KAPUCU: AÇIKLAYACAĞIM

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 May 2008, 17:18:23

« önceki - sonraki »

55erhan55

hoca açıklada herkes görsün duysun bikaç senedir başta futbol federasyonu, iç ve dış etmenlerle bu takımın üstüne oyunlar oynanıyor ve halen de devam ediyor artık birileri buna dur desin bizim süper ligden nasıl küme düşürüldüğümüzü evet düştüğümüzü değil düşürüldüğümüzü gerçek samsunspor taraftarı bilir bakalım bu oyunlar ne zaman sona erecek bizde merak içinde bekliyoruz ama ne yapalım elimizdende bişey gelmiyor

recai

Bıraksın gitsin.. Yetersiz buluyorum.. Ligde kalmamızda cok payı olmadıgını  dusunuyorum.. Kim tanıyodu adamı bu seneden once.. super ligden 1. ligden teklif varmıs..  bizden baska 1. lig yada super lig de hicbir takım almaz bunu hoca diye takıma..

celebi

bugün açıklayacaktı sanırım haber alan arkadaşlar sanırım koyarlar haberi buraya

veis

ya düne kadar yalananlar şimdi abuk subuk msj lar yazıyor adamın yararı yok domuş recai lütfetmişsin sen bu takımı ligde geldin kendin bırakdında bol kesedende sallama.sonuçda adamın emegi var az mantıklı yazın.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 09 May 2008, 07:45:58
ya düne kadar yalananlar şimdi abuk subuk msj lar yazıyor adamın yararı yok domuş recai lütfetmişsin sen bu takımı ligde geldin kendin bırakdında bol kesedende sallama.sonuçda adamın emegi var az mantıklı yazın.

kızma veisim kızma ;)

recai

hangi msjımda yalandım ben veis.. Goster alıntı yap bakalım.. bu benim fikrim saygı duy.. bence  faydası olmadı.. oyuncuların ozverisi, ekstra cabası ile oldu bence ligde kalmamız.. Adamın oyuncu degistirmeleri, taktik katkısı ne ki.. senin gibi biz de mac izliyoruz.. Yararı yok demem için benim mi ligde bırakmam lazım takımı.. bırak mahalle agzını.. Sende klubedeydin heralde kapucuyla maclarda ki bu kadar yalanıyosun..

celebi

09 May 2008, 10:28:26 #21 Son düzenlenme: 09 May 2008, 10:36:56 celebi
Alıntı yapılan: recai - 09 May 2008, 10:19:33
hangi msjımda yalandım ben veis.. Goster alıntı yap bakalım.. bu benim fikrim saygı duy.. bence  faydası olmadı.. oyuncuların ozverisi, ekstra cabası ile oldu bence ligde kalmamız.. Adamın oyuncu degistirmeleri, taktik katkısı ne ki.. senin gibi biz de mac izliyoruz.. Yararı yok demem için benim mi ligde bırakmam lazım takımı.. bırak mahalle agzını.. Sende klubedeydin heralde kapucuyla maclarda ki bu kadar yalanıyosun..

Arkadaşım tamam fikrine saygılıyızda bu kabadayılık neyin nesi.sen nebiliyorsun ki bu şekilde konuşuyorsun. Tamam biz senin fikrine saygılıyız.ama bir kişiyi eleştirirken ki bu orhan hoca ise. futbolcuların özverisi falan biraz 2. planda kalır.biz biliyoruz hangi futbolcular kimin dolduruşuna gelip kendisine yakışmayan demeçler verdiğini yada konuştuğunu hangi futbolcuların özverisi.tamam belki kalite olarak samsunu kaldırmıyor diyelim.ama hiç bir şey yapmadı demek insafsızlık olur gibime geliyor.ve yalanma falan kelimeleri yanlış kelimeler.bunu da ayrıca belirteyim.sende bu şekilde yazmakla eğer veis yalanma yapıyorsa sende bazı larına yalanıyorsun isim vermeden belirteyim.bu yazımı polemiğe girmek için yazmadım onuda belirteyim.sadece mantıklı yazmaya çalıştım.

recai

mantıklı yazdıgın için saol.. Yalanma lafını veis kullandı ilk bende aynı sekilde cvp verdim.. Yalanma llafının kullanılması rahatsızlık verici birsey .. ve bence ayıp.. Kbadayılıkla alakası yok ama yazdıklarımın.. Bana verilen cvp "fikrine katılmıyorum.. cunku ...." tarzında olsaydı boyle bir cvp yazmazdım.. Herkesin kendi fikri vardır.. Ben kimseye yalanmıyorum.. kimseninde yalandıgını sanmıyorum.. oyleyse yalanma malanma diye msj yazmamak lazım oyle deilmi?? galibiyet serisini yakalayan kapucu deil futbolculardır bence.. oyun anlamında kazandıgımız hangi macta rakibi domine ettikte, ekstra guzel bir oyun oynadık? teknik direktörün hiç ama hiç katkısı yok demiyorum ama samsunsporumuza yakısacak bir hoca olmadıgını, samsuna yetmeyecegini dusunuyorum.. "Abuk sabuk" msjlar içinde kimse kusura bakmasın bu benim fikrim.. Zaten aynı fikirde olsak forumunda bir anlamı olmazdı.. sen bisey yazardın bende "evet katılıyorum" yazardım.. tum sayfalar boyle dolardı.. oyle deilmi çelebi kardesim?? 

