KAPUCU: AÇIKLAYACAĞIM

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 May 2008, 17:18:23

« önceki - sonraki »

recai

Oynarsa takdir edersin oynamazsa bişey diyemezsin.. Adamın işi bu.. para kazanmıyosa bisey diyemezsin Bu birr.. Zaten oynadılar takımın kapasitesinin üzerinde bence.. Kume dusmemiz gerekirdi sonlarda parasız parasız gosterdikleri ozveri ve caba olmasaydı.. bu iki.. Ertugrul takımı sampiyonmu yapmıstı.. ben hatırlamıyorum.. Zar zor ligde kalmıstık... Buda uc..

ultra55

Kariyerinde ilk defa Samsunspor'u çalıştıran ertuğrul şimdi beşiktaşın hocası bu da dörtt dimi recai.Demek ki daha önce illa da Samsunspordan başka takım çalıştırmak şart değilmiş keza Orhan hocanın ilk takımı samsunspor değil bu da beşşş..Neden ısrarla bu konuyu es geçiyorsun lider Kocaelinin futbolcularıda parasız ama liderler para yok diye küme düşme hattında değiller bu da altııı..Adamların işi para kazanmak ama kazanmadıkları halde bir çok parasız futbolcunun takımı ilk altıda bu da yedii..Oynarsa takdir edicem oynamazsa bişi demiycem haaa...olduuu gözlerimde dolduu..ne güzell işş bu yaa..oynarlarsa takdir oynamazlarsa canın sağolsun haaa..söylediklerine önce kendin inan ve itibar et lütfen.Buraya yazılanları binlerce insan okuyor kazlara flüt çalmıyorsun burda.Ayrıca buraya sadece Samsunsporlularda girmiyor her kesimden her takımdan insan giriyor.Güldürme milleti.

recai

Ertugrul tecrube yapıp burda(Sanki Teknik direktörlük staj yeri takım) kayseriye falan gidecek ben adamı savuncam.. isterse milana hoca olsun.. Kapucunu mukemmel tecrubesi :
Hatayspor, Cizrespor(vayyy), cehyanspor(!!!), aksarayspor, maltepespor, alanyaspor, siirtspor, urfaspor, mardinspor, batmanspor, antalya ozel idare spor(uefa da final oynattı).. Vayyy beee ne tecrubeymiş.. Samsunsporumuzun basına gelecek adamın tecrubesi.. sen guldurme beni mahalle takımlarını calıstırıp gelmemeli kimse Samsunsporumuzun basına..

Patronun sana bi sene para vermesin bakalım kac kere gitcen işe..  O kadar ozveriyi takdir edecegimize,takımı ligde asıl tutan futbolcuları ovecegimize, orhan hocayı goklere cıkarıyoruz ona sinirim bozuluyo.. Valla gulunecek sey bu bence.. 11 mac 4 galibiyet 2 beraberlik 5 yenilgi.. Super hocaymıs gercektenn.. bravo.. ilginc..

ultra55

Beşiktaş'ta bize ve kayseriyemi diyor acaba mahalle takımı diye..ertuğrul hoca bizden ve sonrasında kayseriden gittiye ya oraya..o kulüplerde kendi ölçülerinde spora hizmet ediyorlar onlara mahalle takımı demen çok ayıp bir kere..Yine aynı konuyu es geçmeye devam etmekte ısrarcısın bakıyorum..bir çok örnek varken lider diye Kocaelini veriyorum..para alamadılar diye işemi gitmediler..Ayrıca abartma 1 sene boyunca para alamadılar diye.En azından Kocaelindekilerden daha fazla aldılar:)

recai

futbolculara verilen ve hala odenmeyen cekler gecen senin alacaklarına karsılık cekler.. 1 sene oncesine yani.. demogoji yapacaksak, mahalle takımlarıda spora hizmet veriyor.. sende mahalle takımlarına ayıp ediyosun.. ne demek istediğimi anlamana ragmen "ayıp degilmi" gibisinden laflarla demogoji yapıyosun.. Parasız oynayınca illa sampiyonmu olmak lazım ozverili olmak için.. Takdir kazanmak için.. Takımın kapasitesi bu kadarmıs demekki.. Adam 5 para almadan oynasın bu seferde niye play offa kalmadık diye adamı elestir.. Kocaelinin kadrosu daha iyi demekki yada hocaları iyi.. neyse tanımıyorum kocaelini.. maddi durumları hakkında da bilgim yok.. Ama futbolcular bence gerekli ozveriyi gosterdiler ve bunca imkansızlıga ragmen ligde kalabilmemiz(bunu soylemek uzucu ama..) basarıdır.. Basarı artık ne yazık ki klubumuz için ligde kalmak olmustur bu sene.. Bu basarıda(!) kapucunun etkisinin minimum oldugu kanaatindeyim.. Para sorunu hallolmadan da bu takım cıkamaz.. Samsun kadar kotu durumda olduklarını sanmıyorum kocaeli takımının..

