KAPUCU: AÇIKLAYACAĞIM

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 May 2008, 17:18:23

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıKAPUCU : AÇIKLAYACAĞIM

Teknik Patron Kapucu, Sakaryaspor maçı sonrası Samsunspor'la ve kendisiyle ilgili bütün herşeyi açıklayacağını belirtti. Tecrübeli çalıştırıcı, "Sakaryaspor maçı sonrası kamuoyunun benimle ve takımla ilgili merak ettiği herşeyi açıklayacağım" dedi

HABERLERDEN RAHATSIZIM
Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, basında sürekli kendisi ile ilgili çıkan haberlerden dolayı çok rahatsız olduğunu dile getirdi. Hergün 'Kapucu gidecek. Kapucu kalacak' gibi çıkan haberlere son vermek için bir basın toplantısı yapacağını söyleyen Kapucu, "Sakaryaspor maçı sonrası kendimle ve takımla ilgili kamuoyunun merak ettiği herşeyi açıklayacağım" dedi.

HERŞEYİ AÇIKLAYACAK
Kapucu, "Samsunspor'a kim yardım etti?, Kim ne fayda sağladı?, Kimlerin zararı dokundu? hepsine bir açıklık getireceğim. Ancak bu açıklamaları Sakaryaspor maçı sonrası yapmayı uygun görüyorum. Bu basın toplantısında eğer görevde kalacaksam, şartlarım nedir?, kalmayacaksak da nedenlerini açıklayacağım. Ancak ben herşeyden Samsunsporlu'yum. Bunu kimse değiştiremez" diye konuştu.

Bu hoca onları açıklayamadan o samsunspordan para kaçıran adamlar hocamızı sustururlar sezgin başkanda açıklayacaktı susturuldu hepsi

Lazoli

dogru dedin tugberk hepsini susturuyorlar. Türkiyede futbol gercekten film olmus devletin el koymasi lazim bu mafya oyunlarina yoksa oftas gibi ibb gibi takimlari daha cok izleriz

veis

sezon sonuna bişey kalmadı karar vermişdir ama sanırım yönetim kendisine sezon sonuna kadar bekle ve öyle açıklama yap dedi.

Sadece Samsunspor

AlıntıBank Asya 1. Ligi'nde Samsunspor, Kendi Sahasında Sakaryaspor'a 3-0 Yenilerek Kan Kaybetmeyi Sürdürdü.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maç sonrası yaptığı açıklamada, ligde son haftaya girerken kolay bir maç olmadığını gördüklerini belirterek, "İstanbulspor ile Elazığspor'un yaptığı sürprizler ortada. Burada da sürpriz olmasını engellemek için iyi konsantre olduk. Maça iyi odaklandık. İyi futbol oynadık ve galip geldik. Bundan sonraki Erciyesspor maçını kazanıp Kocaelispor'un Altay'a kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

Kendileri için Kocaelispor-Altay maçının çok önemli olduğunu ifade eden Demirbakan, "Biz galip gelsek bile Altay yenilirse bir anlamı olmaz. Altay normal şartlarda Kocaelispor'u yenecek güçte. Ben ona inanıyorum. Biz de son maçımızı kazanırsak ilk 2'ye girerek Süper Lig'e çıkarız" diye konuştu.

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu ise kötü bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayarak son haftalardaki düşüşlerine devam ettiklerini kaydetti. Samsunspor'un çıkışını engellemek isteyen kişiler olduğunu ileri süren Kapucu, "Bizi engellemek isteyenler şimdi bu mağlubiyetlere sevinmeye devam etsin. Ben perşembe günü basın toplantısı düzenleyerek kimin ne yaptığını ve düşmemizi isteyenleri açıklayacağım" şeklinde konuştu.

