Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

körfez55

Alıntı yapılan: atakumlueray - 23 June 2008, 16:41:27
tepki görünce kıvırdı diye birşey yok bence.gitmek isteyen adam kimseyi takmaz basar gider,kalmak isteyen de herşeye göz yumup kalır.ne yapacağını görcez..inşallah kolay olanı değil,zor olanı yani kalmayı seçip,samsunspor için mücadeleye devam eder.

kardeşim biz adama imparator dedik.o ne yaptı diğerlerini örnek alıp sözleşmesini feshetti.madem birçok takım istiyo şimdi önünde hiçbir engel yok yolu açık olsun.

MeL_55

24 June 2008, 13:55:04 #751 Son düzenlenme: 24 June 2008, 13:56:55 MeL_55
AlıntıİŞTE BENİM SAMSUNLUM

SAMSİD Basın Sözcüsü H. Eyüb Güler, ilk gün itibariyle kimsenin bilgisi olmamasına rağmen ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Hesap numaralarını alır almaz, Sayın Valimiz Hasan Hasri Güzeloğlu bizi arayarak ilk Altın Adam oldu. İşadamları listeye girebilmek için adeta sıraya girdi" dedi

İLK KATKI VALİ'DEN
Samsunspor Taraftar, Yönetici ve İşadamı Derneği (SAMSİD), dün itibariyle resmen kuruldu. "100 Altın Adam" olmak isteyenler adeta kuyruğa girdi. SAMSİD Basın Sözcüsü ve Samsun Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı H. Eyüb Güler, "Sabah itibariyle derneğimizi resmen kurduk ve öğlenden sonra hemen banka hesap numaralarımızı aldık. Samsunspor için (1000 Altın Adam Kampanyası)'nda ilk olarak Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu Altın Adam oldu" dedi.

İŞTE ALTIN ADAMLAR
Diğer Altın adamlar hakkında da bilgi veren Güler, "Bu kampanyanın öncüsü Milletvekili Suat Kılıç ve babası Hüseyin Kılıç ile birlikte, Metin Genççakır, Hakkı Tomaç, Baro Başkanlığı altın adam oldular. Bunun dışında benim başkanlığını yaptığım Samsun Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığı 4 altın adamla kampanyaya katıldı. Ayrıca ben de 1 altın adamla kampanyaya katılanlar arasındayım. İnşallah bu kampanyaya destek çığ gibi büyür" diye konuştu.

BAŞGÖL 20 ALTIN ADAM
Samsunspor eski yöneticisi ve İşadamı Hüseyin Başgöl'ün de kampanyaya katıldığını belirten Güler, "Sayın Başgöl önceden 20 altın adamla bu kampanyanın içinde olacağını belirtmişti. Kendisi bugün (dün) itibariyle bu parayı bankaya yatırmıştır. Başgöl ailesine de çok teşekkür ediyoruz. Biz bu kampanyanın en kısa zaman içerisinde renginin belli olmasını istiyoruz. Genel kurul zamanına kadar koyduğumuz hedefe ulaşırsak, gelecek yönetimin önü açılır" dedi.

HERKES DESTEK OLMALI

Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Hüseyin Başgöl, "Bazıları parayı (Parayı Çar-çur ettirtmeyiz) diye açıklamalar yapıyor. Bunlar talihsiz açıklamalar. Şu anda önemli olan paranın nasıl harcanacağı değil, paranın nasıl toplanacağıdır. Bunun için kollar sıvanmalı ve herkes elini taşın altına koymalıdır. Samsunspor hepimizin takımı. Bütün Samsun halkı olarak gerekli desteği yapıp, kulübümüzü bu dar boğazdan kurtarmalıyız. Herkese büyük iş düşüyor" diye konuştu.

