Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

veis

bi sonuç çıkmayacakdır diye düşünüyorum ama umarım yanılırım.akp seçim yokken helede kapanma sürecinde iken samsunspora destek vermez diye düşünüyorum.

jean

birileri ciksinda hangi partiden olursa olsun insallah bu hafta bir netice elde ederiz

MeL_55

AlıntıSamsun sezonu açtı

Samsunspor, 2008-2009 sezonunu Nuri Asan Tesisleri'nde açtı. Ekonomik krizle boğuşan ve bir çok futbolcusu takımdan ayrılan Kırmızı-Beyazlılarda genç futbolculardan oluşan kadroyu alt yapı antrenörü Şendoğan Çakmaker çalıştırdı.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele edevek olan Samsunspor'da 24 kişilik kadroyu genç futbolcular oluşturdu. Ekonomik kriz nedeniyle bir çok futbolcusu takımdan ayrılan Kırmızı-Beyazlı kadroyu alt yapıda görevli Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Şendoğan Çakmaker çalıştırdı.

Antrenör Çakmaker, yeni yönetim oluşana kadar takımı en iyi şekilde hazırlayacaklarını belirterek, "Yeni bir yönetim ve teknik kadro oluşuncaya kadar Samsunspor'u yeni sezona hazırlayacağız. Genç futbolcularımız yeni sezonda Samsunspor'a büyük katkı sağlayacaklardır" dedi.

Öte yandan yönetimin bırakma kararı almasının ardından 14 Haziran'da yapılan kongrede başkan adayı çıkmaması üzerine kongre 12 Temmuz tarihine ertelendi. İş adamı Fuat Köktaş'ın 12 Temmuz'da yapılacak olan kongrede aday olmayı düşündüğü ve bu konuda çalışma yaptığı belirtildi.

02.07.2008
Kaynak : DHA

Kadir ÇELEBİ

Sürpriz aday

Yönetim arayışı içinde olan Samsunspor´a AK Parti eski İl Başkanı işadamı Fuat Köktaş´ın başkan adayı olabiliceği öne sürülüyor.Daha önce Samsunspor Kulübü´nde yöneticilik deneyimi olan Fuat Köktaş´ın başkan adayı olması halinde Samsun dışındaki bazı büyük firma sahiplerinin kulübü önemli ölçüde maddi destek sağlayabilecekleri belirtiliyor.AK Parti İl Başkanlığı döneminde disiplinli çalışması ile tanınan Fuat Köktaş´ın Samsunspor Kulübü Başkanı olması halinde hem iktidar partisinin hem de iş çevrelerinin desteğiyle kulübün içinde bulunduğu sıkıntıların aşılabileceği belirtiliyor.

www.habergazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Köktaş´ın yanındayım

Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Fuat Köktaş´ın Samsunspor Kulübü Başkanı olması halinde maddi ve manevi olarak hertürlü desteği vereceğini açıkladı. Haber gazetesi muhabirinin konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığı Galip Öztürk, "Fuat Köktaş iyi bir isim. Paramızı emanet edebileceğimiz bir arkadaşımız. Samsunspor´da yöneticilik yapmış aynı zamanda da bürokrasiyi bilen biridir. Bu anlamda, onun aday olması Samsunspor için kazanç olur" dedi.

BU İŞİN SİYASETİ YOK
Galip Öztürk, Samsunspor´un tüm Samsunulaların üst kimliği olduğunu hatırlatarak,"Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve diğer kamu kuruluşları Samsunspor için gereğini yaparlar. Bu işin siyasi yanı yoktur. Çünkü Samsunsporlu olmak farklıdır. Kim hangi fikri sahip olursa olsun, kulübe başkan olabilecek kişi sadece Samsunsporlu´dur" diye konuştu.

www.habergazetesi.com.tr

berusa55

Sayın Galip Öztürk'ü anlamakta güçlük çekiyoruz artık açıkcası. Herkesin yanındayız diyor. Bakalım Samsun halkı bu aday için ne diyor taraftar sıcak bakıyor mu diyen yok hakikaten ilginçleşti artık bu iş!

tolga

söynelinen akpli eski il başkanı fuat köktaş ama olacağını tahmin etmiyorum bu işler o kadar kolay değil ama olursada hayırlısı

veis

ali olsun destekleyelim veli olsun destekleyelim ama destek niyeyse yok biz halen çeyrek adam altın adam derdindeyiz bu adamlar para toplandıkdan sonra çıkacaksa çıkmasın vallaha bi anlamı yokki.

yusuf celebi

Kamuoyunda adı geçen Fuat Köktaş ismi konusunda edindiğin izlenim hiçde iyi değil.