Orhan hoca kararlı söylecek galiba , inşallah o düşürmek isteyenler seni susturmazlar orhan hocam

ahk34

yolun açık olsun aciz orhan hoca takımı son sıraya koydu ben ligde bıraktım ligde bıraktım diyo kolpaeli beş parasız kaç kez idmana çıkmadı futbolcuları ve  en az bizim kadar borcu var ama lider utanmaz orhan kapucu hala ben bu takımı liğde bıraktım diyoya pes yani

Çaðrý55

Alıntı yapılan: ahk34 - 04 May 2008, 21:53:02
yolun açık olsun aciz orhan hoca takımı son sıraya koydu ben ligde bıraktım ligde bıraktım diyo kolpaeli beş parasız kaç kez idmana çıkmadı futbolcuları ve  en az bizim kadar borcu var ama lider utanmaz orhan kapucu hala ben bu takımı liğde bıraktım diyoya pes yani
O zaman sen çıksaydında takımı ilk ikiye oynatsaydın daha ne yapsın o parasız böyle şu parasız şöyle bu nedir ya kocaeli lidermiş öyle bir konuşuyorsunki sanki orhan hoca lig başından beri bu takımdaydı.Hepimiz gördük takımı play off rahat oynarlardı para olsaydı.

US

takımın ikinci yarının basındaki halını unutma derim..
bence bu konumda oldugunumuza sükredelim..

jean

seney acilen kafaya oynamamiz lazim siralasiyoruz farkinda degiliz ne yazikki

ahk34

samsunsporun bu durumdaki halinemi şükredelim Allah aşkına siz ne diyosunuz ya samsunspor kardeş bu takım orhan hoca 4 maç aldı diye başımıza çıkardınız ? kaç maçta kaç puan aldı ne verdi samsuna millet burası bir klüp yeni çeri ocagı degil samsunsporun şu haline seviniyoruz ya pes,
çagrı efendi klavye seni nasılda konuşturuyo parasız diyosun ya sen kartal maçını izledinmi  80 dakika samsunun parası var sorun yok 80. dakikadan sonra samsunspor parası yok ve play ofa çıkamaz öylemi bu iş para ile degil biraz hoca ile de oluyo sivas bunun bi örnegi ki samsunsporun futbolcuları teknik olarak bsivasporun topcularına 10 basar ama hoca işde ne yapacan?

nomak55

Alıntı yapılan: ahk34 - 04 May 2008, 23:43:44
samsunsporun bu durumdaki halinemi şükredelim Allah aşkına siz ne diyosunuz ya samsunspor kardeş bu takım orhan hoca 4 maç aldı diye başımıza çıkardınız ? kaç maçta kaç puan aldı ne verdi samsuna millet burası bir klüp yeni çeri ocagı degil samsunsporun şu haline seviniyoruz ya pes,
çagrı efendi klavye seni nasılda konuşturuyo parasız diyosun ya sen kartal maçını izledinmi  80 dakika samsunun parası var sorun yok 80. dakikadan sonra samsunspor parası yok ve play ofa çıkamaz öylemi bu iş para ile degil biraz hoca ile de oluyo sivas bunun bi örnegi ki samsunsporun futbolcuları teknik olarak bsivasporun topcularına 10 basar ama hoca işde ne yapacan?

arkadasım iş hocayla oluyorda futbolcularla olmuyor yani oyle diyorsun değilmi peki derim..kocaeli ornegini vermişssin ona da pekii
şimdi birde ben anlatayım sen de dusun..
bu takım ikinci devre transfer yapamadı sebebi ortada federasyon alacaklara el koydu diye..peki bir takım trnasfer yapamıyorsa ne yapmalı genclerini oynatmalı..aslında bu bizim icin zorunluluk olmamalı alışkanlık olmalı ama orhan hocadan once kim sunu koyduda onattı samsunspora kazandırdı diyebilirsin o da yok...ayrıca sahada oynayan topcularımıza bakarsan kenan hakkı ve celil dışında hepsi 18 - 22 yaş arası..bunu gormek lazım kocaelinin yaş ortalamasına bak oyle konus derim...sivas orneegiini kabul bile etmiyorum bizde super ligdeyken ligin tozunu atmıstık..dandik kadrolarımıza ragmen bile....uzun sozu kısası biz Orhan hocaya teşekkur borcluyuz...istikrar sart orhan hocanınn gitmemesi icin gerekli destegi vermeliyiz orhan hocadan başka gelipte bu takıma katkı saglayabilecek bir varsa gostrin kimse samsunspora gelmeyi istemiyor cunku cok karısık bir durumda varın gerisini siz dusunun