Kayseri dediğin takım 5. sırada super ligde.. Samsunspor ve kayseri ertugrul saglam doneminde super ligdeydi.. dolayısı ile Ertugrul saglamın geldigi takım besiktasın bulundugu ligden.. Yani mahalle takımı denemez.. Kapucunun takımlara baksana bide..

Kapucu dusmanı ilan ettiniz beni ama degilim arkadaslar .. ben sadece yerine daha tecrubeli kendini ıspatlamıs iyi bir hoca istiyorum madden mumkunse..deilse kalsın.. ama bisey katamayacaktır takıma diyorum..

ozkan17

persembe acıklama yapacakdı hoca cuma oldu hala ses seda yok..bakalım ne olacak

recai

ne zaman yapacak bilen varmı..

tunç güvenoðlu

09 May 2008, 16:39:18 #37 Son düzenlenme: 09 May 2008, 16:41:27 tunç güvenoðlu
hiç kimse kusura bakmasın ama samsunsporu 2.liğ de (bankasya 1.liğ) de liğde bırakan (15.sırada ) futbolcuların nesini övecegim merak ettim. bu lafı diyen önce samsunsporun tarihini okusun mazisini bilsin derim . samsunsporda forma giyen futbolcunun asıl gorevı 2 liğde 15 . olmak degıl şampıyon olmaktır.bana futbolcu para alamıyor ondan da demeyın bakın bakalım eskısehırde alıyorlarmı kocaeloınde alıyorlar mı ve hatta iyi bilirim diyarbakırda aylardır para alamıyorlar ama nasıl top oynadıkları ortada.
belki sezgın gumusun ve safak gedıkoglunun hatalarıda olabılır ama ıyıce kazan kuyusu yapan ve hatta SAYIN İMPARATOR CELİL SAGIR BEY cumlesını kurarak futbolcunun bır yerını kaldıran basgöl un hatalarını yazmaya sayfalar yetmez.başgöl kusara bakmasında hiç bir futbolcu samsunspordan büyük degıldır ve bu efendı samsunu ilk satanlardan bırı olmus hemen malatya yoluna düşmüş sonra da gerı donmus .
BEYLER artık uyanın samsunspor formasını gıyen futbolcunun gorevı takımı 2. liğde kuemede bırakmak degıl .oyle bır laf dıyen futbolcuda bır daha samsunsporun formasını gıymemesı gerekıyor hatta tesıelerden bıle içeri sokulmaması gerekıyor.once bız gorevımız yaptık takımı lıgde bıraktık dıyen futbolcu hangı takımın formasını gıyıyor öğrenmeli.böyle bir lafı diyen futbolcu ne SAYIN dır ne İMPARATORDUR nede BEY dir.
bu tip futbolcular ve bu tip futbolculara arka duran SAYIN İMPARATOR BEY laflarını kullanan basiretsiz yöneticiler oldugu müddetçe samsunsporda ne bir başarı olur ne de huzur olur. böyle futbolcular ve basiretsiz yöneticiler oldugu müddetçe her türlü şaibe her türlü başarısızlık samsunpsorun yakasını bırakmaz.

