Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

körfez55

evet menffaatler çakıştı aykut çepni ve özellikle hüseyin başgölle.zaten yönetim kendi için birlik olabilseydi bu sene çıkardık.kendi aralarında birbirlerini yerken taraftardan ve camiadan birlik,destek istediler.son derece mantıksız.

veis

ya samsunspora aslanlar gibi başkanlık yaptı ama ozamanda aynı laflar vardı biz onun veya onların yanındayız diye.genç oyuncular kaçtı herkesden tek ses çıkdı gençligimiz sattılar diye dogru dimi.ama şimdilerde başkan bulamıyoruz genç olabilirler tecrübesiz diyecek kadar adam gibi adamdılar ama olmadı herkes gibi onlarıda sogutduk.yanlarındaki adamlar hergün gazatelere banu alkan gibi pozlar verirken hep geride kaldılar istifa et denildi etdiler ve şimdi sorunu biz yaşıyoruz.şimdide yeni yönetim gelicek onlarada aynısını yapıcaz paranız yok diycez.

körfez55

iyi niyetli olduklarından şüphemiz yok ama bence aslanlar gibi başkanlık yapamadı.gözünün önünde stad dısında mesale yüzünden taraftarını polis rahatlıkla alabiliyosa sen buna müdahale edemiyosan başkanlık yapamıyosundur.takım üzerinde otorite kuramıyosan,sezon sonuda sadece 5 yönetici kalıyosan,sezon boyunca yönetimin kurulunla bir bütün olamıyorsan,samsunspor duruşuna yakışmayan şeyler yapıyosan,birçok şey vaad edip hiçbirini yapamıyorsan aslanlar gibi başkanlık yapamamışsındır.

veis

02 July 2008, 16:05:07 #783 Son düzenlenme: 02 July 2008, 16:09:32 veis
samsunspor duruşundan kastın ne anlam veremedim zaten hiç anlam veremiyorum.ayrıca yönetim kurulu yanlız bırakdıysa millet ne yapsın.adamlar elllerinden geleni yaptı ama bu şekilde olmamalıydı.

körfez55

02 July 2008, 16:34:06 #784 Son düzenlenme: 02 July 2008, 16:57:38 kuzey55
genc oyuncuları elde tutamaması,göreve getirdiği trabzonlu nedim aydının tff başkanının sorularına verdiği yanıtlar,adını ilk defa duyduğumuz ve sezon boyunca bir daha duymadığımız gurbetçi bir oyuncuyu gidip havaalanında karşılaması ve en önemlisi samsunspora yakışmayan yönetim içi saçma sapan polemikler ve tartışmalar...bunlar acemiliklerinin sonucu.iyi niyetliydiler bunda hemfikiriz ama başkanlık yapamadı malesef...

tolga

köktaş suat kılç destekli olacak ama bana göre sezgin gümüş devam edecek kimse almaz kulübü

veis

Alıntı yapılan: tolga - 02 July 2008, 16:57:51
köktaş suat kılç destekli olacak ama bana göre sezgin gümüş devam edecek kimse almaz kulübü

emin ol ki oda almıyacak.

körfez55

Alıntı yapılan: tolga - 02 July 2008, 16:57:51

siz alırsınız ya hüseyin başgölle beraber...

tolga

5 temmuzdan sonra bakarsınız arkadaşlar sezgin gümüş devam edecek  hissiyatım söylüyor

tolga

Alıntı yapılan: kuzey55 - 02 July 2008, 16:59:41
siz alırsınız ya hüseyin başgölle beraber...

o sa olur be kafanı yorma sende desteklersin

veis

körfez55

kafa yoracak bişey yok bol keseden sallarken sorun yoktu.eee takım zor durumda görünürde başkan adayı da yok buyrun siz olun.ama gecen sene gördük sizi neyinizi destekleyelim.

tolga

istanbulda bu günlerde çok değişik işler oluyor bekleyin ve görün diyorum

veis

Alıntı yapılan: tolga - 02 July 2008, 17:04:13
istanbulda bu günlerde çok değişik işler oluyor bekleyin ve görün diyorum

biz istanbulda yaşıyoruz tolga sen merak etme. :P

körfez55

bilmiyoduk sağol hatırlattığın için :)