KAPUCU: AÇIKLAYACAĞIM

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 May 2008, 17:18:23

« önceki - sonraki »

Recep

adam ne kadar güzel kendini pazarlıyor Samsunspor sayesinde bir yerlere geldi(futbolculuğuda dahil)şimdi de kendine pazar yapmaya çalıştı ama olmadı galiba niye sustu anlamadım bir karar verdinse delikanlı gibi arkasında dur bize özü sözü bir insanlar lazım. Bin düşünüp bir konuşacaksın yoksa maskara olursun kimsede seni adam yerine koymaz

tolga

yok adamlığı kendine ama hoca değil hakkı olayında futbolcuları topluyor odaya ben olduğum  süre içinde hakkı bu radan içeri giremez diyor kartal maçı sonunda ilk idman hakkı sahada ondan sonra benim silah arkadaşım falan  hocalık o kadar kolay değildir futbolcunun gözünde sınıfta kaldı du etsin samsunlu futbolcu sayısı fazla idi tecrübeliler işin içine girip sorumlululuk aldılarda takım ligte kaldı

hakan55

kac günden beri bir acıklama beklıyorduk yapcaktın be orhan hocaa soylıcektın madem delıkanlıydın soylıcektın..
      Söylemen samsuna zarar vermezdı ama böle daha fazla zarar verdinn keşke söyleseydınn...

cem 55

bırakın sebatla araklıkla degirmendereyle oynarız deyip demogoji yapmayı birinin 3 sezonda oynadıgı maç sayısı ve attıgı gol sayısı bir elin parmaklarını geçmesin biri durduk yere kırmızı kart görüp en kritik 3 maçta oynamayıp aklı fikri paradan baska bişeye calısmasın biri devre arası hemen samsundan kacma yolları arasın olmayınca tıpıs tıpıs geri dönsün birini yazmak bile istemiyorum zaten adam 25 yasında sanki 40 yasında damperli kamyon misali kosmaktan aciz olsun hala bu adamları savunmaya devam edelim uyanın beyler bu adamlar artık işin kolayını bulmus koca sezon 3-4 kritik maçta oynarım sonra bütün sezon yatarım bu mu samsun cocugu olmak bu mu samsunsporluluk bu adamlar isterseler bu takım tuta tuta ilk 2 de olurdu ama bunların hayatları dinleri imanları para millet parasız destan yazıyo 1.lige cıkıyo play off oynuyo bunlar yok o öyle yok bu böyle deyip her sezon bahane uydurma peşindeler ben bunlardan artık bişey olmayacagını biliyorumda üzüldügüm alttanta gelen oyuncuları begenmemem emre balak birazda sercan o kadar turgut konusu geçmiş bence turgut oyuncu filan degil keşke iyi bi teklif gelsede satsak vasat düz bi oyuncu bide ercüment konusu var bence ondanda ancak iyi bi yedek kaleci olur fazlasını beklemek kanımca hayalperestliktir.olan yine biz büyük samsunspor taraftarına olacak yazık ki ne yazık

atakumlueray

tolga dan özür diliyorum..sürekli sitedeki yazıları okuyorum ancak çok nadir yazıyorum.2_3 ay önce tolganın yazılarını okurken sinirden ölüyordum.dur şuna bişe yazim.kimin adamı acaba diye düşünüyordum kendi kendime.hala biriyle yakınlığı olup olmadığı konusunda emin değilim ama bizim körü körüne yönetime bağlandığımız zamanlarda bile yönetime karşı olan yazılarına biraz geç de olsa şu anda katıldığımı belirtmek istiyorum...diğer arkadaşlara da tavsiyem hepimiz bazı kişileri destekleyebiliriz ama bunu körü körüne yapmayalım..bütün olayları tartıya koyalım ondan sonra mantığımız ne diyorsa ona göre konuşalım..bunu kesinlikle şu anda yönetimi destekleyenlere karşı söylemiyorum.belki de onların düşündükleri doğru,tek istediğim hiçbirimiz şucu veya bucu olmayalım her durumu tarafsız değerlendirelim

recai

benimle aynı fikirde olan insanları gormek hosuma gitti.. Demekki abuk sabuk lafalar edip, miileti kendime guldurmuyomusum.. kazlara da flut calmamısım.. Tolgaya katılıyorum..