İŞTE ALTIN ADAMLAR

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu
AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç
Suat Kılıç'ın babası Hüseyin Kılıç
Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Metin Genççakır
Samsun Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı H.Eyüp Güler
Samsunspor eski başkanı Av. Hakkı Tomaç
Samsun Barosu Başkanlığı
İşadamı Hüseyin Başgöl (20 Altın Adam)
Samsun Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığı (4 Altın Adam)

Selçuk KAYA

yusuf celebi

5 Temmuz'da yapılacak kongrede sorumlulukları olanlar bu sorumlulukları yerine getirmeliler aksi takdirde Samsunspor için yapılmayanlar sonrasında bir şey ifade etmeyecektir.

İsmail Uyanık  : Hasbi Manteşoğlu ile birlikte Samsunspor'a kimlik ve ivme kazandıran güçlü takım katogorisine girmemize vesile olan karizmatik yapısıyla ve zekasıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve dikkatlerin Samsunspor'a yönelmesine neden olan benimde Samsunspor'a daha sıkı bağlanmama neden olan gerçek bir Samsunspor sevdalısı başkanımız İsmail Uyanık.
Bütün bu övgüleri hakeden sevgili başkan ,"geçmişte destek alamama rağmen ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptım" düşüncesinden hareketle Samsunspor'un şu an bulunduğu duruma seyirci kalmak daha doğrusu Samsunspor'luların büyük çoğunluğunun kendisinden beklediği hamleyi yapmamak yani beklentilere cevap vermemek yani başkanlık koltuğuna oturmayarak üzerine düşeni yapmayanlar arasına girmiş olacak.

Samsunspor'un şu an bulunduğu ortamdan çıkarmak sevgili başkan için gerek karizmasıyla gerek çevresiyle çok zor olmayacaktır.
Yani yapabileceği bir şeyler varken Samsunspor'un daha kötü günlere gitmesine her geçen gün sıradanlaşmasına seyirci kalmak yani yok olmasını seyretmek ben üzerime düşeni yaptım diyerek bu sorumluluktan kendisini alı koyamaz ve o acıyı dindirmez.
Sevgili başkanın göztepe örneğini vermesi bazı kişilerin kafasında "Samsunspor amatöre düşürülmekmi isteniyor" soru işaretini ister istemez insanlar birbirlerine sormaya başlıyor.
Samsunspor ile Göztepe kıyaslanamayacak kadar çok farklı bir kulüp ve taraftar anlamındada farklı bir yapıya sahip.Samsunspor'un daha aşağılara düşmesi ile taraftar sayılarında önemli kayıplara neden olacaktır.Belli bir süreden beri devam eden düşüş taraftar sayılarınada yansımıştır ve her geçen gün düşüş devam etmektedir.

Bu nedenle Samsunspor daha fazla kan kaybetmeden sevgili başkanımızın beklentilere cevap vermesini bu çöküşe kendisini dışarda tutarak yapabilecekleri varken ve bu çöküşü durdurma potansiyeli varken gereğini yapmaması ile çöküşe ortak olması manaası çıkacaktır.

5 Temmuz'da sevgili başkanımızın herkesin beklentilerine cevap vererek kendisine yakışanı yapmasını bekliyoruz.

Turgut Tüfenk : Yakın zamana kadar bu ismi tanıyanlarımız yok gibiydi,ismi Samsunspor ile birlikte anılmaya başlayınca tanımaya başladık.Tahsin Kosif ile birlikte çalışmaları bizleri umutlandırmıştı çok da iyi giden bu çalışma bir süre sonra çatırdadı bunun nedenide spor'un içinden gelmemesi nedeniyle uslup ve hareket tarzları yanlışlığı olumsuzluklar oluşturdu.Takımdan bazı oyuncuların alacaklarını üstlenmesi güzel bir davranış olmakla birlikte aynı duyarlılığı kurulacak yönetime hükmetme düşüncesinden dolayı ve uslup yanlışlığından dolayı yönetimin oluşamamasına vesile olması yaptığı onurlu davranışı gölgelemiştir.
Turgut Tüfenk'ten gerekli hassasiyeti göstermesini Samsunspor'un daha kötü günlere gitmemesini sağlamalıdır.

