Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

veis

biz samsunsporu okadar iyi tanıyoruzki kimin kim oldugunu biliyoruz ama kim olursa olsun karşımızdaki insandır ve vardır bi bildigi diyoruz.ama karşımızdakide bizi az tanısa daha neler olucak neler.

tolga

ya siz gerçekten alemsiniz ya ben neyim ya yöneticimi hiç inancınız yokmu beni siz karıştırıyorsunuz veya anlamak istemiyorsunuz benim ümran olduğumu herhalde düşünüyorsunuz ama Allah inandırsın değilim evime gitmek nasip olmasın

veis

üstat bak sen ister imran okumuş ister ali veli ol o sorun degil ama biz biliyoruz senin veya başkalarının hangi nickle girdigini ama buda bizim düşüncemiz sana saygı çerçevesi içinde fikrimiz beyan ediyoruz bende eve gitmek nasip olmasın sen imran okumuşsun.ayrıca hadi idaaa nesine sen nedersen ben kabulüm başlık açmayada gerek yok şafak abiler seçimlere girmiyor ve her neolursa olsun samsunsporda görev almıyacaklar.

nilsah

Ya sizin derdiniz ne siz neyi neden kimi kimden paylaşamıyorsunuz.samsunspor için savaşacaksanız cıkın meydanlara.yeter artık bu dalaşmalar yeter artık bu saygı sınırlarının zorlanması.taraftarlık kimsenin tapulu malı değildir.kimse kimseyi sorgulayamaz.her kim olursa olsun samsunspor için bir agac bile dikse ona saygı duyulmalıdır.Mustafa daha yolun başındasın en büyük delikanlılık efendiliktir.veis aynı şekilde en büyük taraftar yapıcı olandır.tolga sende kim olursan ol eleştirilmeyi kabul edemiyorsan eleştirmeyi beceremezsin

veis

abi çıkıp demiycek ozaman sezgin abiyle şafak abi için geri geliyorlar diye.ben telefonla şimdi konuşdum yok öyle bişey denildi.tamam yapıcıyızda istanbulda diye samsunspordan uzak degiliz biz.

tolga

eleştiri her zana olacaktır olmazsa sorun var demektir

veis

tamamdır artık ozaman konuyu tolganın dedigi gibi zamana bırakalım.kim haklı kim haksız görelim.buarada nilşah abi gerginlik oldu kusura bakma ama biraz da tartışalım dimi.sıkıntı yok.tolgada bizde fikirlerimizi söyledik.

nilsah

Acık acık söyleyeyim safak ve sezgin başkan nın şu anki duruşlarına saygı duyulmalı.yine aynı seyi söylüyorum bizim yazılı basınımız (hani moda olduya) servis haber yaptığı için önce özür dilesin bu insanlardan.ayrıca tolga eleştiri olacaktır evet yapıcı olarak olacaktır.eger şu an kulube destek veremiyorsan bizim gibi vefalı taraftarsan gönlünden sevgi kopuyorsa sevgini cebinden para cıkıyorsa paranı istanbul,bursa,ankaradaki gönüldaşlarımıza destek için kullanmanı tercih ederim ha ondan sonra gel yaptıklarımızı eleştir. 

tolga

BAKIN SEZGİN BAŞKANIN KİŞİLİĞNİ SEVERİM ADAMLIĞINIDA AMA BAŞKANLIK TAKİ İŞLEYİŞLERİNİ ELEŞTİRRİM HA BU YENİ OLMASI FALAN EKİBİNİ İYİ KURAMAMASI OLABİLİR YA BU ÜLŞKEDE FATİH TERİM BİLE ELEŞTİRİLİYOR 

veis

güzel bi tartışmaydı ortak yol buldugumuza inanıyorum muhakkak herkes herkesi eleştirmeli ama dogrularından asla vazgeçmemeli.

nilsah

Sagduyunuz için tolga,veis ve mustafa kardeşime tesekkur etmek de benim borcum.bir kere daha sagduyunun bizi birlik ve beraberliğe götürecegini görmek güzel.

veis

abi biraz cinslik olucak ama keşke beni tolgadan önce yazsaydın veis mustafa ve tolga şeklinde daha iyi olurdu bence. :P

körfez55

nilsah

02 July 2008, 18:25:13 #823 Son düzenlenme: 02 July 2008, 18:36:41 berusa55
veis seni ve mustafayı tanıyorum.ama tolgayı tanımıyorum hatda senin tezinle imran okumuş beyfendi olma ihtimali var.tanımadığım bir insanı her zaman başa yazmayı tercih ederim.yoksa senin samsunspor için düşüncelerini baz alırsam adını büyük harfle yazmam gerekirdi.

@veis, kuzey55, nilşah ve tolga,

Aranızda geçen sohbet tarzı şu son mesajlarınızı özel mesaj yoluyla hallediniz. Konu başlığına uygun mesajlar yazmanızı rica ediyoruz

Site Yönetimi

hasselbaink

02 July 2008, 18:33:45 #824 Son düzenlenme: 10 July 2008, 01:20:05 hasselbaink
edit büdüt....