ozkan17

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 09 May 2008, 16:39:18
hiç kimse kusura bakmasın ama samsunsporu 2.liğ de (bankasya 1.liğ) de liğde bırakan (15.sırada ) futbolcuların nesini övecegim merak ettim. bu lafı diyen önce samsunsporun tarihini okusun mazisini bilsin derim . samsunsporda forma giyen futbolcunun asıl gorevı 2 liğde 15 . olmak degıl şampıyon olmaktır.bana futbolcu para alamıyor ondan da demeyın bakın bakalım eskısehırde alıyorlarmı kocaeloınde alıyorlar mı ve hatta iyi bilirim diyarbakırda aylardır para alamıyorlar ama nasıl top oynadıkları ortada.
belki sezgın gumusun ve safak gedıkoglunun hatalarıda olabılır ama ıyıce kazan kuyusu yapan ve hatta SAYIN İMPARATOR CELİL SAGIR BEY cumlesını kurarak futbolcunun bır yerını kaldıran basgöl un hatalarını yazmaya sayfalar yetmez.başgöl kusara bakmasında hiç bir futbolcu samsunspordan büyük degıldır ve bu efendı samsunu ilk satanlardan bırı olmus hemen malatya yoluna düşmüş sonra da gerı donmus .
BEYLER artık uyanın samsunspor formasını gıyen futbolcunun gorevı takımı 2. liğde kuemede bırakmak degıl .oyle bır laf dıyen futbolcuda bır daha samsunsporun formasını gıymemesı gerekıyor hatta tesıelerden bıle içeri sokulmaması gerekıyor.once bız gorevımız yaptık takımı lıgde bıraktık dıyen futbolcu hangı takımın formasını gıyıyor öğrenmeli.böyle bir lafı diyen futbolcu ne SAYIN dır ne İMPARATORDUR nede BEY dir.
bu tip futbolcular ve bu tip futbolculara arka duran SAYIN İMPARATOR BEY laflarını kullanan basiretsiz yöneticiler oldugu müddetçe samsunsporda ne bir başarı olur ne de huzur olur. böyle futbolcular ve basiretsiz yöneticiler oldugu müddetçe her türlü şaibe her türlü başarısızlık samsunpsorun yakasını bırakmaz.

su satırların tek harfine yanlıs dıyebılecek bir insan varmıdır!!! gercekci olmak lazım az kendımızı kandırmayalım

berusa55

09 May 2008, 16:44:01 #39 Son düzenlenme: 09 May 2008, 17:07:05 berusa55
Bu sezon ne yönetim, ne futbolcular ne de şehir üzerlerine düseni yapmadılar. Sezonun özeti kesinlikle budur arkadaşlar. Bu takımı ligde bıraktık diye övünmek, şanlı Samsunspor ismini son üç sıranın hemen bir üstünde gazetelerde yazdırmak yönetimin, topçuların ve şehrin ayıbından başka bir sey değildir.

Samsun'umuz ve Samsunspor'umuzun büyük taraftarı bunu haketmiyor.

recai

Gecmişte yasamamak lazım bence.. Samsunspor isminin altın buyuk bir mazide yatsa gunumuzdeki halimiz ortadadır.. Samsunspor eski samsunspor deildir.. ne kadro olarak ne maddi guc olarak ne de (ozellikle) yonetim olarak.. Bence bu sene ligde kalmamız basarıdır .. kim ne derse desin.. Kadro yetersiz, teknik kadro yetersiz, para yok pul yok, devre arasında transfer bile yapamayan takımın ligde kalması basarıdır.. Gecmişe takılıp kalırsak, gercekleri kabul etmezsek gelecegimizi planlayamayız bence.. Ne kadar uzucude olsa su durumu kabul etmeliyiz.. seneye aynı olayların yasanmaması ve gerekli onlemleri alınması için onemlidir..

recai

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080509/kapucu_vazgecti.html
kapucunun acıklamaları... kac gunden beri adam mesgul etti gundemi tediği halta bak.. Tobe tobe.. Yapamayacagın seyi soylemeyeceksin birader.. felaket gıcık oldum adama..

Sadece Samsunspor

AlıntıKapucu vazgeçti!

Samsunspor'un, geçen hafta sonu kendi sahasında Sakaryaspor'a 3-0 mağlup olmasının ardından "Takımın düşmesini isteyen kişiler var. Hepsini açıklayacağım" diyen Teknik Direktör Orhan Kapucu, Samsunspor'un zarar göreceği düşüncesi ile açıklama yapmaktan vazgeçti.

Geçen hafta sonu oynanan Samsunspor-Sakaryaspor maçı sonrasında basın mensuplarına sert açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Orhan Kapucu, Samsunspor'un yenilmesini ve takımın düşmesini isteyen kişiler bulunduğunu iddia ederek, hepsini açıklayacağını söylemişti.