Yusuf Ziya Yılmaz : Samsunspor'a bazı dönemlerde verdiği desteği o yönetimlerin doğru kullanamaması yada yanlış tercih nedeniyle kendisine eleştirileri had safhaya ulaştırdı.
O yönetimlerin beceriksizlikleri nedeniyle Samsunspor'a katı bir tavır almak Samsunspor'un düştüğü durumlara ve düşeceği durumlara seyirci kalmak bu vebali almak en önemlisi şehrin markasının yok olmasını seyretmek bu utancı sürekli her alanda yaşamalarına neden olacaktır.
Şehrin Belediye Başkanı olarak gereğini yapmalı Samsunspor'un şehrin göstergesi olarak görülmesi ve desteğin siyasi bakış açısı olarak belirlenmesi düşüncesinden vazgeçmelerini ve gerekli desteğin verilmesini bekliyoruz.

Galip Öztürk : Şehrin önemli isimlerinden bir tanesi bizlerin beklentileri doğrultusunda Samsunspor'a desteğini göremiyoruz,Samsunlu olmasından dolayı ve Samsunspor'a zaman zaman desteğinden dolayı onun firmasını her zaman tercih edenlerdenim.
Samsunspor'un güzel yerlerde olması en fazla Galip Öztürk'e fayda sağlayacaktır bu nedenle Samsunspor'un yok oluşuna seyirci kalması ve oluşmakta olan olan yönetime hükmetme düşüncesinden dolayı bu çalışmaların başarısızlıkla sonuçlanmasına vesile olan Galip Öztürk'ün daha gerçekçi davranmasını bekliyoruz.

Tahsin Kosif : İyi niyetle çıktıkları yönetim çalışmalarında yaşadıkları olumsuzluklar üzerlerindeki sorumlulukları hafifletmiyor,geniş çevresi olan ,Samsunspor'u yönetebilecek bir kaç isimden bir ekibe sahip bu kişilerin Samsunspor'un çöküşüne seyirci kalmamasını ısrarla gerekli çalışmaları yürütmelerini bekliyoruz.

Yarın keşke dememek için şimdi gerçekçi davranmaya davet ediyorum.

MeL_55

25 June 2008, 14:14:45 #753 Son düzenlenme: 25 June 2008, 14:18:48 MeL_55
AlıntıKAPMANYAYA DESTEK SÜRÜYOR

Samsunspor için 1000 Altın Adam kampanyasına dün CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç'da katıldı. Koç, yaptığı yardımla Altın Adam olanlar arasına adını yazdırdı

SON DESTEK KOÇ'DAN
Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamı Derneği (SAMSİD)'in toplamaya başladığı 1000 Altın Adam kampanyası için destek sürüyor. Önceki gün başlayan ve 31 Altın Adam'ın bulunduğu kampanyaya son olarak CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç'da katıldı. Haluk Koç, yaptığı yardımla Altın Adamlar arasına adını yazdırdı.

ARAYAN ÇOK
SAMSİD Basın Sözcüsü Eyüp Güler, "Bugün beni birçok işadamımız aradı. Ancak parayı bugün (dün) itibariyle yatıramadılar. Yarın (bugün) yatıracaklarını söylediler. Kampanylamıza katılan Sayın Haluk Koç'a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Samsunspor sevdalısı olan Vatan Yeşilyurt kardeşimiz de 30 YTL ile kampanyaya katıldı" dedi.