ahk34

tüm gençleri orhan hocamı çıkardı?

veis

o gençlerin hepsi yücel ildiz zamanındada levent eriş zamanındada vardı ama oynatamadılar bu adam oynatdı sakat olmasada serkanı yanında oturtdu ama turguta sercana şans verdi.hakkı geçti adamın bu bir gerçek.seneye olur olmaz kararda onun.herşey için teşekkürler.ama bize trapattoni gelmez arkadaşlar biz eski samsun degiliz biz hocalarından futbolcularına kadar hatta 4 sene önce oynayan oyuncusuna kadar borçlu bir kulübüz ve orhan hocadan daha iyisini beklemeyin.

selahattin55

orhan kapucu  aciz orhan değil.ADAM GİBİ ADAM.aciz olan yönetim ve takımdaki 3 papaz oyuncu var aciz olan onlar.onların kim olduğunu herkes biliyor.adam futbolunu oynamış gibi başkalarını yönetime getirmek için yala kalık yapıyor.utanması gereken yönetim ve bazı futbolcular.orhan hoca eleştirilmesi gereken en son kişi.

MeL_55

AlıntıKapucu teklifleri anlattı

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden 2 takım ile Süper Lig'de bulunan bir takımdan ciddi teklif aldığını söyledi.

Samsunspor'un başına geçmesiyle birlikte aldığı üst üste galibiyetlerle takımı küme düşmekten kurtaran Teknik Direktör Orhan Kapucu'ya, Bank Asya 1. Lig ve Süper Lig'den teklif yağıyor. Bank Asya 1. Lig'den 2 takım ile Süper Lig'den de 1 takımdan ciddi teklif alan Kapucu, Samsunspor mevcut yönetiminin olağanüstü kongre kararı alması nedeniyle haziran ayını beklemeye başladı.

Samsun'u ve Samsunspor'u çok sevdiğini vurgulayan Orhan Kapucu, "Benim için öncelik Samsunspor'dan yanadır. Onun için yapılan teklifleri bekletmeye aldım. Haziran ayında yapılacak kongreden sonra yeni yönetim kuruluna şartlarımı sunacağım. Kabul edilirse, Samsun'da kalacağım" dedi.

Samsunspor'un küme düşmesini isteyen ve son haftalarda aldıkları yenilgilere sevinenler bulunduğuna dikkat çeken Kapucu, cuma günü basın toplantısı yaparak bunları kamuoyuna açıklayacağını ifade etti. Son haftalarda aldıkları farklı yenilgilerden sonra futbolcuların morallerinin bozuk olduğunu kaydeden Kapucu, "Diyarbakırspor maçı için idman programını futbolculara göre yapıyorum. Yarın haftanın ilk idmanını yapacağız. Eğer futbolcuların moralinin bozuk olduğunu görürsem, perşembe günü yapılacak idmanı iptal edip cuma günü antrenman yapacağız ve cumartesi günü ter idmanı yaparak son haftayı böyle geçireceğiz" diye konuştu.

Kapucu, cuma günü yapacağı basın toplantısında gitmesini ve kalmasını istediği futbolcuları da açıklayacağını sözlerine ekledi.

06.05.2008   

Kaynak : İHA

celebi

Orhan hocanın  bizi bırakıp bırakmaması yönetime bağlı