Bugün (cuma) Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Kapucu, Samsunspor'un zarar göreceğini öne sürerek, bu tür açıklama yapmayacağını ifade etti. Kapucu'nun 1 haftadır kamuoyuna, "Açıklama yapmamamı isteyenler var, ama ben açıklayacağım" şeklinde konuşmalarından sonra bu kişileri açıklamaması kamuoyunda merak uyandırdı.

Sakaryaspor maçı sonrasında çok sinirli olduğunu, bu nedenle bu tür beyanat verdiğini dile getiren Kapucu, "Yapacağım açıklamanın Samsunspor'a zarar vereceğini düşündüm. Beni kimse etkilemedi. Birileri de beni arayarak susturmadı. Ben, Samsunspor'un iyi olmasını istediğim için bunları içime atarak bu açıklamayı yapmayacağım. Yapacağım açıklama hem bana hem Samsunspor'a zarar verecektir. Eğer ben, Samsunspor'da devam edeceksem, geleceğim açısından bu açıklamalar benim karşıma çıkabilirdi. Yönetim kurulunun kendi arasındaki problemi kendi arasından bir yönetici çıkarak açıklaması gerekir. Onun için yönetim bazındaki açıklamayı kendime uygun görmediğimden söyleyeceklerimi kendime saklıyorum. Bu benim içimde kalacak" dedi.

Orduspor maçı sonrasında göreve geldiğini hatırlatan ve takımın 23 puanı olduğuna dikkat çeken Kapucu, "Biz göreve gelirken yönetim kuruluna bu takımı küme düşürmeyeceğimiz konusunda söz verdik. Biz sözümüzün arkasında durdurduk. Takımı ligin bitmesine 5 hafta kala ligde tuttuk. Bizim Samsunspor'a vefa borcumuz vardı. Bunu sonuna kadar ödemiş olduk. Futbolculuk hayatımda kariyer yapmamın en büyük sebebi Samsunspor'du. Teknik direktörlük hayatımda da kariyerlik yapmamı Samsunspor sağladı. Bizim Samsunspor'da misyonumuz bitmedi. Yeni gelecek yönetim kurulu bize görev verirse biz, Samsunspor askeriyiz. Bunu layıkıyla yaparız. Samsunspor bize ne zaman ihtiyaç duyarsa onun yanındayız" diye konuştu.

Samsunspor'un geleceği yönünde de açıklamalarda bulunan Kapucu, şöyle devam etti:
"Çok sayıda futbolcu alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayeti bulunduğu için gelecek sezon Samsunspor'un lisans çıkartamaması problemi var. Alt yapıdan futbolcuların lisans problemi yok. Biz de Samsunspor'un geleceğini sürdürmesi açısından alt yapıdan 16 tane futbolcuyu kadroya kattık. Bu futbolcuların yanına yine alt yapıdan bir kaç takviye de yaparsak en azından Samsunspor'un gelecek sezon lige katılamaması gibi bir sorunu ortadan kalkar."

Alıntı yapılan: tuqberk - 02 May 2008, 17:18:23

Bu hoca onları açıklayamadan o samsunspordan para kaçıran adamlar hocamızı sustururlar sezgin başkanda açıklayacaktı susturuldu hepsi

Ben size ne dedim arkadaşlar bu hocayı sustururlar dedim aynende öyle oldu o insanlar gebermeden samsunspora rahat yok bunu böyle bilin

ozkan17

basgol susturmus anlasılan mılleti

körfez55

09 May 2008, 18:01:01 #44 Son düzenlenme: 09 May 2008, 18:06:13 kuzey55
ne orhan hoca bu takımın ağırlığını kaldırabilecek bir hoca,ne sezgin gümüş bu takımı kaldırabilecek bir başkan,ne de celil ve saz arkadasları bu takımda oynayacak futbolcular...madem açıklayacağım dedin adam gibi sözünün arkasında dur kim susturduysa seni susma korkma.madem yüreklisin açıkla hocaaaaa...bizi bu kıçıkırıkların eline düşürenlerin allah en yakınlarından çıkarsın acısını ne denirki başka.zaten ne şikeciliğimiz kaldı ne onurumuz hepsi bu basiretsiz herifler yüzünden yerin dibine battı.her tarafımız yalan dolan olmus.