AlıntıSAMSUNSPOR'A İLK KATKI VALİDEN

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Samsunspor Taraftar, Yönetici ve İşadamları Derneği (SAMSİD) Başkanı Hakkı Tomaç ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek, 2 bin 500 YTL'lik bağış çekini dernek başkanına teslim etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu Samsunspor Taraftar, Yönetici ve İşadamları Derneği (SAMSİD) Başkanı Hakkı Tomaç ve yönetim kurulu üyelerini dün makamında kabul etti. Tomaç'ı kabul eden Güzeloğlu, "Samsunspor'un daha güçlü ve geleceğe daha sağlıklı bakması adına başlatılan, Samsunspor'un içinde bulunduğu sorunların aşılmasına katkıda bulunmak amaçlı ve Samsun kentinin Samsunspor'un sahiplenmesi noktasında çok önemsediğimiz 'Bin Altın Adam Aranıyor' çerçevesinde kurulan derneğimizin oluşturulan yönetim kurulu başkanımızı ve üyelerimizi kabul etmenin mutluluğunu yaşıyorum"dedi.

Bu sürecin Samsunspor adına hem ekonomik hem de psikolojik anlamda çok önemli bir destek sağlayacağına inanıdığını belirten Vali Güzeloğlu, "Geçtiğimiz toplantıda vurguladığım gibi bu çalışmanın gerekli olduğunu da düşünüyorum. Herkesin kendi payına ve kişisel katkısı olarak ortaya koyacağı çabanın aynı zamanda bir sahiplenmeyi ortaya koyacağını, Samsunluların Samsunspor'u yaşatma kararlılığını vurgulayacağını düşünüyorum. İlk katkıyıda İl Valisi olmanın ötesinde, Samsunspor'a inanan ve güvenen bir spor ve futbol sevdalısı olarak vereceğimi beyan etmiştim. Bugünde Sayın Başkana bu bağış çekini takdim etmekten mutluluk duyuyorum. Tüm kurum kişi ve kesimlere bu kampanyaya katılmalarını beklediğimi bir kez daha belirtiyorum. Ancak katkının ve katılımın böylesi bir bütünsellik içinde olduğu takdirde anlamlı ve değerli olacağını vurguluyorum. Katılan ve katılacak herkese de şimdiden teşekkür ediyorum. Samsun adına ve Samsunspor adına bu sürecin değerli ve anlamlı katkılarına inandığımı bir kez daha belirtiyorum" diye konuştu. Bağış çekini Vali'den teslim alan Samsunspor Taraftar,Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakkı Tomaç, Güzeloğlu'na teşekkürlerini ileterek kampanyanın hayırlı olmasını diledi.

yusuf celebi

5 Temmuz Samsunspor için bir dönüm noktası.

Gerek İsmail Uyanık gerek Tahsin Kosif ve ekibi veya her iki isim beraber olmak üzere Samsunspor için geçmişte yaptıkları bir tarafa şimdi tekrardan yönetimi almaları Samsunspor'un çöküşünü durdurmak açısından önemli bir zamanlama olacaktır.

İsmail Uyanık bir hedef adamı,hedefsiz bir ortamda İsmail Uyanık olmaz onu biliyoruz fakat şu unutulmamalıdırki artık Samsunspor için süper lig büyük hedef haline dönüşmüştür bu büyük hedefe ulaşmak içinde hedefleri olanlar başarıya ulaşırlar.

İsmail Uyanık için Samsunspor'u süper lige çıkarmak çok zor bir hadise değil,futbol tecrübesiyle takım için gerekli kaynağı ayarlayacak hem çevresi var hemde zekası,dolayısıyla maddi anlamda çok iyi durumlara gelmesini beklemek için ne zamanımız var nede tahammülümüz.

Samsunspor iyiden iyiye sıradanlaştı bir dönem daha kötü sezon geçirmek Samsunspor'un bitişi anlamına gelecektir yani bir deneme yanılma şansımız yok.

Samsunspor için ya İsmail Uyanık + Tahsin Kosif beraber yada Tahsin Kosif ve ekibi 5 Temmuz Tarihinde bu göreve gelmeleri halinde (tabiki gerekli destekleri almaları ile başarı şansı yüksek olur) Samsunspor hayata döndürülebilir.

Samsunspor taraftarı olumsuzluklar yaşaya yaşaya iyice tepki veremez hale geldi ve Samsunspor'un nerelere gideceğini algılayamaz oldu,olumsuzluklar kalıtsallaştırdı.

