KAPUCU: AÇIKLAYACAĞIM

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 May 2008, 17:18:23

« önceki - sonraki »

US

Alıntı yapılan: 55mehmetcan55 - 16 May 2008, 01:49:56
arkadaslar ole git demesi kolay da yenı gelecek teknık direktor ismi soleyin bana ..
bide tabi yeni gelecek adama para da vermek lazım teknık direktor degiştirmek o kadar kolay degil..bu paraları ver ver nereye kadar ??

Alıntı yapılan: recai - 16 May 2008, 11:31:43
bedabedavaya mı calısıyo kapucu?? ona vermicen mi para??

onu demek istemedim kapucu tabiki MAAŞ alıyo ama teknik direktor de topcular gibi takıma katılırken transfer parası gibi para alıyo biz senede 3 teknik adam degiştirirsek nası olcak bu iş??

recai

bosta teknik direktor bulcaklar zaten.. kim kimden teknik direktor transfer etmişki..

US

Alıntı yapılan: recai - 16 May 2008, 14:27:23
bosta teknik direktor bulcaklar zaten.. kim kimden teknik direktor transfer etmişki..

bosdaki bi hocaya da veriliyo o para bnm bahsettigim para imzalama bedeli..maaş veye transfer ücreti degil..
her imzalamaya o parayı verirsek işimiz var..

**KaR6**

Nasıl ki Orhan Hoca Samsun'a gelmeden kimse tanımıyodu, biz de Samsun'un içinden bi hocamızı alır başa getiririz.. Geçen sene Hasan Hocayla denedik olmadı diye tüm yerli antrenörleri silmemiz gerekmez.. Bu takım hiçbir zaman sahipsiz kalmadı, bundan sonra da kalmaz.. Bizim taraftar olarak yapmamız gereken şu durumda buyuk hedefler koyup buyuk hayal kırıklığı yaşamaktansa, bir kaç sene gençlerimize sahip çıkıp onlarla buyuk başarılara imza atmak olmalıdır.. Bunun akabinde akıllara 2 soru geliyor tabi.. Mevcut yönetim bunu başaracak kapasiteye sahip mi? Elimizde böyle bir antrenör var mı? Ben isim vermem ancak Sadece Samsunsporun adı için seve seve canını dişine takacak bir suru antrenör var Samsunda.. Onlardan bir tanesiyle yola cıkıp, hedefimizi mantıklı belirlersek içinde bulunduğumuz bu darboğazdan cıkmamız daha kolay olacaktır.. Şu anda 500-600 milyarlık transfer yapmamızı bekleyemez kimse..

Zamanında göreve gelmeden 3 sene içinde borcu sıfırlicam diyen 'çok' değerli yöneticilerimiz oldu, sonra 50 milyar liralarının peşine düşüp bırakmadılar yakamızı.. Demek ki seçimlerimizi iyi yapmamız gerekiyo.. Yok bize serdar özkanı getirdi, yok gençleri buldu dediğimiz adamların transferde bizi ugrattıkları zararla şimdi borçların buyuk kısmını halletmiştik.. Siz değerli taraftarlarımızı kimin zamanında ne kadarlık trnasferler yapılmış, bu kadar buyuk borcun altına nası girilmiş araştırmaya davet ediyorum.. Özelliklede bonservis konusuna dikkat edilmesi lazım ki asıl suçlular çıksın ortaya.. ilk olarak Erol Kapusuz gibi bir 'star'a ne kadar para harcandıgını öğrenerek başlayabiliriz mesela..

Orhan Hoca mevzuuna gelirsek, ben başarılı oldugunu kabul etmiyorum ancak saygı duyulması gerektiğine inanıyorum.. ama gençlerden kendine pay cıkarması da yanlış bana göre.. sercanın oynamadıgına değinmiş bazı arkadaslar.. sercan geçen sene de bir çok maçta şans buldu ancak o zaman fiziksel kapasitesi yeterli değildi, hepimiz görduk bunu.. Turgut yoktu diyenlere onun hala yeterli olmadıgını rahatlıkla söyleyebilirim..

Burda kimse kimsenin adamı değildir bana göre çünkü ortak payda Samsunsporumuzdur ve hepimizin amacı takımımızı hakettiği yerde görmektir.. dun kızdıgımız görüşlere bugun adam hakılıymıs diyebiliyosak yarınların hesabını iyi yapmamız gerekir..

recai

Alıntı yapılan: 55mehmetcan55 - 16 May 2008, 14:31:26
bosdaki bi hocaya da veriliyo o para bnm bahsettigim para imzalama bedeli..maaş veye transfer ücreti degil..
her imzalamaya o parayı verirsek işimiz var..

tüm futbolcu ve teknik adamlar yıllık pesin para artı maas ve mac basına para alırlar.. sonucta kapusuz parasızlıktan su ana kadar alamamıs olsada o dediğin parayı, yanı yıllık pesin parayı, almaya hak kazanmıstır zaten..