south_london

orhan kapucu belki iyi niyetle hareket etti ama takimin ligde kalmasinda futbolcularin daha buyuk rolu oldugunu dusunuyorum.bu kadar kotu takimlarin oldugu bir ligde eski oyuncularin isminin yeticegini gorduk ligde kalmak icin.ama birazcik gayretle rahatlikla play off oynayabilecegimizide gormus olduk.seneye takima bir katkisi olucagini zannetmiyorum hocanin.ama katkilari icin sagolsun...

veis

ya recai sen anlayamıyorsun ben bunu çözdüm.arkadaş adam yaptı yapacagını asıp kesme hemen elinden gelen buydu daha ne yapsın senin hangi hocan bu çocukları oynatdı adam çatır çatır güvendi oynatdı tabiki futbolcularında payı çok büyük ama sen kalkıp hoca yetersiz dememelisin.neyse konuda uzamasın fikrine saygılıyım ama yücel ildizlede karıştırma adamı.

pitbul055

bu yönetime bu takıma orhan hoca çok bile.adam yapacağını yapdı kardeşim.daha ne yapsın.yazıklar olsunki size neye hizmet bu adamı eleşdiriyorsunuz.samsunun çocuğu deyip takımı satanlara laf etmiyorsunuz.adam teklifler olmasına rağmen yinede samsunspor diyor.yazık çok yazık

ultra55

Samsunsporlu futbolcuların görevi bir iki maç oynayıp takımı ligde bırakmak değildir.Madem takımı ligde bırakacak kadar oynama kapasiteleri vardı daha önceden oynayıp ligde bırakmak yerine play off'a neden sokmadılar? Sebep Para ise kulüplerin hepsinin sorunu parasızlık ama parası olmayan kocaeli lider sakarya kafada,diyarbakır play off a gitmeye çalışlıyor.Hala daha futbolcularına 2.500.000 ytl borçları var diyarbakır'ın.Ne futbolcusundan bahsediyorsunuz.Hayretler içinde okuyorum yazdıklarınızı.Orhan Hoca dan önce şu an oynayan gençlerimizin adını bile tam bilmiyorduk şimdi diğer takımlar bile ezbere biliyor çocukların ismini.Bence bir takım çıkarlar için bazıları takımı sabote etmeselerdi bu takımda Orhan Hoca da daha da başarılı olurdu.Altay maçında İzmir'e götürülen Celil'in kadroda olmasına rağmen maça çıkmak istemediğini biliyormuydunuz?Orhan Hoca Samsunspor'da isim yapmışmış.Yücel İldiz neden isim yapamadı,Hakkı hoca,muhammet hoca neden yapamadı.Futbolcular aynı futbolcular değilmiydi.Demek ki bir şeyler var ki isim de yaptı.Bi de saçma bir tez var Samsunspor dan önce kim tanıyordu adamı.Ee tabiki biryerlerde tanınacaksın ona bakarsan İsmail Uyanığı'da,Aziz Yıldırım'ı da,Adnan Polatı'da vs... tanımıyorduk.Eğer vizyonu olan kulüplerde başkanlık ya da teknik adamlık yapıyorsanız tanınmak kadar doğal bişi yok.Ayrıca 80 li yılları bilenler Orhan kapucu'yu çook çook iyi tanırlar.

recai

Gercekten haklısınız.. Kapucu gelince futbol adına cok seyi degistirdi takımda.. Daha iyi top yapan, topa hakim bir takım oldu.. Bravo.. Hangi macta top oynadık arkadas adam akıllı kapucuyla.. Onceden de oynamıyoduk.. gelincede bisey degismedi.. Alınan galibiyetlere bakıp adamı yuceltiyorsunuz ya.. Tekrarlıyorum.. ben katkısı yoktur demiyorum.. Aman bizi bırakmasın, kalsın gibi laflara gerek yok cunku samsunsporda teknik direktorluk yapacak bir hoca deil diyorum..

recai

Samsunspor tecrubesiz hocalara isim ve tecrube yapma fırsatı verecek bir takım olmamalıdır.. Dolayısı ile parasız ve kotu donemde basa getirilen hoca gonderilip eger mumkunse kendini ıspatlamıs bir hoca gelmelidir takıma.. Para yoksa zaten kalsın.. yapcak bisey yok.. Cok samsunsporluysa parasını alamayan ve bu yuzden oynamak istemeyen futbolculara benzemesinde bedavaya hocalık yapsın..

ultra55

Ertuğrul Sağlam'ın da kariyerinde ilk hocalık yeri Samsunspor'du recai kardeşbu birr..ikinciside kaç kere söyledik parasını alamayanlar sadece bizim futbolcularımız değil ama para alamadık diye oyanamayanlar nedense bizimkiler?? ne iş??