Shane_Falco

Kaç tane Dönüm noktamız oldu bi kere dönemedikki yaa ne olacaksa olsun artık yaa...

celebi

veis

samsunspor için dönüm noktası çokdan geçti zamanında süperligdeyken maddi anlamda basiretsizlik yapan yönetimlerin ceremesini çekiyoruz.ama dönüş için biraz umut ışıgı var oda samsun halkının samsunspora sahip çıkmasıyla olur.yoksa validen 1 altın osmandan bi çeyrekle olmaz bu iş.her samsunlu 5 ytl verse rakamı düşünemiyorum bile.bunu yurt dışı ve diger illerdeki samsunlularıda eklersen süper olur ama uyumamak şartıyla.

yusuf celebi

3 kişinin organize edilemediği şehirde 1.5 milyonu organize etmek ve başarı sağlamak hayal ötesi düşünce.

Samsun şehrinin sorunu , bir şeyleri hep karşı tarafın yapmasını beklemek ,öğüt vermek,bir birinin kuyusunu kazmak,ayrışmalara meyilli olmak,yanlış insanları kahraman yapmak ve peşinden gitmek,proje üretememek.

Samsunspor için 5 Temmuz tekrarlıyorum gerçek bir dönüm noktası.

Artık insanların dillendirdiği bir konu var oda,Samsunspor'un aşağılara düşürülmesi ve oradan  bazı kişilerce uygun şartlarda satın alınıp ticari rant sağlamak.

Samsunspor o ortama düştüğü zaman bu takımı almak için nasıl başına üşüşeceklerini hep beraber görürüz.

Sanki bu kötü senaryo uygulamaya konulsunda bizde rant sağlayalım diye bekleniyor gibi bir görüntü var.

veis

27 June 2008, 11:59:27 #759 Son düzenlenme: 27 June 2008, 18:04:04 veis
varsayalımki böyle bir senaryo var bunun zeminini hazırlayanlarda bizleriz bunu untmayalım herkes kendine sormalı samsunspor için neyaptık.sanki binlerce aday varken bu göeve talip olan insanları sogutduk.ayrıca tahsin kosif ve ismail uyanık projesi veya düşüncesi olamayacak bişey adam artık bas bas bagırıyor ben yokum diye daha neyapsın.biz daha temliklilerle anlaşamazken bu adamlar bu tarz bi kulübü asla devralmazlar.samsun halkı herdaim samsunsporu yok saydı.maç başına enaz seyirci hasılatda sonunculuk yardım kampanyalarında umursamazlık bunlar hep bizde vardı ve herdaim de olucak.

celebi

samsunhalkı kadar başka bir halk var mıdır takımına duyarsız kalan

harbisamsunsporlu5517

4 gun kaldı hala bir aday yok kucucuk cocuklar alay eder oldu bizimle dıger takımlar transferlerle ugrasırken,sezon acarken bız daha baskan secemedık ne olacak sonumuz bılemıyorum elımızde avucumuzdada yokkı bu takımı alalım basarıdan basarıya koşturalım bizi buhale getırenlerı allah kahretsın

körfez55

sanırım sonunda bi aday bulundu.liste çalışmalarını tamamladığı takdirde bu hafta içi adaylığını açıklaması bekleniyor.güzel ve olumlu bir gelişme oduğu gibi siyaset bağlantılı olduğu için açıkçası düşündürücü...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 July 2008, 17:23:54
sanırım sonunda bi aday bulundu.liste çalışmalarını tamamladığı takdirde bu hafta içi adaylığını açıklaması bekleniyor.güzel ve olumlu bir gelişme oduğu gibi siyaset bağlantılı olduğu için açıkçası düşündürücü...

iyi bari ya ligin başlangıcına 1 hafta kala yönetim gelmicek geçen seneki gibi desene

körfez55

sadece şunu söyleyebilirim.akp destekli bir başkan ne götürür ne getirir bunu tartışalım.isim mühüm değil.