ultra55

körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmasın arkadaşlar.Hoca'yı kimimiz beğeniyoruz kimimiz beğenmiyoruz..olabilir..herkesin fikri farklı olabilir.Ama gözünüzü seveyim şu futbolculara görevlerini yaptılar,özveriyle top oynadılar filan demeyin.Samsunspor'da futbol oynamak herkese nasip olmaz.1.ligdeki neredeyse tüm kulüpler sıkıntıda ve futbolcularına para veremiyorlar aynı bizim gibi.Yani para konusunda şartlar eşit ama bizimkiler kadar boykot eden para yoksa idmana çıkmayız maça gitmeyiz diyende olmadı.Bakın bakalım bu seneki arşivlere en çok para ile ilgili hangi kulübün adı geçmiş.En çok hangi kulübün futbolcusu isyan etmiş.Aslında takım isyan etmedi.Birileri tarafından ettirildi.Bunlarında kim olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.Şuna da emin olun yine bir iki ay içinde yokmuuu şu kulübü alacak birileri diye bas bas bağırıcaz.Ama şunuda söyleyim eğer paralı bir yönetim gelmezse(bence hayal) kimsenin çıkıp buralarda tamam kardeşim paralı yoksa parası olmayan birileri alsın kulübü ama yeter ki alsın demeye de hiç birimizin hakkı yok.Bu kredimizi şu an ki yönetimi yerden yere vurarak tükettik çünkü.Aynı şeyi bir daha yapmak yüzsüzlük ve şerefsizlik olur adımıza.

ss

Alıntı yapılan: ozkan17 - 09 May 2008, 17:56:11
basgol susturmus anlasılan mılleti

yaw herkes kendıne bı gunah kecısı arıyor oda basgol yanı su durumda gorunen
benım dıyecegım su o bunu dedı bunu yaptıyı bırakalım onumuzdekı sezon ne oLAcak bank asya lıgıne katılabılecekmıyız federeasyona olan bu borclu haLIMIZLE trasferler ne olcak kongre varmı gencelerı nasıl tutacagız yoksa 50 bın ytl gıbı komık rakamlara gelecegımızı genclerımızı satacakmıyız
bı aralar samsunspor 2. baskanı safak gedıklıoglu buralarda olurdu cevaplar verıdı noldu da yok artık yanı cevp verecek yuzu mu yok cevap mı yok

veis

10 May 2008, 07:47:04 #68 Son düzenlenme: 10 May 2008, 08:02:46 veis
yok ben halen gülüyorum çünkü bana hakkıyı ve celili savunan varya helal olsun helal.hakkı gol atmış adam kimseye haber vermeden kalkdı rizeye gitdi imzayı atma aşamasında sıkıntı çıkdı sonrada gel kürkçü dükkanına yemezler bu saatden sonra çünkü degerleri olan samsunspora yakışmaz bu davranış.

körfez55

Samsunspor'un geleceği yönünde de açıklamalarda bulunan Kapucu, şöyle devam etti:
"Çok sayıda futbolcu alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayeti bulunduğu için gelecek sezon Samsunspor'un lisans çıkartamaması problemi var. Alt yapıdan futbolcuların lisans problemi yok. Biz de Samsunspor'un geleceğini sürdürmesi açısından alt yapıdan 16 tane futbolcuyu kadroya kattık. Bu futbolcuların yanına yine alt yapıdan bir kaç takviye de yaparsak en azından Samsunspor'un gelecek sezon lige katılamaması gibi bir sorunu ortadan kalkar."

mantığa bakarmısınız....

