiç bir şeyi takip edemiyorsun veis yaşayabilirsin

tolga

Alıntı yapılan: kuzey55 - 02 July 2008, 17:05:04
bilmiyoduk sağol hatırlattığın için :)
evet bilmiyorsun bilene saygı göster

veis

Alıntı yapılan: tolga - 02 July 2008, 17:06:37
ama hiç bir şeyi takip edemiyorsun veis yaşayabilirsin

tolga ben samsunsporun cigerine kadar girmişken istanbulda olan bitenle ilgili benimle yarışma olurmu.muhakkak sende takip ediyorsundur.ama bukadarda emin olma.

tolga

zaman en güzel cevap olur inşallah

körfez55

ya tolga biz farkındayız merak etme sana ne saygı göstercem pardon kimsin ya?

veis

istersen şu zamanı idaaya dökelim ben diyorum girmeyecek sen diyorsun girecek.sitede herkes görsün bakalım samsunsporu kim daha iyi biliyor.ama saglam bi idaaa olmalı.

tolga

insanlerın kim olduğu önemli değil fikirler vardır katılırsın katılmazsın o seni ilgilendirrir ama sen  hiç bir şeyin farkında değilsin benim fikrim

tolga

Alıntı yapılan: veis - 02 July 2008, 17:13:11
istersen şu zamanı idaaya dökelim ben diyorum girmeyecek sen diyorsun girecek.sitede herkes görsün bakalım samsunsporu kim daha iyi biliyor.ama saglam bi idaaa olmalı.
tamam kardeşim başlat o zaman

körfez55

02 July 2008, 17:16:33 #804 Son düzenlenme: 02 July 2008, 17:19:02 kuzey55
fikrini katılırım yada katılmam o ayrı konu ama sana saygı göstermemi gerekitrcek bi durum göremiyorum ben.ayrıca sen herseyin farkındasın ya gecen sene bizi ne durumlara düşürdünüz ortada herşey..

tolga

ben zaten senden saygı beklemiyorum ki am susmakta erdemliktir  yazdıklarımı oku illa cevap vermek zorunda değilsin beklemesinide bilmek lazım saygı çerçevesinde cevaplarda öyle olması lazım

veis

sen söyle üstat ben heryola çıkarım

tolga

geçen sezonun suçu bizde öylemi vay be neler yapmışız biz yaa hayret

tolga

Alıntı yapılan: veis - 02 July 2008, 17:19:55
sen söyle üstat ben heryola çıkarım
aç bir konu sezgin başkan dönecek mi dönmeyecek mi diye

körfez55

gidip gecen sezon ki kocaeli yönetimine bakın  ADAM gibi yönettiler takımı ve çıkardılar farkınız ortada...