Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Yav su 4 lu muhabbetten önce gordugum bi mesaj baya dikkatimi çekti.. Galip Öztürk Fuat bilmemkimi destekleyeceğini söyledi.. Ya ben cıkıp kulubu ben alacam desem Galip Öztürk bana bile destek olacak nerdeyse.. Madem bu kadar destek meraklısısın sevgili Galip Öztürk, sen geç ol başkan, bak biz seni nasıl destekliyoruz.. Basımızın tacı yapmazsak ne olalım yaa.. Yeter artık bizi şöyle adamların eline bırakacagınıza Samsunlu olarak siz alında bu cefakar taraftarın da artık yuzu gulsun, nedir bu yaa..

jean

abiler fuat koktas benim arkadasimin oz amcasi kendisi oflu trabzonsporlu samsunspora yardimi cok dokunmus maddi anlamda arkadasimla az once konustum 6 trilyon kaynak olursa hazirdan olurum diyormus olup olmyacagi buyuk ihtimal yarin belli olacakmis ustelik te cok zenginmis oflu bayburtlu artik katlanacaz takim elden gidiyor inslalah dogru cikar haber

körfez55

bi trabzonlu başkan geldi adnan ölmez küme düştük şimdi bu adam bizi amatöre kadar götürür.yok yok bunlar samsunsporu bitirmeye kararlı rumlar.

mehmet yılmaz

02 July 2008, 19:23:35 #828 Son düzenlenme: 10 July 2008, 01:32:42 samsuni
Alıntı yapılan: jean - 02 July 2008, 19:17:01
fuat koktas 6 trilyon kaynak olursa hazirdan olurum diyormus

böyle bir cümle kurduğunu sanmıyorum ama zayıf bir ihtimal eğer kurmuşsa 6'ya gerek yok, 4 trilyon ayarlasınlar ben de olurum başkan. :)

Kadir ÇELEBİ

bune perhiz bune karalahana 6 tirilyon kaynak teymin edilsin olurmuş harbiden temel fıkrası yani...

**KaR6**

ben 1.5 trilyona gözüm kapalı alırım valla.. Trabzonlu olması neyse de Trabzonsporlu olmasına dicek laf bulamıyorum, yazık diyorum sadece..

veis

yanlız anlatılanlara göre hiçde hoş karşılanmıyacak birisi helede lehçesine kadar ts li birisini ben şahsen başkan olşarak görmek istemem.ama akp destekli olmasınada anlam veremiyorum akp destek verecek başka birisini bulamadımı.

maraton

samsunsporun ne kadar sahipsiz ve ilkesiz bırakıldığına en güzel örnektir.. atıl duruma geçen geçmişte şu veya bu şekilde bir yere gelmiş ancak şuan gündeme gelemeyen veya reklam yapmaktan başka gayesi olmayan hemen herkes geçmişte ve günümüzde, geçmişte bu camianın içinde olup olmamasına bakılmadan,samsunsporla anılıp reklam yapıyor ve üzülerek görüyoruz ki basında bir tanıdığı olan bunu da başarıyor.. 6 trilyon lira ile babamda başkanlığa aday olur sen adaysan ne koyacan onu söyle...

Kadir ÇELEBİ

Köktaş´a destek var!

Samsunspor´un eski 3 başkanı Tomaç, Ölmez ve Başoğlu, eski AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş´ın adının Samsunspor başkanlığı için geçmesini olumlu bulduklarını açıkladılar.Samsunspor başkanlığına talip olacak isimin önemli olmadığını belirten SAMSİD Başkanı Hakkı Tomaç, "Samsunspor başkanı kim olursa olsun, Samsunspor´un onurunu, saygınlığını, menfaatlerini zedelemeyecek iyi bir kadro oluşturulsun. Göreve talip olan kişilere saygı duyarız" dedi.
Ölmez´den, Köktaş´a destek
Samsunspor eski başkanlarından Borsan Şirketler Topluğu Yönetim Kurulu Başkanı
Adnan Ölmez de, Fuat Köktaş´ın başkanlığındaki kulüp yönetiminin sorunların  çözümünde etkili olacağına inandığını söyledi. Fuat Köktaş´ın adaylığı konusunu Haber gazetesinde okuduğunu belirten Adnan Ölmez, "Yöneticilik konusundaki yeteneğine güvendiğim Sayın Fuat Köktaş´ın, Samsunspor Kulübü Başkanı olması halinde zaten var olan katkılarımız, daha da artarak devam eder. Samsunspor´un içinde bulunduğu sorunların çözümünde etkili olacağına inanıyorum. Başkan adaylığını kabul ederse, Samsunspor önemli bir güç kazanır" dedi.

Siyasi görüşünün önemi yok
Eski Samsunspor başkanı Mazhar Başoğlu, Samsunspor başkanlığına talip olan işadamı Fuat Köktaş´ın bu görevi başarıyla yerine getireceğine inandığı söyledi. Başkanlığı döneminde kendisiyle çalıştığını belirten Başoğlu, "Fuat Bey Samsunspor´u seven bir insan. Siyasi görüşünün olmasının önemi yok. Samsunspor başkanlığına yakışır. Kendisini kutluyorum"dedi.

www.habergazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

destek veren ne vermiş samsunspor'a buna bakmak lazım...

berusa55

Destek verenlere bakar mısızın arkadaşlar: Ölmez ve Başoğlu!!!

MeL_55

AlıntıKÖKTAŞ: TEKLİF GELMEDİ

Kırmızı-Beyazlı takımın eski yöneticilerinden Fuat Köktaş, Samsunspor'a başkan olacağı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Köktaş,"Böyle bir teklif gelmedi, zaten benim de talebim yok" dedi

KESİNLİKLE OLMAZ
Samsunspor'a başkan arayışı tüm hızıyla sürüyor. Son günlerde kulislerde adı başkanlık için anılanların başında ise eski yöneticilerden işadamı Fuat Köktaş geliyor. Fuat Köktaş, Samsunspor'a başkan olmanın büyük onur olduğunu belirterek,"Başkanlık için bana bir teklif gelmedi. Benim ise böyle bir talebim hiç olmadı. Yakıştırmadan ibaret. Talep gelse bile yakınlarıma danışırım, ama kesinlikle yine olmaz" diye konuştu.

İKNA EDİLEMİYOR

Öte yandan, 5 Hazirna günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da çoğunluğun sağlanamayacağı ve kongrenin 12 Haziran'a erteleneceği bildirildi. Şu ana kadar 2 yönetim kurulu listenin hazırlandığı ve isimlerin dahi belirlendiği öğrenildi. Eski yönetici ve işadamı ağırlıklı listelere sadece başkan bulunamıyor. Başkanlık için teklif götürülen kişiler bir türlü ikna edilemiyor.

veis

ADAM teklif yok diyor diger bir tarafda tamam başkan bulundu diyor samsunun standart basını işte.yalan yanlış yazmaya devam ediliyor.allah bilir adamla söyleşi felan da yapılmamışdır.

nilsah

Adama sormazlar mı c.tesi günü sabah saat 10 da nerdeydin diye.ayrıca salı günü basına yaptıgın acıklamada ık mık niye dedin carsamba manset oldun persembe yokum diye manşetsit.acaba c.tesi sabah kime yada kimlere ne cümle kullandın ki şimdi sen samsun basının yeni servisi sin???

Sadece Samsunspor

haber yalanmış zaten bırakın elbet biri çıkar 12 temmuzda