Tamer55

Kapucu çark etmiş Samsunspor 'a zarar verir diye hiç bir isim vermemiş yöneticiler birirbirlerine olan sorunların kendileri halletsin benim açıklamam doğru olmaz ben teknik konulara bakarım futbolculuk kariyerimi ve  şimdi t.direktörlük kariyerimide Samsunspor borçluyum bu takıma hizmet edebilodiğim kadar edeceğim demiş

tolga

10 May 2008, 12:30:38 #71 Son düzenlenme: 10 May 2008, 12:32:48 tolga
Alıntı yapılan: atakumlueray - 09 May 2008, 23:39:03
tolga dan özür diliyorum..sürekli sitedeki yazıları okuyorum ancak çok nadir yazıyorum.2_3 ay önce tolganın yazılarını okurken sinirden ölüyordum.dur şuna bişe yazim.kimin adamı acaba diye düşünüyordum kendi kendime.hala biriyle yakınlığı olup olmadığı konusunda emin değilim ama bizim körü körüne yönetime bağlandığımız zamanlarda bile yönetime karşı olan yazılarına biraz geç de olsa şu anda katıldığımı belirtmek istiyorum...diğer arkadaşlara da tavsiyem hepimiz bazı kişileri destekleyebiliriz ama bunu körü körüne yapmayalım..bütün olayları tartıya koyalım ondan sonra mantığımız ne diyorsa ona göre konuşalım..bunu kesinlikle şu anda yönetimi destekleyenlere karşı söylemiyorum.belki de onların düşündükleri doğru,tek istediğim hiçbirimiz şucu veya bucu olmayalım her durumu tarafsız değerlendirelim

sevgil eray niyetinden dolayı  teşekürler ben kimsenin adamı falan değilim sizler gibi taraftarım ama bunu kimseye anlatamadım şu bir gerçek söylüyorum kulübe çok yakın biriyim herşeyden haberim olur  ama kulübe yakınımdiye her şeyide doğru biliyorum anlamına gelmez bildiklerimide sizinle paylaşmaktan dolayı mutluyum ama nedendir ki bazı söylemlerimiz bazılarının zoruna gitti önemli değil o kadarda yine söylüyorum bildiğim doğruları yazamayada devam edeceğim bu kulüp seneye bu seneden dahada zor durumda olacak aday falanda çıkmaz bu başkan devam edecek edecekte futbolcu bulabilecekmi bulduğunu alabilecekmi kocaman bir soru işareti bana göre lisans çıkartamayabiliriz gerçi orhan hoca güven vermiş bu sene ki gençler le yola devam edecekmiş hep beraber göreceğiz bakalım orhan kalacakmı  o da var kensini istyen çok kulüp varmış  bakalım .merak ettiğim o kdar kulüp varda neden kongreyi bejkliyorsun madem maddi sıkıntı var biliyorsunda neden hala burayı koıvalıyorsun  ilginç

ultra55

Size var ya hayret ediyorum..işiniz gücünüz birilerini karalamak..adam teklif var ama önce samsunspor diyor varsa o zaman git ne duruyorsun kariyer yaptın burayı basamak kullandın diyorsunuz..son ana kadar gitmeyeceğim benim için önce samsunspor diyor neden hala burayı kovalıyorsun diyorsunuz..siz orhan hoca'nın yerinde olsanız ne yapardınız? gidiyorum dese demediğinizi bırakmayacaksınız kalıyorum dese neden kalıyorsun diyorsunuz..siz ne yapardınız??

körfez55

burda kimin ne olduğunu biliyoruz.boş yere taraftar ayağına yatmaya gerek yok.artık bırakın karalamayı da birlik olup kurtaralım şu takımı.ucuz çıkarlarınız için bu efsaneyi kullanıp daha fazla rezil etmeyin bizi.

ultra55

evet kuzey55 doğrusun..artık yazılanlardan kimin taraftar kimin birilerinin adamı olduğu aşikar oldu burada.Biraz üzerlerine gidince hemen bende sizin gibi objektif bir taraftarım ayağına yatıyorlar ama şimdiye kadar yazdıklarına baktığımızda hiçte öyle olmadığı ayan beyan gözüküyor.Bunların kimler olduğunu hepimiz de çok iyi biliyoruz.Tarzları yaklaşımları cümleleri hep birilerinin yapmak istediği şeylere çanak tutar cinsten.Kesinlikle sana katılıyorum ucuz çıkarlar bunlar.Gönülden Samsunsporluların yazdıkları ile diğerlerinin yazdıkları arasındaki fark o kadar belli ki.