Edindiğim izlenimlere göre Fuat Köktaş'ın başkan olması durumunda Samsunspor sokağın nabzı iyi tutulamadan yapılan bu tercih nedeniyle oldukça sıkıntılı sürece gireceği ön bilgilerimden anlaşılmaktadır.

Uzun uğraşlar verilerek yürütülen bu çalışmaların sonucunda böylesine yanlış bir tercihi Samsunspor kaldıramaz.

Bu tercihlerin daha çok siyaset dışından yapılması her açıdan faydalıdır.

Siyasi mülahazalarda bulunmuş kişilerin tercih edilme nedeni Yusuf Ziya Yılmaz desteğini almak içinse korkarımki buda pek mümkün olmayacaktır.

Bu çalışmaları yürütenlerin dengeleri sağlama adına yaptığı bu çabaları anlamakla birlikte Fuat Köktaş'ın muhtemel bir başkanlığı geçmişte Samsunspor taraftarı ile hadiseler yaşayan o kişinin pozisyonuna düşmesi muhtemeldirki hem bu isim açısından hemde Samsunspor'un desteğini yitirmesi açısından önemli bir hadise olarak görüyorum.

veis

bişeye takıldım ben şahsen şahsı tanımıyorum ama niye siz onu tanıyanlar soguk davrandınız bilebilirmiyim.dedigim gibi tanımıyorum.

körfez55

samsunda yerleşik bir yönetim kurulu ile istanbulda yaşayan bir başkan lazım bu takıma.en azından siyaset yada vurguncu gibi tanımlamalardan uzak olur samsun (K.A)

nilsah

samsusporluluğumdan kimsenin şüphe etmemesini isteyerek şunu söylemek istiyorum.siyaset üstü bir aday olmalı eger bunu samsundaki gönül vermişler bulamıyorsa olmuyorsa istanbul yada ankaradan olmalı.bir cift sözümde galip öztürk beye basına verdiği demeçlerde siyaset önemli değil diyorsunuz o zaman neden başkan adayı ismi vererek arkasındayım diyorsunuz.Siz ve sizin gibi bu şehre gönül verenlerin isim vermeksizin koşulsuz her adaya desteğimiz tam demesini beklerim.

veis

Alıntı yapılan: kuzey55 - 02 July 2008, 14:40:05
samsunda yerleşik bir yönetim kurulu ile istanbulda yaşayan bir başkan lazım bu takıma.en azından siyaset yada vurguncu gibi tanımlamalardan uzak olur samsun (K.A)

istanbuldan başkan vardı ama parası nyok diye istifaya zorlandı yanılmıyorsam.

körfez55

Alıntı yapılan: veis - 02 July 2008, 15:30:53
istanbuldan başkan vardı ama parası nyok diye istifaya zorlandı yanılmıyorsam.

stratejisi yanlıştı.kendisininde söylediği gibi acemiydi çok şey vaad etti ama gerçekleştiremedi.biraz zamana ihtiyacı vardı ama her zaman olduğu gibi sabırısz davrandık.

nilsah

istanbulda başkan vardı...neden acıkca demiyorsunuz onun acemiliğinin üstüne onu öne atanlarda yalnız bıraktı üstüne üstlük menffatler cakıştı samsunspordan nemalananlar zarar görmeye başladı.yanındakiler ile cıkmaza girdiğinde üstüne biz de bindik diye.Ayrıca yıllardır uyanık ve öztürk aday olmayacagım dediği halde her fırsatda gel kurtar bizi diye cıkanlar bizlersek.neden acık acık helede yazılı basınımız öncelikle biz hata ettik ayıp ettik özür dileriz sezgin başkan gel kopma gel yeniden başlayalım beyaz sayfa demiyor.Adamın kendi demeci var kampanya için bize kimse yapıyoruz da demedi toplantıyada cagırmadı diye...eeeee bu ne lahana ne perhiz şimdi